Rijec sex previse bukvalno shvatamo....misli se na npr. ovoyellow cat wrote:Ima istine u naslovu teme, mada opet kako kod koga... Ako ništa, zagolica maštu.

oni ne vode "sex" ali nam kazu da cemo se bash tako osjecati u npr novom jeansu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Rijec sex previse bukvalno shvatamo....misli se na npr. ovoyellow cat wrote:Ima istine u naslovu teme, mada opet kako kod koga... Ako ništa, zagolica maštu.

predobaryellow cat wrote:Dobar jeans ako smijem primjetiti...![]()
Mislim da se ova predrasuda ,il' mozda i nije samo predrasuda,odnosi na musku populaciju i pivoWutkica wrote:Argumentovano tvrdim da se svako popiti vise piva kad gleda u polugolu zenu....sto znaci vise piva vise money
![]()
Lijek za sve
Seksom protiv bolesti
Seks je zaista lijek za sve. Ukoliko ga redovno upražnjavate spavat ćete bolje, nećete biti pod stresom, sagorjet ćete višak kalorija, ali i zaštitit ćete se od prehlade i virusa.
Nedavna studija pokazala je da muškarci koji imaju seks više od dva puta sedmično imaju manji rizik od srčanog udara, navodi magazin o seksualnom i reproduktivnom zdravlju.
Brojna istraživanja su također pokazala da redovnim seksom jačate imunitet, ali i rješavate se stresa. Također, ukoliko imate glavobolju to nije razlog da odbijete partnera u krevetu. Dokazano je da seks oslobađa boli i poboljšava raspoloženje.
Seks je i ključ za dugovječnost. Naime, tokom orgazma tijelo proizvodi hormon dehidroepiandrosteron (DHEA) koji jača imunitet i održava zdrav izgled kože.
Ukoliko imate lošu cirkulaciju onda ne posežite za tabletama, već redovno upražnjavajte seks, a nakon igre pod plahtama sigurno ćete bolje spavati.
Također, seks je najjeftiniji način mršanja. Za samo pola sata sagorite 80 kalorija. A, nakon ugodno provedene noći s partnerom ujutro ćete se probuditi mnogo raspoloženiji i svježiji.
Spomenimo i to da tokom seksa muško tijelo luči hormon testosteron koji koji štiti od bolesti srca, dok žensko tijelo luči estrogen koji također štiti od srčanih problema.
Ovaj na podu garant strajkuje.Wutkica wrote:Rijec sex previse bukvalno shvatamo....misli se na npr. ovoyellow cat wrote:Ima istine u naslovu teme, mada opet kako kod koga... Ako ništa, zagolica maštu.
oni ne vode "sex" ali nam kazu da cemo se bash tako osjecati u npr novom jeansu
Just because math doesnt sucknellington wrote:Sex prodaje čak i matematiku. Dvije riječi: Danica McKellar.
but students areinspektorica javert wrote:Just because math doesnt sucknellington wrote:Sex prodaje čak i matematiku. Dvije riječi: Danica McKellar.
Ti si musko 100%bez_ideje wrote:Ja vala ne znam kome moze smetati seksi marketing![]()
Meni samo popravi dan kad vidim ove reklame za jeans,parfeme,boxerice i sl
Onda si jedina zena kojoj se svidjaju te stvari ,bar ovdje na forumu:)bez_ideje wrote:Ja ?
bome nisam
Ah,navikla sam biti izrodcitroen wrote:Onda si jedina zena kojoj se svidjaju te stvari ,bar ovdje na forumu:)bez_ideje wrote:Ja ?
bome nisam
Svaka reklama nudi lažno obećanje.babyline wrote: pa osjecas li se??
nista gore od laznog obecanja u reklami... po kampanju i prodaju... mislim ponovnu...