Sex sa zivotinjama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- decko_sa_kovaca
#1 Sex sa zivotinjama
Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
- decko_sa_kovaca
#3 Re: Sex sa zivotinjama
Jock ,samo me interesuju misljenja o tomezigranje wrote:tebi bas dosadno?
-
zigranje
#4 Re: Sex sa zivotinjama
pa nisi amer jbt, nadji nesto interesantnije da ti bude zanimljivo
- Ramzess Veliki
#5 Re: Sex sa zivotinjama
Kad požele seks sa životinjom žene me nazovu ...
- Ljakan
#6 Re: Sex sa zivotinjama
Ne vjerujem,to mozda po selima rade oni kao zmaj od sipova npr..decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
-
TaraCrvena
#7 Re: Sex sa zivotinjama
Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene" 
- Njanjavi
-
__Phoenix__
#9 Re: Sex sa zivotinjama
Ako se ne varam, Njemačka je odobrila zoofiliju pod nekim dobronamjernim uvjetima...TaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene"
-
TaraCrvena
#10 Re: Sex sa zivotinjama
Da,da,Svabe su u pitanju.Sad hoće da povuku te zakone a zoofili se bune....__Phoenix__ wrote:Ako se ne varam, Njemačka je odobrila zoofiliju pod nekim dobronamjernim uvjetima...TaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene"
- Drvosjeca iz Dejcica
#11 Re: Sex sa zivotinjama
decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
Vi sa memli strane baš imate pokvarene misli.
- dječak sa šibicama
#12 Re: Sex sa zivotinjama
Pa ne znam bas, kad kaze meeeeee, sta ono hoce reci?TaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene"
- dječak sa šibicama
#13 Re: Sex sa zivotinjama
Uf, gdje ti ode, Kovaci pa memli stranaDrvosjeca iz Dejcica wrote:decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
- SEYOboy
#14 Re: Sex sa zivotinjama
savjetuj se sa braćom, imaju iskustva
https://www.youtube.com/watch?v=x5_aj3iio0I
https://www.youtube.com/watch?v=x5_aj3iio0I
-
broj dva
#15 Re: Sex sa zivotinjama
Postavljac teme mora biti malo precizniji. Pa nije seks sa kokoskom, kozom ili konjem ista stvar. Krokodila da ne spominjemo.
Seks sa KOJIM zivotinjama ?
-
TaraCrvena
- Drvosjeca iz Dejcica
#17 Re: Sex sa zivotinjama
Ma sve je to isto, Kovači, Toka Đeka, Mahmutovac, Bistik, sve je to da te Bog sačuva.dječak sa šibicama wrote:Uf, gdje ti ode, Kovaci pa memli stranaDrvosjeca iz Dejcica wrote:decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
- dječak sa šibicama
#18 Re: Sex sa zivotinjama
Na Kovacima kako sunce sine, tako grije do mraka... na memli strani, Toki Dzeki, ga u zimskim danima i ne vidis, ko ga vidi dobije sladoled i pohvalnicu u mjesnoj zajednici.
- Henry Chinaski
#19 Re: Sex sa zivotinjama
To bi moglo biti rješenje problema pasa lutalica.
-
Vipsilon
#20 Re: Sex sa zivotinjama
Bolesnika ima svugdje, pa i u našem, vašem gradu. Statistika je neumoljiva i normalno da će se roditi neki tamo bolesnik koji će imati takve sklonosti. Samo zato što je nešto legalno, pa i u razvijenoj zemlji Njemačkoj, ne znači da je dobro za tebe. Legalni su i alkohol i cigare kao i bacanje cigle sebi na glavu. To treba posmatrati kao mučenje životinja, pa i čuvanje pasa ili mačaka u stanu odnosno njihovoj neprirodnoj sredini je oblik mučenja. Osobe koje to rade imaju jednu zajedničku stvar, a to je da su umno poremećeni.decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
Ako imaš takve sklonosti, razmišljanja i fantazije, preporučujem ti da se posavjetuješ sa psihologom.
Ako imaš bilo kakve namjere, ili ako tvom ili nečijem drugom ljubimcu prijeti opasnost, a nisi siguran u mogućnost svoje kontrole, idi u najbližu policijsku stanicu i prijavi se odmah ili pozovi hitnu pomoć.
- dječak sa šibicama
#21 Re: Sex sa zivotinjama
Jest, i za par godina Avaz pise "Nepoznato bice terorise stanovnike Bostarica i Bogusevca".Henry Chinaski wrote:To bi moglo biti rješenje problema pasa lutalica.

- decko_sa_kovaca
#22 Re: Sex sa zivotinjama
Aludiram na djevojke/zene koje se zadovoljavaju sa psom i muskarce koji se zadovoljavaju sa kozom ili ovcom. Mada mislim da je u gradu ovo prvo zastupljenije ,a u okolici ovo drugobroj dva wrote:Postavljac teme mora biti malo precizniji. Pa nije seks sa kokoskom, kozom ili konjem ista stvar. Krokodila da ne spominjemo.
-
Vipsilon
#23 Re: Sex sa zivotinjama
Šta misliš malo da aludiraš u ustanovi zatvorenog tipa? Ako imaš bilo kakve informacije o osobama za koje postoji sumnja da zlostavljaju životinje na bilo koji način, možeš biti priveden na saslušanje.decko_sa_kovaca wrote:Aludiram na djevojke/zene koje se zadovoljavaju sa psom i muskarce koji se zadovoljavaju sa kozom ili ovcom. Mada mislim da je u gradu ovo prvo zastupljenije ,a u okolici ovo drugobroj dva wrote:Postavljac teme mora biti malo precizniji. Pa nije seks sa kokoskom, kozom ili konjem ista stvar. Krokodila da ne spominjemo.
- walter kurtz
#25 Re: Sex sa zivotinjama
TaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene"