Diesel with BismillahLucy01 wrote:Na svakim mu farmerkama tona crvenih konaca sto je nena bismile proucavaladanas wrote:ne pitas se ti nego onpitt wrote:
Za tebe znam......onome bolje da se objesio
Neka ba da saznam sto me niko nece
a od tebe pobjegosedzaba nena zapise uci
sad mu svake imaju rese
![]()
Sex sa bivsim/bivsom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
- danas
a tek zene... sto idu od tebepitt wrote:Diesel with BismillahLucy01 wrote:Na svakim mu farmerkama tona crvenih konaca sto je nena bismile proucavaladanas wrote: ne pitas se ti nego on
a od tebe pobjegosedzaba nena zapise uci
sad mu svake imaju rese
![]()
:D Idu ko luide
-
MC_82
draga jordan ja bi tebi preporučio da puno ne razmišljaš, priušti si dobbru krkačinu
, dobro i tebi i njemu! nemoj se zamarati mislima tipa "možda hoće nešto više, možda hoće da se pomirimo"! rijetko se ko vraća na staro! barem ja tako mislim, hoće samo sex
, a vjerujem i ti tako misliš!
- anais_nin
ne znam za tebe, ali meni vala trebajuAnonymous wrote:imas pravo fortuniceFortunaBela wrote:Da je valjao, ne bi bio bivši....znači ništa od toga....nista od toga
al' hajd nadji jednoga da valja...sve su to ista g*****, svi su isti- u pet grama razlike
![]()
zato se necu petljati vise ni sa bivsim ...niti ce biti buducih...ko ih sve ..kome oni trebaju
-
kiki the devil
#58 e
neznam sto je to cudno.ja se vidjam i dan danas s par djevojaka bivsih i samo je sex u igr bez obaveza.al prvo se malo ispricamo jebi ga zene vole da ih slusas i imas razumijevanja prema njim.i t ti je veliki plus.probajte ovaj recept
- pitt
#59 Re: e
Ma ne bih zalfije bivse slusho jos da mi i plate pridekiki the devil wrote:neznam sto je to cudno.ja se vidjam i dan danas s par djevojaka bivsih i samo je sex u igr bez obaveza.al prvo se malo ispricamo jebi ga zene vole da ih slusas i imas razumijevanja prema njim.i t ti je veliki plus.probajte ovaj recept
-
kiki the devil
#60 A
LEGENDO VJERUJ MI.NA JEDNO TI UDJE NA DRUGO IZADJE TAKO DA JA NEMAM POJMA O CEMU SE PRICALO.A O DJELIMA I SADRZAJU TO OK TOGA SE SJECAM
-
kiki the devil
#62 U
MA NIJE TO KRIZA.TO TI JE LAGER DA UVIJEK IMAS.NADJES DJEVOJKU I SNJOM SI.PREKINES S NJOM JEDNU ZOVES ZA DORUCAK DRUGU ZA RUCAK A TRECU ZA CIJELU NOC I TAKO SE TO VRTI.A SA SVAKOM BIVSOM OSTAJES U KONTAKTU.MILINA.TAKO DA NEMA KRIZE NEGO VJERUJ ZNA DOCI I DO ZASICENJA..
- Irm@
#63 Re: Sex sa bivsim/bivsom
da...da...da...odlicno!Anonymous wrote:JEste li za ili protiv? Ima li neko iz vase proslosti s kim pozelite ponekad .....Jeste li vec imali takva iskustva? Je l' bilo dobro/lose/nako-nako?