SEX SA EX!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
#1 SEX SA EX!!!!
da li pozelite ponekad da se seksate sa svojim bivisom/im?
kod mene nekad zaigraju hormoni i hoce samo moju EX. a jes se znala karati.
jel i kod vas slicno ?
jel i kod vas slicno ?
- morti
#2 Re: SEX SA EX!!!!
šabane,šabane...Murat Sabanovic wrote:da li pozelite ponekad da se seksate sa svojim bivisom/im?
jel i kod vas slicno ?
- Murat Sabanovic
MENI PONEKAD NALETI TRAJE DVA TRI DANA PA ME PRODJEPanta Rei wrote:Taj sex sa ex može biti PRILIČNO interesantan.
Mmmmm...
Mogao bih opet... i opet...
![]()
- anais_nin
#7 Re: SEX SA EX!!!!
ma ex je EX s razlogom...tamo se ne barka....moze samo glava kvalitetno da ZABOLIMurat Sabanovic wrote:da li pozelite ponekad da se seksate sa svojim bivisom/im?
jel i kod vas slicno ?
- Murat Sabanovic
#8 Re: SEX SA EX!!!!
od viska glava ne bolianais_nin wrote:ma ex je EX s razlogom...tamo se ne barka....moze samo glava kvalitetno da ZABOLIMurat Sabanovic wrote:da li pozelite ponekad da se seksate sa svojim bivisom/im?
jel i kod vas slicno ?
- anais_nin
#9 Re: SEX SA EX!!!!
nije ovdje viska....ovdje je manjka...Murat Sabanovic wrote: od viska glava ne boli
dragi moj murate...pa toliko zena na svijetu...toliko lijepih bosanki...toliko novog, neistrazenog mesa...omjere zena na prema muskarcima u ovoj zemlji u vasu korist...i ti bi barko tamo gdje je vec odbarkano...pa stvarnoooooooooooooooooo
- Murat Sabanovic
#10 Re: SEX SA EX!!!!
nostalgija.....anais_nin wrote:nije ovdje viska....ovdje je manjka...Murat Sabanovic wrote: od viska glava ne boli
dragi moj murate...pa toliko zena na svijetu...toliko lijepih bosanki...toliko novog, neistrazenog mesa...omjere zena na prema muskarcima u ovoj zemlji u vasu korist...i ti bi barko tamo gdje je vec odbarkano...pa stvarnoooooooooooooooooo
- anais_nin
#11 Re: SEX SA EX!!!!
pa onda fino sjedi, mastaj, druzi se s desankom, ali ne zadaji sebi glavobolje bezzeMurat Sabanovic wrote:
nostalgija.....
- Murat Sabanovic
#12 Re: SEX SA EX!!!!
od svoje 16 godine desanku sam zapostavio tako da mi nije vise potrebnaanais_nin wrote:pa onda fino sjedi, mastaj, druzi se s desankom, ali ne zadaji sebi glavobolje bezzeMurat Sabanovic wrote:
nostalgija.....mislim, samo dobronamjeran savjet
pa mi nekad nadodje da se sa par svojih bivsih potucam.jebi ga priroda je to
- anais_nin
#13 Re: SEX SA EX!!!!
ma jok nego ti desanka sihire bacilaMurat Sabanovic wrote: od svoje 16 godine desanku sam zapostavio tako da mi nije vise potrebna
pa mi nekad nadodje da se sa par svojih bivsih potucam.jebi ga priroda je to
- Murat Sabanovic
#14 Re: SEX SA EX!!!!
nije nego ciganka mi kartu bacila i dobar sex meni proreklaanais_nin wrote:ma jok nego ti desanka sihire bacilaMurat Sabanovic wrote: od svoje 16 godine desanku sam zapostavio tako da mi nije vise potrebna
pa mi nekad nadodje da se sa par svojih bivsih potucam.jebi ga priroda je to![]()
![]()
- anais_nin
#15 Re: SEX SA EX!!!!
je l to iz one pjesme "ciganka mi gatala na travi"Murat Sabanovic wrote: nije nego ciganka mi kartu bacila i dobar sex meni prorekla
Last edited by anais_nin on 13/09/2005 08:18, edited 1 time in total.
- Murat Sabanovic
#16 Re: SEX SA EX!!!!
je l to iz one pjesme "ciganka mi gatala na travi"anais_nin wrote:nije nego ciganka mi kartu bacila i dobar sex meni proreklaMurat Sabanovic wrote: ma jok nego ti desanka sihire bacila![]()
![]()
ta tvoja pjesma mi je nepoznata.....
moram priznati da je ciganka imala pravo
-
krkan
#17 Re: SEX SA EX!!!!
murco drzi se ti one da mis voli promjeniti rupuMurat Sabanovic wrote:da li pozelite ponekad da se seksate sa svojim bivisom/im?
jel i kod vas slicno ?
a bogami i rupa misa
- anais_nin
#18 Re: SEX SA EX!!!!
uuuuuu murate jer to nisi u najboljim odnosima sa starogradskim pjesmicama i sevdahom?Murat Sabanovic wrote:ta tvoja pjesma mi je nepoznata.....anais_nin wrote:je l to iz one pjesme "ciganka mi gatala na travi"Murat Sabanovic wrote: nije nego ciganka mi kartu bacila i dobar sex meni prorekla
moram priznati da je ciganka imala pravo
- Murat Sabanovic
ja sam ta pjesma,tako da mene trazisanais_nin wrote:valjda ti mene trazis.,...ja trazim samo pjesmuMurat Sabanovic wrote:trazi ,trazi pa ces me naci![]()
- Murat Sabanovic
reci ,stihu moj ....anais_nin wrote:oj murate pjesmo mojaMurat Sabanovic wrote:ja sam ta pjesma,tako da mene trazisanais_nin wrote: valjda ti mene trazis.,...ja trazim samo pjesmu![]()
sta te muci
- Murat Sabanovic
PA ETO NESTO ZAJEDNICKO IMAMO I JA TAKODJE PJEVAM POD TUSOM
STA PJEVAS KOJE PJESME
STA PJEVAS KOJE PJESME