upravo-kako se zove ono sto su nas tjerali iz informatike da radimo,a vecini nikad nije trebalo?madner wrote:Naravno da smije, samo onda eliminise par kandidata za podpis.
ono-blok-odluka...algoritam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
upravo-kako se zove ono sto su nas tjerali iz informatike da radimo,a vecini nikad nije trebalo?madner wrote:Naravno da smije, samo onda eliminise par kandidata za podpis.
Decision Flow Chartpustopoljina wrote:upravo-kako se zove ono sto su nas tjerali iz informatike da radimo,a vecini nikad nije trebalo?madner wrote:Naravno da smije, samo onda eliminise par kandidata za podpis.
ono-blok-odluka...algoritamdijagram toka
Sto bi se reklo, nemre i jare i pare.Aurora Borealis wrote:Ne znam, brinem se.madner wrote:Naravno da smije, samo onda eliminise par kandidata za podpis.Jos ako mahala sazna, dobro da se takva ikad i uda. A i kad se uda ko zna sta je ceka. Samo kad se u po' frke pocnu kosturi iz ormara vaditi.
Idem malo odmoriti ovaj mahalski mentalitet, od jutra se pregrijao.
Ne moRemadner wrote: Sto bi se reklo, nemre i jare i pare.
a sta je u ovom slucaju muz,jare ili pareAurora Borealis wrote:Ne moRemadner wrote: Sto bi se reklo, nemre i jare i pare.
zavisi od afiniteta i preferencijahocunecu wrote:a sta je u ovom slucaju muz,jare ili pareAurora Borealis wrote:Ne moRemadner wrote: Sto bi se reklo, nemre i jare i pare.
ili to zavisi je li zena spnzorusa
Samo da ne bude podpis za razvod ubrzo posljeseka wrote:ja koliko znam prvo podpis pa ondamadner wrote:Naravno da smije, samo onda eliminise par kandidata za podpis.![]()
ko koga prevari
samo nek' se potpisujemadner wrote:Samo da ne bude podpis za razvod ubrzo posljeseka wrote:ja koliko znam prvo podpis pa ondamadner wrote:Naravno da smije, samo onda eliminise par kandidata za podpis.![]()
ko koga prevari![]()
znas aurorice sta je meni strasno?Aurora Borealis wrote:Ne znam, brinem se.madner wrote:Naravno da smije, samo onda eliminise par kandidata za podpis.Jos ako mahala sazna, dobro da se takva ikad i uda. A i kad se uda ko zna sta je ceka. Samo kad se u po' frke pocnu kosturi iz ormara vaditi.
Idem malo odmoriti ovaj mahalski mentalitet, od jutra se pregrijao.
hocunecu wrote:mene su ucili da nista ne potpisujem![]()
sve radi, samo ne podpisuj
Kad sam rekla da sam se zeljela pokloniti onom ko mi je najvazniji na svijetu, nisam mislila na nekog sa alatkom od 20 cm koji mi moze prirediti 5 orgazama zaredom. Mislila sam na onoga koji ce za moj zivot, dusu, tijelo, za mene cijelu biti najvazniji. Da je samo o seksu rijec, uzela bih dobrog zigola i on bi garant bio "pravi".
Bojim se da smo se promasile, ja pricam o ljubavi, ti o seksu. Doduse, ljubav je pomalo izasla iz mode.
hocunecu wrote:mene su ucili da nista ne potpisujem![]()
sve radi, samo ne podpisuj
Ma nevermind stvarnofixer wrote: znas aurorice sta je meni strasno?muskarci hite da nadju neku nevinu kako bi bili sigurni da im neko nece moci poslije reci kako ju je taj i taj sve hebao.
e sad, ako je ona nevina to ama bas nista ne garantuje da je neko nije opalio
vamo nevina, a s "druge strane" je nije opalio samo onaj koji je na autobus zurio.
Birac otiracseka wrote:ili svaka krpa nadje zakrpumadner wrote:Nema kajanja poslje![]()
ajmo se gadjati floskulama
Jedna od osnovnih izmisljenih poslovica kojom se obilato sluze luzeri.madner wrote:
Birac otirac
Pitat ce the starost gdje ti ode mladostseka wrote:idi u persun
![]()
ostade kratkih rukava
More bit bidne, a i ne mora.Latina wrote:Jedna od osnovnih izmisljenih poslovica kojom se obilato sluze luzeri.madner wrote:
Birac otirac![]()
Kako bi oni inace dosli do zenska ?
Istina je da svako ko moze birati, bira.
Tanko ti je to.madner wrote:More bit bidne, a i ne mora.Latina wrote:Jedna od osnovnih izmisljenih poslovica kojom se obilato sluze luzeri.madner wrote:
Birac otirac![]()
Istina je da svako ko moze birati, bira.
I pad je let.Latina wrote:Tanko ti je to.madner wrote:More bit bidne, a i ne mora.Latina wrote: Jedna od osnovnih izmisljenih poslovica kojom se obilato sluze luzeri.![]()
Istina je da svako ko moze birati, bira.![]()
Sweet dreams.