Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima..
Eh ovako, ja imam 18 godina i zivim u dijaspori.. Cesto se desi da izlazim s momkom 1-2 mjeseca, kada trazi da spavam s njim ja odbijem (jer sam jos uvijek nevina), momak me ostavi jer u zemlji u kojoj zivim sex prije braka je normalna stvar... Nije toliko da se bojim da izgubim nevinost nego problem je sto sam uzrasla u porodici koja je uvijek kritikovala sex prije braka, a i u Bosni zivim u jednom gradu u kojem vecina momaka jos uvijek trazi nevine cure, a naravno problem je sto i moja vjera to ne dozvoljava.
Ovdje izlazim s momcima iz drzave u kojoj zivim (jer nazalost nema bosanaca ) al sam svjesna da cu se udati za bosanca pa se bojim da ne nadjem nekog momka koji ne tolerise sex prije braka..
Sta vi mislite o ovome, da li tolerisete sex prije braka i da li u BiH momci jos uvijek traze cure nevine za brak? I da li poznajete neku zenu koja je imala problema u braku zbog toga sto je izgubila nevinost prije braka?
Molim vas odgovorite, svaki odg mi je vazan jer u posljednje vrijeme stalno misllim o ovome i ne znam sta da radim...
Vako......savjet Dr picija ti je da prije braka stekneš iskustva sa nekim poducenim i naucenim u seksu,ja ti se stavljam na raspolaganje.Kad doje do prvog kontakta s tvojim buducim suprugom to moze biti i analno i oralno,on ce biti zadivljen tvojim umjecem i vjestinom i namah ce te oženiti.........tako da ceš ostati nevina a bogumi i vješta u svojim bracnim dužnostima
pici wrote:Vako......savjet Dr picija ti je da prije braka stekneš iskustva sa nekim poducenim i naucenim u seksu,ja ti se stavljam na raspolaganje.Kad doje do prvog kontakta s tvojim buducim suprugom to moze biti i analno i oralno,on ce biti zadivljen tvojim umjecem i vjestinom i namah ce te oženiti.........tako da ceš ostati nevina a bogumi i vješta u svojim bracnim dužnostima
pozz
Dr pici
joj jesi ti fin.. a sta ako nadjem nekog sto bas nece zenu sto nije nevina pa cak i ako je iskusna??
fixer wrote:baby bi bila i nevina i iskusna u isto vrijeme
jbg, zeli imati sirok spektar izbora.
ma nije to.. nije problem izgubiti nevinost kad bih znala da ce moj buduci muzic biti savremen tip koji shvata da je sex prije braka u 21 vijeku normalna stav
fixer wrote:baby bi bila i nevina i iskusna u isto vrijeme
jbg, zeli imati sirok spektar izbora.
ma nije to.. nije problem izgubiti nevinost kad bih znala da ce moj buduci muzic biti savremen tip koji shvata da je sex prije braka normalna stav
pa to ti govorim. veliko je ovo polje, naici ces na svakakve zahtjeve. zasto bi se na samom pocetku ti podredjivala njima a ne oni tebi? ti bi se sad... da prostis, ali samo kad bi znala da to sutra onom nece smetati. e, pa, to neces saznati. zivi svoj zivot i sta te boli briga.
Bušman wrote:Uostalom, estetska hirurgija cuda cini danas
Kidding. Valjda je to stvar odgoja, ako su te roditelji odgojili da ne pristajes onda neces pristati. A opet, uvijek to mozes zajebat i pristati
da zivim u BiH sigurno bi sve bilo drugacije jer kao sto sam rekla u mjestu gdje ja zivim momcima nije toliko stalo do sexa, al nazalost zivim tu gdje zivim i svaki dan cujem price o sexu i logicno da mi dodje malo volje kao sto bi doslo i svakom normalnom bicu
baby_girl wrote:
pa jbg sad ne znam ja kakva je moja sudbina...
kakva god da je ... postoji mogucnost da se zavara tvoja proslost
malo me ohrabri
samo mene interesuje po kojem osnovu ti znas da ce ti muz bas biti bosanac? jesi to nekome obecana, ono, plemenski zakaparena?
zasto odbacujes mogucnost da ce ti biti neko od tih s kojima zivis? zaljubljenost je cudan faktor, a ti si svoja buduca iskustva vec limitirala...