SEX, od virtualnog do stvarnog

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

StLouis

Post by StLouis »

mamica 31 wrote:meni stvarno nije jasno jel se neko pali na ovakav seks :-) mislim ovo preko neta :D
pala bi na guzu kada bi saznala konacnu brojku...ja se ne palim na ovakvu vrstu seksa, ali sam probao par puta i nista u tom nema lose - jedino ako zaglavis pa to predje u naviku, postanes vuk samotnjak :-)
zena21

Post by zena21 »

StLouis wrote:
zena21 wrote:Nedo Bog da ste/smo svi isti :D

Svako se moz zamijeniti, ali ja bih ipak i za zamjenu trazila real thing a ne spravice... Spravice samo ponekad :oops: :D
ovo je samo za hitne slucajeve :D
Upravo tako... In case of emergency, pali baterije :oops: :D
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

A sta ako ti hackeri upadnu u sistem dok to radis!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ima li kakav antivirusni program za ovo???

Microsoft
Download and install security updates for your Tamogaumoci and Sebigavista thing!!!

Error 98745987 you must restart Tamogaumoci !!!

Deleting the shotcut to Sebigavista only removes the icon. It does not uninstall the program

Symantec - Norton Anti Virus

Download Virus Definitions for Tamogaumoci and Sebigavista Norton Personal Edition...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
pitt

Post by pitt »

DobroJutroKolumbo wrote:A sta ako ti hackeri upadnu u sistem dok to radis!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Microsoft
Download and install security updates for your Tamogaumoci and Sebigavista thing!!!

Deleting the shotcut to Sebigavista only removes the icon. It does not uninstall the program

Download Virus Definitions for Tamogaumoci and Sebigavista Norton Personal Edition...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
mozes zamisliti da ti neko u po frke neko hakne i promjeni sliku na monitoru od rasne plavushe u rasnog mudonju :D:D Znam da prletu to ne bi smetalo sekunde.... :D:D
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

pitt wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:A sta ako ti hackeri upadnu u sistem dok to radis!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Microsoft

mozes zamisliti da ti neko u po frke neko hakne i promjeni sliku na monitoru od rasne plavushe u rasnog mudonju :D:D Znam da prletu to ne bi smetalo sekunde.... :D:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A ima i crnje od toga... kad si skoro na "vrhuncu" , da ti trazi broj kreditne kartice... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Nosi sve djavo te odnio , samo me pusti da svrsim!!!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

nemam namjeru nikoga uvrijediti,ali to je za mene onako,vise kao neka posljednja ocajnicka mjera...pa gdje su nestali pogledi?upucavanje?dodiri rukama a ne mishevima?? :? :D aman jarabi..ne kontam fakat
StLouis

Post by StLouis »

PITARKA_SA wrote:nemam namjeru nikoga uvrijediti,ali to je za mene onako,vise kao neka posljednja ocajnicka mjera...pa gdje su nestali pogledi?upucavanje?dodiri rukama a ne mishevima?? :? :D aman jarabi..ne kontam fakat
dodiri mishevima :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

StLouis wrote:
PITARKA_SA wrote:nemam namjeru nikoga uvrijediti,ali to je za mene onako,vise kao neka posljednja ocajnicka mjera...pa gdje su nestali pogledi?upucavanje?dodiri rukama a ne mishevima?? :? :D aman jarabi..ne kontam fakat
dodiri mishevima :lol:
perverznjace jedan :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Totalno bespotrebno :D :D
Post Reply