Pojelo se, popilo se, more, valovi...opet alkohol...nekako se nadjosmo izdvojeni od ostalih. Poslije toga samo slike...slicice...ujutro glavobolja, razbacana garderoba...on u krevetu - kolega.
Sada se, cini mi se, izbjegavamo!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Zavisi sve od toga kojeg si pola!vaca wrote:...Nije bas da trazim vase savjete...niti razumijevanje...mozda jedino mi bude lakse kada procitam i druga iskustva! Kazu nema kajanja poslije ... molim lijepo! Ali ja se kajeeeem, i ne samo da se kajem, nego se slabo cega i sjecam...
Pojelo se, popilo se, more, valovi...opet alkohol...nekako se nadjosmo izdvojeni od ostalih. Poslije toga samo slike...slicice...ujutro glavobolja, razbacana garderoba...on u krevetu - kolega.
Sada se, cini mi se, izbjegavamo!Ajde, mozda savjet po ovom pitanju...kako bi ste se vi ponasali nakon ovoga? Da budemo jasni, dopada se on meni...cini mi se
Hajd' sad polako....na tenane.......vaca wrote:...Nije bas da trazim vase savjete...niti razumijevanje...mozda jedino mi bude lakse kada procitam i druga iskustva! Kazu nema kajanja poslije ... molim lijepo! Ali ja se kajeeeem, i ne samo da se kajem, nego se slabo cega i sjecam...
Sada se, cini mi se, izbjegavamo!Ajde, mozda savjet po ovom pitanju...kako bi ste se vi ponasali nakon ovoga? Da budemo jasni, dopada se on meni...cini mi se
e sada sto ti je reci covjek i ne primjeti, kad kolega!Hajde, ne znam je li on primjetio,a ja sam nekako ubjedjen da zene biraju, no eto!Da predjemo na savjet:Nemoj da ti se to opet to desi, postaces popularna, nije u redu jednom dala, sto su drugi losiji(hajde to i nekako, nego cuj jedan ko nijedan, ali dvojica, dva puta vise sansi da ce se hvaliti-dobro zavisi to i od tebe-cisto na sta licis.Neog ne znamo je li kolega ozenjen, i tako te stvari?vaca wrote:...Nije bas da trazim vase savjete...niti razumijevanje...mozda jedino mi bude lakse kada procitam i druga iskustva! Kazu nema kajanja poslije ... molim lijepo! Ali ja se kajeeeem, i ne samo da se kajem, nego se slabo cega i sjecam...
ako ti se dopada napij ga opet i rijesen problem...vaca wrote:...Nije bas da trazim vase savjete...niti razumijevanje...mozda jedino mi bude lakse kada procitam i druga iskustva! Kazu nema kajanja poslije ... molim lijepo! Ali ja se kajeeeem, i ne samo da se kajem, nego se slabo cega i sjecam...
Draga moja,udri brigu na veselje!!! Ti si tipa povalila jer ti je u podsvijesti to bila zelja,nemoj da se kajes,znas onu poslovicu ''ne kaj se zbog neceg sto si uradila,kaj se zbog onoga sto nisi''.I nemoj mu dati povoda da te izbjegava,budi pametnija od njega...vaca wrote:...Nije bas da trazim vase savjete...niti razumijevanje...mozda jedino mi bude lakse kada procitam i druga iskustva! Kazu nema kajanja poslije ... molim lijepo! Ali ja se kajeeeem, i ne samo da se kajem, nego se slabo cega i sjecam...
trebale bi ti i ja poceti raditi zajednodanas wrote:radi sexa sa koleginicommaccarona wrote:radi sexa sa kolegom![]()
ma bjaziiii
![]()
![]()
![]()
![]()
macca,de pitaj tog jednog pedera hoce me zenit za papire,da bjezim odavde??? a pederi su mi najsigurniji...Necu past u iskusenje...maccarona wrote:meni se to nikad nece desiti![]()
sami pederi i starci![]()
ali imam kolegica wow
![]()
![]()
![]()
negra wrote:macca,de pitaj tog jednog pedera hoce me zenit za papire,da bjezim odavde??? a pederi su mi najsigurniji...Necu past u iskusenje...maccarona wrote:meni se to nikad nece desiti![]()
sami pederi i starci![]()
ali imam kolegica wow
![]()
![]()
![]()