I kako miruhim sad?!ljubav_aha wrote:aha,smao sam dodala arome
Glooho i daleko bilo,nije ljubav takva!HAVANA wrote: Jes,hoće da te iskoristi.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
I kako miruhim sad?!ljubav_aha wrote:aha,smao sam dodala arome
sto me HAVANA kuzi,pa to je prosto nevjerovatnoburek_in_space wrote:I kako miruhim sad?!ljubav_aha wrote:aha,smao sam dodala arome![]()
Iz HAVANE progovara iskustvo,a ja mlad i naivan.ljubav_aha wrote: sto me HAVANA kuzi,pa to je prosto nevjerovatno![]()
burek_in_space,mljac,mljac,mljac
mmm,ali tvoja agencija radi punom paromburek_in_space wrote:Iz HAVANE progovara iskustvo,a ja mlad i naivan.ljubav_aha wrote: sto me HAVANA kuzi,pa to je prosto nevjerovatno![]()
burek_in_space,mljac,mljac,mljac![]()
ljubav_aha wrote:mmm,ali tvoja agencija radi punom paromburek_in_space wrote:Iz HAVANE progovara iskustvo,a ja mlad i naivan.ljubav_aha wrote: sto me HAVANA kuzi,pa to je prosto nevjerovatno![]()
burek_in_space,mljac,mljac,mljac![]()
HAVANA,generacijo moja,kako si me slatko nasmijaoHAVANA wrote:Jest,jest.Kolona se ufatila a ti HAVANA gledaj.ljubav_aha wrote: mmm,ali tvoja agencija radi punom parom![]()
![]()
Znao sam da mi je starija sudjena.ljubav_aha wrote:HAVANA,generacijo moja,kako si me slatko nasmijaoHAVANA wrote:Jest,jest.Kolona se ufatila a ti HAVANA gledaj.ljubav_aha wrote: mmm,ali tvoja agencija radi punom parom![]()
![]()
Znao sam da mi je starija sudjena.burek_in_space wrote:HAVANA,generacijo moja,kako si me slatko nasmijaoljubav_aha wrote:Jest,jest.Kolona se ufatila a ti HAVANA gledaj.HAVANA wrote: mmm,ali tvoja agencija radi punom parom![]()
![]()
Zoya,mislis na naseg druga kolegu,znam da je lijepZoya wrote:Jeli ovo ljubav na pomolu? Hajd neka barem jedna veza "urodi plodom"![]()
Nego meni zao nesto kolege, morat ce haman sliku da prikaci ovdje da vide ove cure kako je on lijep a da ne govorim o njegovoj mudrosti, dobroti i jos mnogo lijepih osobina koje ga jos vise krase
HAVANA wrote:burek_in_space wrote:Eee,to je najslađe.Ono mlado nezna ni kuće ni šta će.Znao sam da mi je starija sudjena.![]()
![]()
Pogresih temuljubav_aha wrote:Zoya,mislis na naseg druga kolegu,znam da je lijepZoya wrote:Jeli ovo ljubav na pomolu? Hajd neka barem jedna veza "urodi plodom"![]()
Nego meni zao nesto kolege, morat ce haman sliku da prikaci ovdje da vide ove cure kako je on lijep a da ne govorim o njegovoj mudrosti, dobroti i jos mnogo lijepih osobina koje ga jos vise krasei pametan
,nema potrebe da ti bude zao,kolega se moze preko noci ozeniti,mislim da ce se kolega upravo iz spomenutih epiteta vrlo lako snaci
znaci vjencanje u opstini nije pred BogomMIRIS DUNJA wrote:cuj ovaj me zasmiao ali ono pravo kad je pitao reci nam kako se zove da ga moze raja zajebavati po graduali ono pravo
Ali nisi ti jedina ipak mislim da lijepo odete kod hodze da se vijencate serijetski i tako ste cisti pred narodom i pred bogom .A zivite i dalje kako ste planirali i mirna Bosna a miran i momak Boga mi ...jer teska su vremena bolje i nevin nego bolestan kad ima danas svakakvi bolesti....
titititi wrote:sto se tice to vjencanje pred hodzom.. jednoj djevojki iz mog razreda je se desilo da je htjela da bude sa momkom zauvjek zajedno. posto je tad imala 16 godina oni su se vjencali samo u dzamiji! I sta bi?? poslije prve noci on je nju napustio
23.03.1986 ist BACK
burek_in_space wrote:titititi wrote:sto se tice to vjencanje pred hodzom.. jednoj djevojki iz mog razreda je se desilo da je htjela da bude sa momkom zauvjek zajedno. posto je tad imala 16 godina oni su se vjencali samo u dzamiji! I sta bi?? poslije prve noci on je nju napustio
23.03.1986 ist BACK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad vidim ovakav stav o serijatskom vjencanju dodje mi da se zvajznem par puta vrelom tavomMIRIS DUNJA wrote:cuj ovaj me zasmiao ali ono pravo kad je pitao reci nam kako se zove da ga moze raja zajebavati po graduali ono pravo
Ali nisi ti jedina ipak mislim da lijepo odete kod hodze da se vijencate serijetski i tako ste cisti pred narodom i pred bogom .A zivite i dalje kako ste planirali i mirna Bosna a miran i momak Boga mi ...jer teska su vremena bolje i nevin nego bolestan kad ima danas svakakvi bolesti....
ispade da bi se legalno seksalo treba samo otići kod hodže i finito. hau najsBosanac sa dna kace wrote:kad vidim ovakav stav o serijatskom vjencanju dodje mi da se zvajznem par puta vrelom tavomMIRIS DUNJA wrote:cuj ovaj me zasmiao ali ono pravo kad je pitao reci nam kako se zove da ga moze raja zajebavati po graduali ono pravo
smisao i svrha vjencanja po serijatu i jeste ozvanicenje braka pred zvanicnim vlastima i pred sirom zajednicom gdje par zivi a ne kojekakvo talasanje o ljubavi,vjecnom zivotu u dvoje itd...., ti je jedan siroki pojam, i u biti vjencanje u opstini zadovoljava sve one uslove koje treba da ima serijatski sklopljen brak
A šta je brak drugo nego to?otherside wrote:ispade da bi se legalno seksalo treba samo otići kod hodže i finito. hau najs
ja mislila ništa prije matičara u općini a vidiš može i hodža aminovatiLoulou wrote:A šta je brak drugo nego to?otherside wrote:ispade da bi se legalno seksalo treba samo otići kod hodže i finito. hau najs
othersideotherside wrote:ja mislila ništa prije matičara u općini a vidiš može i hodža aminovatiLoulou wrote:A šta je brak drugo nego to?otherside wrote:ispade da bi se legalno seksalo treba samo otići kod hodže i finito. hau najs
ja mislim da je tvoj problem psihoseksulane naravi. a da posjetiš psihologa?kao da idem na hirurski sto, a ne nesto sto je normalno i treba da upotpuni nasu vezu. mislim da se plasim tog prvog puta.