Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uvijek sam se kajao poslije, ali sto kazes...fakat nekada ljudi nemaju prostora. Hvala Bogu, odvikao sam se tog sporta, mislim sexanja u autu, ne sexa :D
poslije sexa se nikad nisam kajao.. .....ali "bolje ista nego nista"..tako da za prvu pomoc auto dobro dodjeeee...jest da uvijek moram peskir nositi u gepekuuuu... ..ali boze moj....sto se mora nije tesko...
edu wrote:poslije sexa se nikad nisam kajao.. .....ali "bolje ista nego nista"..tako da za prvu pomoc auto dobro dodjeeee...jest da uvijek moram peskir nositi u gepekuuuu... ..ali boze moj....sto se mora nije tesko...
Možeš sada nabaviti one fine vlažne i mirišljave maramice,
da ne nosiš peškir.Odlična stvar.Vjeruj,iskustvo govori iz mene
maramice koristi ona...a ja bude "vas u goloj vodi"..trebala bi mi petobanka da nakupujem maramica da bih se obrisao..bolje peskir..i glavni izgovor je "ma zaboravio ga kad sam bio na terminu"...
horns&drums wrote:Uvijek sam se kajao poslije, ali sto kazes...fakat nekada ljudi nemaju prostora. Hvala Bogu, odvikao sam se tog sporta, mislim sexanja u autu, ne sexa :D
ja mislio sex- a si se odviko ....
tako ti je to kad ja mislim.-...