Sex prije braka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
baby_girl

#1 Sex prije braka

Post by baby_girl »

Pozdrav svima..
Eh ovako, ja imam 18 godina i zivim u dijaspori.. Cesto se desi da izlazim s momkom 1-2 mjeseca, kada trazi da spavam s njim ja odbijem (jer sam jos uvijek nevina), momak me ostavi jer u zemlji u kojoj zivim sex prije braka je normalna stvar... Nije toliko da se bojim da izgubim nevinost nego problem je sto sam uzrasla u porodici koja je uvijek kritikovala sex prije braka, a i u Bosni zivim u jednom gradu u kojem vecina momaka jos uvijek trazi nevine cure, a naravno problem je sto i moja vjera to ne dozvoljava.
Ovdje izlazim s momcima iz drzave u kojoj zivim (jer nazalost nema bosanaca :( ) al sam svjesna da cu se udati za bosanca pa se bojim da ne nadjem nekog momka koji ne tolerise sex prije braka..
Sta vi mislite o ovome, da li tolerisete sex prije braka i da li u BiH momci jos uvijek traze cure nevine za brak? I da li poznajete neku zenu koja je imala problema u braku zbog toga sto je izgubila nevinost prije braka?

Molim vas odgovorite, svaki odg mi je vazan jer u posljednje vrijeme stalno misllim o ovome i ne znam sta da radim...
Zoya

#2 Re: Sex prije braka

Post by Zoya »

Jaoj, sto puta prozvakana tema :roll:
baby_girl

#3 Re: Sex prije braka

Post by baby_girl »

Zoya wrote:Jaoj, sto puta prozvakana tema :roll:
Ja se izvinjavam..
Ovdje sam nova i nisam imala vremena da procitam sve stare teme.. Ako je neko fin neka mi odgovori ;-)
black

#4 Re: Sex prije braka

Post by black »

bilo je vec takvih tema, malo potrazi..i to je tvoja privatna i licna stvar, tu ne moze niko ti pomoci sem ti sama sebi
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5 Re: Sex prije braka

Post by pici »

Vako......savjet Dr picija ti je da prije braka stekneš iskustva sa nekim poducenim i naucenim u seksu,ja ti se stavljam na raspolaganje.Kad doje do prvog kontakta s tvojim buducim suprugom to moze biti i analno i oralno,on ce biti zadivljen tvojim umjecem i vjestinom i namah ce te oženiti.........tako da ceš ostati nevina a bogumi i vješta u svojim bracnim dužnostima

pozz
Dr pici
baby_girl

#6 Re: Sex prije braka

Post by baby_girl »

black wrote:bilo je vec takvih tema, malo potrazi..i to je tvoja privatna i licna stvar, tu ne moze niko ti pomoci sem ti sama sebi
ja sam samo trazila vase misljenje :thumbup:
baby_girl

#7 Re: Sex prije braka

Post by baby_girl »

pici wrote:Vako......savjet Dr picija ti je da prije braka stekneš iskustva sa nekim poducenim i naucenim u seksu,ja ti se stavljam na raspolaganje.Kad doje do prvog kontakta s tvojim buducim suprugom to moze biti i analno i oralno,on ce biti zadivljen tvojim umjecem i vjestinom i namah ce te oženiti.........tako da ceš ostati nevina a bogumi i vješta u svojim bracnim dužnostima

pozz
Dr pici
joj jesi ti fin.. :) a sta ako nadjem nekog sto bas nece zenu sto nije nevina pa cak i ako je iskusna??
*mima*

#8 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

Ni slucajno sex prije braka.
oscar

#9 Re: Sex prije braka

Post by oscar »

Ovaj forum je dno dna, kad nema zanimljivih tema, onda moderatori sami postavljaju ovakve teme kako bi forum ostao aktuelan!

ZALOSNO!!!
*mima*

#10 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

oscar wrote:Ovaj forum je dno dna, kad nema zanimljivih tema, onda moderatori sami postavljaju ovakve teme kako bi forum ostao aktuelan!

ZALOSNO!!!

Stvarno je zalosno....a jos su zalosniji razjareni klonovi.
HAVANA

#11 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

Sex je zlo :oops:
sistem

#12 Re: Sex prije braka

Post by sistem »

HAVANA wrote:Sex je zlo :oops:
nije, kad je u braku i sa ciljem reprodukcije :oops:
fixer

#13 Re: Sex prije braka

Post by fixer »

baby bi bila i nevina i iskusna u isto vrijeme :)
jbg, zeli imati sirok spektar izbora. :D
baby_girl

#14 Re: Sex prije braka

Post by baby_girl »

oscar wrote:Ovaj forum je dno dna, kad nema zanimljivih tema, onda moderatori sami postavljaju ovakve teme kako bi forum ostao aktuelan!

ZALOSNO!!!
o cemu ti?? ja nisam moderator, tek sam se upisala to mi je prva tema koju sam postavila jer stvarno me interesuje vase misljenje
baby_girl

#15 Re: Sex prije braka

Post by baby_girl »

fixer wrote:baby bi bila i nevina i iskusna u isto vrijeme :)
ma nije to.. nije problem izgubiti nevinost kad bih znala da ce moj buduci muzic biti savremen tip koji shvata da je sex prije braka u 21 vijeku normalna stav :lol: :lol:
Valbon_1

#16 Re: Sex prije braka

Post by Valbon_1 »

A zar je normalna stvar...za tebe?
sistem

#17 Re: Sex prije braka

Post by sistem »

baby_girl wrote:
ma nije to.. nije problem izgubiti nevinost kad bih znala da ce moj buduci muzic biti savremen tip koji shvata da je sex prije braka normalna stav :lol: :lol:
pa biraj ga sama takvog da bude savremen tip. neces ga na lotu dobit :-)
fixer

#18 Re: Sex prije braka

Post by fixer »

baby_girl wrote:
ma nije to.. nije problem izgubiti nevinost kad bih znala da ce moj buduci muzic biti savremen tip koji shvata da je sex prije braka normalna stav :lol: :lol:
pa to ti govorim. veliko je ovo polje, naici ces na svakakve zahtjeve. zasto bi se na samom pocetku ti podredjivala njima a ne oni tebi? ti bi se sad... da prostis, ali samo kad bi znala da to sutra onom nece smetati. e, pa, to neces saznati. zivi svoj zivot i sta te boli briga.
oscar

#19 Re: Sex prije braka

Post by oscar »

sistem wrote:
baby_girl wrote:
Bas sam krenuo da napisem ovo isto!!!
baby_girl

#20 Re: Sex prije braka

Post by baby_girl »

sistem wrote:
baby_girl wrote:
pa jbg sad ne znam ja kakva je moja sudbina...
fixer

#21 Re: Sex prije braka

Post by fixer »

baby_girl wrote:
kakva god da je ... postoji mogucnost da se zavara tvoja proslost :wink:
baby_girl

#22 Re: Sex prije braka

Post by baby_girl »

fixer wrote:
baby_girl wrote:
malo me ohrabri :)
Bušman

#23 Re: Sex prije braka

Post by Bušman »

Uostalom, estetska hirurgija cuda cini danas :D :D

Kidding. Valjda je to stvar odgoja, ako su te roditelji odgojili da ne pristajes onda neces pristati. A opet, uvijek to mozes zajebat i pristati :-) :-)
baby_girl

#24 Re: Sex prije braka

Post by baby_girl »

Bušman wrote:Uostalom, estetska hirurgija cuda cini danas :D :D

Kidding. Valjda je to stvar odgoja, ako su te roditelji odgojili da ne pristajes onda neces pristati. A opet, uvijek to mozes zajebat i pristati :-) :-)
da zivim u BiH sigurno bi sve bilo drugacije jer kao sto sam rekla u mjestu gdje ja zivim momcima nije toliko stalo do sexa, al nazalost zivim tu gdje zivim i svaki dan cujem price o sexu i logicno da mi dodje malo volje :-) :-) kao sto bi doslo i svakom normalnom bicu
fixer

#25 Re: Sex prije braka

Post by fixer »

baby_girl wrote:
fixer wrote:
baby_girl wrote:
malo me ohrabri :)
samo mene interesuje po kojem osnovu ti znas da ce ti muz bas biti bosanac? jesi to nekome obecana, ono, plemenski zakaparena?
zasto odbacujes mogucnost da ce ti biti neko od tih s kojima zivis? zaljubljenost je cudan faktor, a ti si svoja buduca iskustva vec limitirala...
Locked