Sex sa šefom- prečica do uspjeha - koliko toga ima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Loulou

#76 Re: Sex sa šefom- prečica do uspjeha - koliko toga ima

Post by Loulou »

focanka wrote:
Loulou wrote:Ti opasno mijenjaš teze.
Tvoj post me je podsjetio na mizoginu konstataciju jednog forumaša na drugoj temi o tome (parafraziram): kako je žena jednim dijelom i sama kriva ako je silovana, ako se "izazovno oblači".
Protupitanje: ako je žena pokrivena ili je, recimo, časna sestra, daje li to nekome za pravo da se sprda s načinom na koji je odjevena ili joj upućuje uvredljive komentare?
Odgovor je slican kao i prethodniku :|
Ne znam, šta je odgovor?
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#77 Re: Sex sa šefom- prečica do uspjeha - koliko toga ima

Post by pape »

focanka wrote:
pape wrote:
focanka wrote:Ova tema je mac sa 2 oštrice:dali je stvarno montiran snimak,jer i meni djeluje namješteno??
S druge strane nekako me i necudi previše da se ovako nešto dešava,s obzirom na to kako se današnja omladina ponaša a i oblaci :-x
Sponzoruše su toliko aktuelne u svim sferama života da to prelazi sve granice ukusa.
Neznam za doticnu djevojku,nebih da se griješim,ali se djevojke toliko slobodno ponašaju da u biti dobiju ono što svojim ponašanjem i rjecnikom i traže :?
:roll: Ma da, ... vjerovatno je jadniku nashtimano, a on .... htio samo malo da dira, ... :roll:
A omladina, ... te curice se se stvarno bez veze ponasaju, .... cuj, ... u cvijetu mladosti nose dekoltee, krace suknjice i primijetna je razlika u kvaliteti njihovih ekstremnih dijelova tijela, naspram supruga ovih likova, sto bi samo malo da diraju, ... je l`, treba biti karakter pa odoliti, ... :roll:
U biti, ... je l`, .... ove curice dobiju sta traze, .... :roll:
Pa kako vas vise nije stid?
Stid.....cega ili ti koga???Nijednom rjecju(osim ako sam izrazila mišljenje da mi djeluje naštimano)nisam podržavala omaložavanje nekoga u stilu :neka joj je to uradio,sama je tražila :x
Ako su curice,kao što ih ti nazivaš,cemu dekoltei(do pupka)kratke suknjice(nevidi im se ništa osim tangica)itd...Supruge doticnih nebih komentarisala jer pojedine poznajem licno a u svakom kukolju ima i žita.Mislim da smo se u biti pogrešno razumjeli,ili se ja nisam dobro izrazila :shock:
Dobro si se ti izrazila, samo .... nase "polazne osnove" se drasticno razlikuju, .... :roll:
Pa nego da je curica, za kenjca starijeg od nje 36 godina. Kad joj se uvaljuje i bari je njen vrsnjak, ... kad je mami na piche, ... kad je mami da je provoza svojim "Gofom 2", ... pa i sa namjerom da razotkrije sve njene chari ispod dekoltea i ispod tangica, .... sve je to normalno i moralno, .... pod uvjetom da ne prelazi granice na koje ona ne pristaje.
Ovo sto pokusava Shishko je amoralno, ucjenjivacko i siledzijsko, a to je po zakonu kaznjivo.
I, ... kada to djevojci pristaje da nosi dekolte ili minjak, ako ne u tim nekim dvadesetim, a ... koliko znam, ... ne postoji zakon o oblacenju?
focanka

#78 Re: Sex sa šefom- prečica do uspjeha - koliko toga ima

Post by focanka »

Hajmo ovako:da je uredu,da je isparavno,da je normalno nije.Kažem da za doticnu netvrdim jer je nepoznajem,ali zato sam ne jednom(na žalost)bila u situaciji na raznim mjestima,raznim ustanovama,da se nagledam i naslušam takvih gadosti od "curica" da je mene bilo stid u datom momentu kao ženu.Cast izuzecima, kojih hvala Bogu ima,ali te djevojke svojim ponašanjem dozvole sebi da neko uopšte i pomisli na takvo što.Ja podržavam omladinu(uostalom ni sama nisam tako stara)za slobodno oblacenje,daleko od toga da se neko mora zakopcati do grla da bi djelovao" pošten"ali ono što svakodnevno možemo vidjeti u našem okruženju iz dana u dan je sve gore i gore. :evil:
pocoyo

#79 Re: Sex sa šefom- prečica do uspjeha - koliko toga ima

Post by pocoyo »

Pa moze biti i obrnuta situacija, sex sa seficom->precica do uspjeha, ima i toga, valjda... rijedje doduse. A opet, ko nam/vam je kriv sto su kod nas tradicionalno zene sekretarice a muskarci sefovi :-)
bach

#80 Re: Sex sa šefom- prečica do uspjeha - koliko toga ima

Post by bach »

I šta bi od ovog, sve se ušutilo...

Žrtva dobila otkaz, Šišić ima vjerovatno novu sejkretarici koja hoće i rado daje intimne dijeve tijela, za donaciju...

Tužno...
Post Reply