Jednoj prijateljici mi se bli¾i roðendan, namjeravam kakav umjetni ud da joj nabavim, ¹ale radi.
Ajd, pomagajte. Je li blam velik otiæ' tamo
Kakav god savjet imate, dobro bi mi do¹ao
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ma da svi kupuju iz zezancije, to naravno nicija jaranica ne koristi stvarnoPearl wrote:mi smo isto kupovali jaranici, iz zezancije... bilo ih je od 20 KM (oni kao plasticni obicni) do 100Km (veci, sa "detaljima").. bar je tako bilo kad smo mi uzimali, prije jedno godinu dana, ne vjerujem da se puno promijenilo...ako je za zezanciju samo, valjda ti je ovaj od 20-tak km sasvim dovoljan:)
pa iz zezancije se kupuje od 20KM, fola radi... ako smatram da stvarno jaranici treba igracnica, sigurno joj ga ja necu kupiti, mogu otici s njom da vidi ponudu, valjda ona sebi treba da odabere model koji joj odgovara, ako ce ga vec koristitiDosta wrote:Ma da svi kupuju iz zezancije, to naravno nicija jaranica ne koristi stvarnoPearl wrote:mi smo isto kupovali jaranici, iz zezancije... bilo ih je od 20 KM (oni kao plasticni obicni) do 100Km (veci, sa "detaljima").. bar je tako bilo kad smo mi uzimali, prije jedno godinu dana, ne vjerujem da se puno promijenilo...ako je za zezanciju samo, valjda ti je ovaj od 20-tak km sasvim dovoljan:)![]()
Ne kontam sto to naglasavate, cega vas je toliko stid
pa fino se uputis na cevape u sarajevo, i onda USPUT svratis u sex shop, ono nako, cisto da vidis sta imasulesavic wrote:Nije mi usput, to je problem (stotinjak km sam sjeveroistočno od Skenderije)Lace wrote:pa jel ti blam otici tamo?
ako nije, furaj
pravi prijatelj bi znao kakve prijateljica preferiraPearl wrote: pa iz zezancije se kupuje od 20KM, fola radi... ako smatram da stvarno jaranici treba igracnica, sigurno joj ga ja necu kupiti, mogu otici s njom da vidi ponudu, valjda ona sebi treba da odabere model koji joj odgovara, ako ce ga vec koristiti![]()
takve stvari se ne kupuju odokativnom metodom:)
bas sam jednom prolazeci vidio te lisice na izlogutigris wrote:ja sam tamo kupila lisice oblozene rozim umjetnim krznom....oko 30 km bile...isto jaranici......za djevojacko![]()
![]()
dobila je i prirucnik za konzumiranje ljubavi iz iste radnje
ja je kasnije pitala da mi posudi.....ma kakvi
![]()
cijenu ne znam .......
prijateljicaanais_nin wrote:pravi prijatelj bi znao kakve prijateljica preferiraPearl wrote: pa iz zezancije se kupuje od 20KM, fola radi... ako smatram da stvarno jaranici treba igracnica, sigurno joj ga ja necu kupiti, mogu otici s njom da vidi ponudu, valjda ona sebi treba da odabere model koji joj odgovara, ako ce ga vec koristiti![]()
![]()
ama gdje je taj sex shop...kako ja nikad u prolazu ne spazim taj izlogblack wrote:bas sam jednom prolazeci vidio te lisice na izlogutigris wrote:ja sam tamo kupila lisice oblozene rozim umjetnim krznom....oko 30 km bile...isto jaranici......za djevojacko![]()
![]()
![]()
cijenu ne znam .......
i isto smo kontali jednom jaranu za rodzendan..
ama eno ti ga na platou skenderijeLace wrote:ama gdje je taj sex shop...kako ja nikad u prolazu ne spazim taj izlogblack wrote:bas sam jednom prolazeci vidio te lisice na izlogutigris wrote:ja sam tamo kupila lisice oblozene rozim umjetnim krznom....oko 30 km bile...isto jaranici......za djevojacko![]()
![]()
![]()
cijenu ne znam .......
i isto smo kontali jednom jaranu za rodzendan..
![]()
ama ja namjerno stavih prijatelj, da je neultralno, misleci na oba polaPearl wrote:prijateljicaanais_nin wrote:pravi prijatelj bi znao kakve prijateljica preferiraPearl wrote: pa iz zezancije se kupuje od 20KM, fola radi... ako smatram da stvarno jaranici treba igracnica, sigurno joj ga ja necu kupiti, mogu otici s njom da vidi ponudu, valjda ona sebi treba da odabere model koji joj odgovara, ako ce ga vec koristiti![]()
![]()
![]()
posto je to bio poklon od raje, nismo bas htjeli da budemo bezobrazni..![]()
Ves? Hmm obzirom da sam, kao i svako zensko luda za tim, reci mi ima li kakvog dobrog?Pearl wrote:pa svi tako krenu, kad je kod nas mahala, pa ne daj boze da te neko vidi da tamo kupujes... sramota..
mi smo se nauzimali zeznacija, a onda smo jedno vrijeme uzimali ves kao poklon za rodjendan - curama za njih, momcima za njihove cure...samo, kako rekoh, ponuda im je sad malo smanjena...