Sex u Fići...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bonnie-Clydova mala
Misliš onda na sex pored fiće, na zadnjem sicu, na livadisijedi wrote:najbolji sex u fići je kada se izvadi zadnji sic i stavi pored fiće, na livadu itd,
probano i valja 100%
- Citizen-X
Ja imam iskustva sa Opel Kadettom, moram reci da je malo neudobno ali su amortizeri bili ekstra pogodni za zadatke 
Jedino sto me je iznevjerio jednom sa rucnom, pih valjalo se u macjim potezima prebacit do volana taman kad sam poceo da osjecam ljepotu panoramskog pogleda i ljuljuskanja amortizera
Jedino sto me je iznevjerio jednom sa rucnom, pih valjalo se u macjim potezima prebacit do volana taman kad sam poceo da osjecam ljepotu panoramskog pogleda i ljuljuskanja amortizera
-
Vozdra_123
chuchumbamayumbe wrote:Jesi li ikada probala sex u krevetu?deex wrote:E, pa ja sam imala sexualna iskustva u Fici i mogu vam reci da je nekako lakse islo, nego sada u mnogo vecoj limuzini. Valjda su godine u pitanju... Salim se. Inace, ja bas volim sex u automobilu, nekako je intimnije i romanticnije nego u krevetu. OK je i na plazi. Preporucujem od srca obe solucije.
Pravo da ti kazem, kada sam bio mladji sexalo se po autima, haubama, gepecima, uz vrata, itd...a sada nista ne moze da zamijeni shevu u krevetu i cigaretu poslije iste...![]()
Plus sto mi nikada nije radila rucna, tako da je vazda bilo upitno da ne zavrsim(o) u hendeku u zaru borbe!
A onda zamagle prozori, pa pali grijanje u julu, oduzmu ti se noge pa ne mozes ni da vozis kako treba, ma tegoba ziva, ali stash!
jest' vala...
poslje sexa u autu ko da sam trcao maraton....
ne moram u teretanu slijedecih par mjeseci
- Bonnie-Clydova mala
Ma nema ništa bolje nego se poš..it u autu 
- Bonnie-Clydova mala
Pa kako ću kad konji gledaju
- ventilator
#161 Re: Sex u Fići...
necu s tobom kume corave ti gume sjedista se tresu u tvom mercedesu
- tech10
#162 Re: Sex u Fići...
Dobra stvar u fici su leptir stakla. 
-
njeka
#163 Re: Sex u Fići...
Sex u autu?! Ma nema šamse!! Pokušala,izubijala se,nikad više!!
Još je jedino gori pokušaj pod tušem (kad ne pogiboh!!) izem ti filmove!!
-
d2
#164 Re: Sex u Fići...
na instrukcije !njeka wrote:Sex u autu?! Ma nema šamse!! Pokušala,izubijala se,nikad više!!![]()
- Troll_Happens
#165 Re:
Jesi probao kad drzati i noznu kocnicu i rucnu podignutu to pomaze da se ne strmeknes niz padinu, tako je meni prije par god jaran drzao kola dok sam ja deraochuchumbamayumbe wrote:Jesi li ikada probala sex u krevetu?deex wrote:E, pa ja sam imala sexualna iskustva u Fici i mogu vam reci da je nekako lakse islo, nego sada u mnogo vecoj limuzini. Valjda su godine u pitanju... Salim se. Inace, ja bas volim sex u automobilu, nekako je intimnije i romanticnije nego u krevetu. OK je i na plazi. Preporucujem od srca obe solucije.
Pravo da ti kazem, kada sam bio mladji sexalo se po autima, haubama, gepecima, uz vrata, itd...a sada nista ne moze da zamijeni shevu u krevetu i cigaretu poslije iste...![]()
Plus sto mi nikada nije radila rucna, tako da je vazda bilo upitno da ne zavrsim(o) u hendeku u zaru borbe!
A onda zamagle prozori, pa pali grijanje u julu, oduzmu ti se noge pa ne mozes ni da vozis kako treba, ma tegoba ziva, ali stash!
-
njeka
#166 Re: Sex u Fići...
Imaš li nekog dobrog instruktora???d2 wrote:na instrukcije !njeka wrote:Sex u autu?! Ma nema šamse!! Pokušala,izubijala se,nikad više!!![]()
- Bumbar
#168 Re: Re:
eee nemaju svi tako dobrog jarana...jesi mu se oduzio?Jedan001 wrote: Jesi probao kad drzati i noznu kocnicu i rucnu podignutu to pomaze da se ne strmeknes niz padinu, tako je meni prije par god jaran drzao kola dok sam ja derao
- Troll_Happens
#169 Re: Re:
eee naravno i on je dobio dio kolaca hehe tj nje hahahBumbar wrote:eee nemaju svi tako dobrog jarana...jesi mu se oduzio?Jedan001 wrote: Jesi probao kad drzati i noznu kocnicu i rucnu podignutu to pomaze da se ne strmeknes niz padinu, tako je meni prije par god jaran drzao kola dok sam ja derao![]()
![]()
![]()
![]()
-
d2
#170 Re: Sex u Fići...
zelio bih ti reci da "scateboard" daje sk8 sasvim drugi smisao