najbolje da odes i vidis, mislim da mozes i probati sve...
Sex shopovi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pearl
prije su imali puno vise, sad dobiju povremeno... starija zena koja radi tamo mi je nedavno rekla da imaju stalne musterije koje ono sto je bas dobro razgrabe odmah...
-
enigma svijeta
Najbolje bi bilo da neko tamo probava ves, i da ga slucajno spaze u nekim opasnim halterima i mrezastim carapicama
o kozi da ne govorim 
- morti
Jednom sam prijateljici neku zajebanciju tamo kupio. Ruža, a ono ustvari tange...
Nije bitno to, koliko je bitno da sam iznenadio sam sebe kad sam poslije samo 2-3 mnute "pripreme" bahnuo unutra i našao se među plastičnim kitama!!!
Onda čekao jedno 10 minuta da prodavačica završi telefonski razgovor!
Onda joj telefon ponovo zazvoni...dodatnih 10 minuta!
Tad sa "zapiko" šta ću kupiti jer sam morao u školu i skontah da nije baš najpametnije nositi "ružu" u školu...
Poslije sam se vratio i nisam čekao ni sekunde...
Kupio stvarčicu i zbrisao

Nije bitno to, koliko je bitno da sam iznenadio sam sebe kad sam poslije samo 2-3 mnute "pripreme" bahnuo unutra i našao se među plastičnim kitama!!!
Onda čekao jedno 10 minuta da prodavačica završi telefonski razgovor!
Onda joj telefon ponovo zazvoni...dodatnih 10 minuta!
Tad sa "zapiko" šta ću kupiti jer sam morao u školu i skontah da nije baš najpametnije nositi "ružu" u školu...
Poslije sam se vratio i nisam čekao ni sekunde...
Kupio stvarčicu i zbrisao
- Irm@
imas stope ruzicaste na plataou koje vode do shopa...sulesavic wrote:Znaš šta je još problem - ne vjerujem online narudžbama (šta ćeš, Balkan, SFRJ, Ljubljanska banka...). Haman će se morati maksuz do Rajvaša.
Je li teško naći tu butigu?
mah ima stvarno svega...svi obicno kazu da kupuju za nekog...
jednom dosla nas tri da kupimo prijateljici nest
i sad pitamo za donje rublje...iznese nam nest kozno suplje i gdje treba i gdje ne treba ma et smao neki povezi
ne sejcam se da smo nest kupile...
a da vibratora ima raznih
- flora.sa
svejedeno, pokusauj pronaci na neckermannovoj stranici nesto...znam da prodaju te stvarcice on line...prije su stvaljali i u kataloge, pa su prestali...kolike su cijene, ne znam, ali ko zna, mozda i nadjes nesto, ukoliko ti je tesko potegnuti do Sarajeva...
isporuka je otprilike u roku od 10 dana, pa ako ti prijateljici rodjendan nije do jula mjeseca, mozes pokusati...
i ne placa se unaprijed plastikom
...u posti ili postaru, kada ti donese na kucnu adresu, tako da ti to nije problem...
isporuka je otprilike u roku od 10 dana, pa ako ti prijateljici rodjendan nije do jula mjeseca, mozes pokusati...
i ne placa se unaprijed plastikom
- zena21
Sex shop na Skenderiji ima jako malu ponudu. Prodavacica je ljubazna i to je ok, ali ponuda je slaba.
Neckermann ima super stvarcice u svom katalogu, tako da od njih narucujem. Katalog koji posalju na adresu ne sadrzi bas sve ono sto prodaju, tako da je bolje posjetiti stranicu:
http://www.neckermann.ba
Neckermann ima super stvarcice u svom katalogu, tako da od njih narucujem. Katalog koji posalju na adresu ne sadrzi bas sve ono sto prodaju, tako da je bolje posjetiti stranicu:
http://www.neckermann.ba
-
sulesavic
Svega ima Neckermann, samo mi je malo preozbiljno/prestra¹no sve ono ¹to nudi (bodi vakav, bodi nakav, ¹tap za analnu upotrebu
svega...). Skenderijska ponuda mi je prihvatljivija. Eto me tamo, imam do jula fore.
Jesu li te stope ba¹ uoèljive
?
A za Neckermannov katalog - jedna teta je to naruèivala i èika po¹taru skrenula pa¾nju da ga iskljuèivo njoj uruèuje (ima kæerkicu, ova je pitala za one ¹tapove
, pa je teta te stranice redovno kidala i tek onda pu¹tala u kuænu distribuciju)
Jesu li te stope ba¹ uoèljive
A za Neckermannov katalog - jedna teta je to naruèivala i èika po¹taru skrenula pa¾nju da ga iskljuèivo njoj uruèuje (ima kæerkicu, ova je pitala za one ¹tapove
-
Santos
Ovaj ima i dodatak koji je za nju a sami stenapr za njega.Nema ugravirano nista ali je anketa pokazala kao najbolji produkt .Nisu to oni obicni samo za hasima ovaj je i za hasiminicu.A folovi bio ja kupio jaranici i te satre ne pale.Ja sad ulazim ko u cevabdzinicu kazu navika je najveca opasnost.
- zena21
Hmmm... Pitam se da li ce i skenderiji dobiti te prstenoveSantos wrote:Ovaj ima i dodatak koji je za nju a sami stenapr za njega.Nema ugravirano nista ali je anketa pokazala kao najbolji produkt .Nisu to oni obicni samo za hasima ovaj je i za hasiminicu.A folovi bio ja kupio jaranici i te satre ne pale.Ja sad ulazim ko u cevabdzinicu kazu navika je najveca opasnost.
-
Santos
Jao da vidite ovo.Juce sa jaranom iz zajebancije svrljam po sopu kad busilica jarane.Nije Bosova.Pitam sta ovo folovi kaze prodavacica na tu busilicu se stavi umjetni i ima mogucnost da ide naprjed nazad naravno u 2 moguce brzine.Boze sacuvaj.Jos malo i motorka ce izac sa necim.
-
sulesavic
Samo da se javim i zahvalim svima na savjetima i rijeèima podr¹ke. Bio sam u Softpacku (moram priznati, savr¹eno taktièko i strate¹ko pozicioniranje prodajnog objekta - kao, ide¹ s jedne strane tra¾iti ne¹to drugo, skrene¹ iza æo¹ka i puf, eto te u carstvu èula). Ima svega, eto me ubuduæe za svaki roðendan ili kakvu sliènu prigodu tamo po poklone (neko je ne¹to govorio o navikavanju na ovakvu vrstu kupovine
)