Sex prije braka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
rumenige_brajtner

#651 Re: Sex prije braka

Post by rumenige_brajtner »

Her Flick wrote:
koraj wrote:Pa bolan nisi ti ni prvi ni zadnji takvijem ko sto ti pises.Da ti je zena sponosom dosla za tebe probijena.Pa kad je to dobro napisi na kuci ili stanu.Da je to lijepo i da ti je drago sto ti je se zena prije cerala sa vise muskaraca.Ili ti je rekla samo jedan ali eto slucajno.Pa kad ti je to tako drago napisi tvoje ime i prezime javno.Mozda ce ti neko doci na savjet.Ili to ti je ko titula pa malo se pohvali.Napisi svoje podatke da znamo.Pa mogu i ja napisat ovdje e i ja sam Milioner.A niko me nezna!Ali ako jesi nesto i ponosis se javno pa da znamo.A ne e moja zena nije bila nevina.Ili evo ja nisam nevina.To je kukavicki a borci ste za savremenost.Pokazite svoju odbranu i cast.A prije sam vas pito za skolu ili koliko ste drzava prosli.Ili koliko jezika govorite.Pa cu vas vrednovati da nesto bolje znadete.Ili da sam ja mozda zaostao kosto pojedini samo pisu.A djela negdje u sumi ili ovcama ako ima i ovce?Ili na grbaci roditelja dok vi reklamisete savremenost nek roditelji ludi rade za vas.
ima li iko zivaca da mu lektorise ovaj tekst
pa da skontam sta he pisac HOTIO da REKNE
ne zove se lektorisanje to sto njemu treba, već lobotomija :D
Cunt

#652 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

Her Flick wrote:
koraj wrote:Pa bolan nisi ti ni prvi ni zadnji takvijem ko sto ti pises.Da ti je zena sponosom dosla za tebe probijena.Pa kad je to dobro napisi na kuci ili stanu.Da je to lijepo i da ti je drago sto ti je se zena prije cerala sa vise muskaraca.Ili ti je rekla samo jedan ali eto slucajno.Pa kad ti je to tako drago napisi tvoje ime i prezime javno.Mozda ce ti neko doci na savjet.Ili to ti je ko titula pa malo se pohvali.Napisi svoje podatke da znamo.Pa mogu i ja napisat ovdje e i ja sam Milioner.A niko me nezna!Ali ako jesi nesto i ponosis se javno pa da znamo.A ne e moja zena nije bila nevina.Ili evo ja nisam nevina.To je kukavicki a borci ste za savremenost.Pokazite svoju odbranu i cast.A prije sam vas pito za skolu ili koliko ste drzava prosli.Ili koliko jezika govorite.Pa cu vas vrednovati da nesto bolje znadete.Ili da sam ja mozda zaostao kosto pojedini samo pisu.A djela negdje u sumi ili ovcama ako ima i ovce?Ili na grbaci roditelja dok vi reklamisete savremenost nek roditelji ludi rade za vas.
Evo ja cu pokusati.
Pocetak recenice se pise velikim slovom tj. trebao si napisati nesto slicno ovome : "Ima li neko zivaca da mu lektorise komentar, pa da shvatim sta je autor doticnog komentara htio da kaze ?"
celo24

#653 Re: Sex prije braka

Post by celo24 »

Cunt wrote:
Her Flick wrote:
Evo ja cu pokusati.
Pocetak recenice se pise velikim slovom tj. trebao si napisati nesto slicno ovome : "Ima li neko zivaca da mu lektorise komentar, pa da shvatim sta je autor doticnog komentara htio da kaze ?"

Joj sto mrzim ovo kada pametuju o gramatiki ccc
Last edited by celo24 on 26/05/2009 11:42, edited 1 time in total.
pustopoljina

#654 Re: Sex prije braka

Post by pustopoljina »

ni slucajno da mu se tekst lektorise!
kad cujes ovakav govor live ne trebas da cekas da ga pitas sta misli o zenama i koliko ih cijeni. ostavite ovo kao indikator i upozorenje.
neki su toliko stereotipni da covjek ima osjecaj da ga vidi-da bi ga odmah skontao (kao npr. onaj iz linza).
ovo je nasa stvarnost.
i to trebaju znati narocito oni koji zive u oblacima (npr. onaj momak Ateista)...koji filozofiraju o slobodi izbora.
uvijek_dobar_gost je na jednoj temi napisao jako dobar post,o tome u kakvoj su situaciji cure u nasoj zemlji,posebno ako su ista ljepuskaste.
ali ostavite mu sve i rijec-bolje procitati,nego licno dozivjeti.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#655 Re: Sex prije braka

Post by pici »

Zoya wrote:Cunte bolan, pa ti bi se sa pola forumasa i forumasica potukao. Sjedi, oguli jabuku.

:thumbup: :mrgreen:
JA BiH kao terapiJu preporuČio fHrulanje..... :mrgreen:

Image
HAVANA

#656 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

koraj wrote:Pa bolan nisi ti ni prvi ni zadnji takvijem ko sto ti pises.Da ti je zena sponosom dosla za tebe probijena.Pa kad je to dobro napisi na kuci ili stanu.Da je to lijepo i da ti je drago sto ti je se zena prije cerala sa vise muskaraca.Ili ti je rekla samo jedan ali eto slucajno.Pa kad ti je to tako drago napisi tvoje ime i prezime javno.Mozda ce ti neko doci na savjet.Ili to ti je ko titula pa malo se pohvali.Napisi svoje podatke da znamo.Pa mogu i ja napisat ovdje e i ja sam Milioner.A niko me nezna!Ali ako jesi nesto i ponosis se javno pa da znamo.A ne e moja zena nije bila nevina.Ili evo ja nisam nevina.To je kukavicki a borci ste za savremenost.Pokazite svoju odbranu i cast.A prije sam vas pito za skolu ili koliko ste drzava prosli.Ili koliko jezika govorite.Pa cu vas vrednovati da nesto bolje znadete.Ili da sam ja mozda zaostao kosto pojedini samo pisu.A djela negdje u sumi ili ovcama ako ima i ovce?Ili na grbaci roditelja dok vi reklamišete savremenost nek roditelji ludi rade za vas.

:lol: :lol:
Uceram ti učiteljici. :lol:
koraj

#657 Re: Sex prije braka

Post by koraj »

Mozda je neka od vas ruzna ili glupa pa misli ako se ne sx-a prije braka niko je nece.Ostade neudata ili udat ce se u 27 ili 28-oj god.P atek onda traziti druge.Nece nego naprotiv sve sto vise vristis i vapis za seksom niko te nece.Nece niko osim pjano neki ili ulicar.Jer dobrom momku ne pristaje da bude u drustvu prostitucuje.A neka je rekla nije prostitucija nego sex prije braka.E malo morgen to je sve isto.Uzmi govno u ruku i pomirisi i gore i dole isto smrdi.A vjerovatno ces ti biti vjerna sto te je iscejfio ko je stigo.Pa vjerovatno neces ti traziti tvrda.Vjerovatno si ti postena nejma sumnje.Vjerovatno tvoj brak nece puc.Sto sumnjam da ces ga sa svojijem ponasanjem i imat.Ili je ovo jedno ponasanje na forumu a u javnosti i na javi ti si andjeo.Da ti bog samo bude na pomoci moje drage zene sa iskustvom.
zelenashica

#658 Re: Sex prije braka

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:
koraj wrote:Pa bolan nisi ti ni prvi ni zadnji takvijem ko sto ti pises.Da ti je zena sponosom dosla za tebe probijena.Pa kad je to dobro napisi na kuci ili stanu.Da je to lijepo i da ti je drago sto ti je se zena prije cerala sa vise muskaraca.Ili ti je rekla samo jedan ali eto slucajno.Pa kad ti je to tako drago napisi tvoje ime i prezime javno.Mozda ce ti neko doci na savjet.Ili to ti je ko titula pa malo se pohvali.Napisi svoje podatke da znamo.Pa mogu i ja napisat ovdje e i ja sam Milioner.A niko me nezna!Ali ako jesi nesto i ponosis se javno pa da znamo.A ne e moja zena nije bila nevina.Ili evo ja nisam nevina.To je kukavicki a borci ste za savremenost.Pokazite svoju odbranu i cast.A prije sam vas pito za skolu ili koliko ste drzava prosli.Ili koliko jezika govorite.Pa cu vas vrednovati da nesto bolje znadete.Ili da sam ja mozda zaostao kosto pojedini samo pisu.A djela negdje u sumi ili ovcama ako ima i ovce?Ili na grbaci roditelja dok vi reklamišete savremenost nek roditelji ludi rade za vas.

:lol: :lol:
Uceram ti učiteljici. :lol:
pik nije bio u mom razredu :D :oops:
Cunt

#659 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

Sto ste zapeli za gramatiku toliko ? Vazno je da ste razumili sta je htio da kaze i nema potrebe za vrijedjanjem. Ako se neko slaze sa njim neka napise zasto, i obratno. Pozdrav
HAVANA

#660 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

koraj wrote:Mozda je neka od vas ruzna ili glupa pa misli ako se ne sx-a prije braka niko je nece.Ostade neudata ili udat ce se u 27 ili 28-oj god.P atek onda traziti druge.Nece nego naprotiv sve sto vise vristis i vapis za seksom niko te nece.Nece niko osim pjano neki ili ulicar.Jer dobrom momku ne pristaje da bude u drustvu prostitucuje.A neka je rekla nije prostitucija nego sex prije braka.E malo morgen to je sve isto.Uzmi govno u ruku i pomirisi i gore i dole isto smrdi.A vjerovatno ces ti biti vjerna sto te je iscejfio ko je stigo.Pa vjerovatno neces ti traziti tvrda.Vjerovatno si ti postena nejma sumnje.Vjerovatno tvoj brak nece puc.Sto sumnjam da ces ga sa svojijem ponasanjem i imat.Ili je ovo jedno ponasanje na forumu a u javnosti i na javi ti si andjeo.Da ti bog samo bude na pomoci moje drage zene sa iskustvom.

Jes to matere ti govno miriso i odozdo i odozgo? :D
Loulou

#661 Re: Sex prije braka

Post by Loulou »

koraj wrote:Mozda je neka od vas ruzna ili glupa pa misli ako se ne sx-a prije braka niko je nece.Ostade neudata ili udat ce se u 27 ili 28-oj god.P atek onda traziti druge.Nece nego naprotiv sve sto vise vristis i vapis za seksom niko te nece.Nece niko osim pjano neki ili ulicar.Jer dobrom momku ne pristaje da bude u drustvu prostitucuje.A neka je rekla nije prostitucija nego sex prije braka.E malo morgen to je sve isto.Uzmi govno u ruku i pomirisi i gore i dole isto smrdi.A vjerovatno ces ti biti vjerna sto te je iscejfio ko je stigo.Pa vjerovatno neces ti traziti tvrda.Vjerovatno si ti postena nejma sumnje.Vjerovatno tvoj brak nece puc.Sto sumnjam da ces ga sa svojijem ponasanjem i imat.Ili je ovo jedno ponasanje na forumu a u javnosti i na javi ti si andjeo.Da ti bog samo bude na pomoci moje drage zene sa iskustvom.
:lol: :lol: :lol: :lol:
kralju!
Cunt

#662 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

HAVANA wrote:

Covjek je samo slikovito poredio gubitak nevinosti sa izmetom.
Cholina_Lokica

#663 Re: Sex prije braka

Post by Cholina_Lokica »

koraj wrote:Mozda je neka od vas ruzna ili glupa pa misli ako se ne sx-a prije braka niko je nece.Ostade neudata ili udat ce se u 27 ili 28-oj god.P atek onda traziti druge.Nece nego naprotiv sve sto vise vristis i vapis za seksom niko te nece.Nece niko osim pjano neki ili ulicar.Jer dobrom momku ne pristaje da bude u drustvu prostitucuje. istoA neka je rekla nije prostitucija nego sex prije braka.E malo morgen to je sve.Uzmi govno u ruku i pomirisi i gore i dole isto smrdi.A vjerovatno ces ti biti vjerna sto te je iscejfio ko je stigo.Pa vjerovatno neces ti traziti tvrda.Vjerovatno si ti postena nejma sumnje.Vjerovatno tvoj brak nece puc.Sto sumnjam da ces ga sa svojijem ponasanjem i imat.Ili je ovo jedno ponasanje na forumu a u javnosti i na javi ti si andjeo.Da ti bog samo bude na pomoci moje drage zene sa iskustvom.

sjooo legendeee :lol: :lol: :lol: :lol:
japo-

#664 Re: Sex prije braka

Post by japo- »

iam previše texta za pročitat....skini ovoga skini ovu heehehehehehehhe :dance: :dance: :dance: :dance:

imal ko da mi posudi 100 konvertabilih kaemova :D :D :D
*mima*

#665 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

Wooooow clonova.....cunte koliko imas nickova....celo24....woooooow......ima vas jos.....odo ja na kafu u Ferhadiju.... :run:
otherside

#666 Re: Sex prije braka

Post by otherside »

Cunt wrote: Covjek je samo slikovito poredio gubitak nevinosti sa izmetom.
svaka koja izgubi nevinost je za kanalizacije?
bas slikovito :D
HAVANA

#667 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

Cunt wrote:
HAVANA wrote:

Picko suti. :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#668 Re: Sex prije braka

Post by pici »

Image

zauzmite položaje i polaHko dišite.......
celo24

#669 Re: Sex prije braka

Post by celo24 »

mima wrote:Wooooow clonova.....cunte koliko imas nickova....celo24....woooooow......ima vas jos.....odo ja na kafu u Ferhadiju.... :run:
De mala ne prozivaj mene jes cula :?: 8-)
rumenige_brajtner

#670 Re: Sex prije braka

Post by rumenige_brajtner »

HAVANA wrote:
Cunt wrote:
HAVANA wrote: Jes to matere ti govno miriso i odozdo i odozgo? :D

Picko suti. :lol:
ti ne kontas. frajer je samo slikovito poredio svoj karakter sa odredjenim dijelom tijela u zena :D
Zoya

#671 Re: Sex prije braka

Post by Zoya »

pici wrote:Image

zauzmite položaje i polaHko dišite.......
Ammmmmmmmmm
Image
celo24

#672 Re: Sex prije braka

Post by celo24 »

otherside wrote:
Cunt wrote: Covjek je samo slikovito poredio gubitak nevinosti sa izmetom.
svaka koja izgubi nevinost je za kanalizacije?
bas slikovito :D
Bas nije humano 8-)
HAVANA

#673 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

AmmmmmmmAmmmmmmmmmmm :D

Image
pustopoljina

#674 Re: Sex prije braka

Post by pustopoljina »

ako ga niko ne prijavljuje-ko ce ga sankcionisati?
Cunt

#675 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

celo24 wrote:
mima wrote:Wooooow clonova.....cunte koliko imas nickova....celo24....woooooow......ima vas jos.....odo ja na kafu u Ferhadiju.... :run:
De mala ne prozivaj mene jes cula :?: 8-)
Vidis da su paranoicni i nesigurni u ono sto procitaju. Eto sa kakvim ljudima ja diskutujem. hmm
Locked