nisu zaposleneStrpljiva wrote:Ovi što plijene na radnom mjestu, recite mi imate li vi žene, djevojke?
Računate li vi na to da neko i njih...
a i na kraju krajeva nije safun
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nisu zaposleneStrpljiva wrote:Ovi što plijene na radnom mjestu, recite mi imate li vi žene, djevojke?
Računate li vi na to da neko i njih...
Ne znam kakav je poštar u tvom kraju, al' ovaj moj nema više od 23-Romeo- wrote:nisu zaposleneStrpljiva wrote:Ovi što plijene na radnom mjestu, recite mi imate li vi žene, djevojke?
Računate li vi na to da neko i njih...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bez starca nema udarca.Strpljiva wrote:
Ne znam kakav je poštar u tvom kraju, al' ovaj moj nema više od 23
Je l' ovo:ladyblue18 wrote:O cemu cete vi ovdje pricati, o temi ili o Saneli i telekomu?
Inace, tema negdje ima, sacu vam je iskopati.
a ovaj naš je nekakav nikakav, što se toga tiče mogu biti u potpunosti rahatStrpljiva wrote:Ne znam kakav je poštar u tvom kraju, al' ovaj moj nema više od 23-Romeo- wrote:nisu zaposleneStrpljiva wrote:Ovi što plijene na radnom mjestu, recite mi imate li vi žene, djevojke?
Računate li vi na to da neko i njih...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta ti znaš kakve tvoja voli-Romeo- wrote:
a ovaj naš je nekakav nikakav, što se toga tiče mogu biti u potpunosti rahat
nijeLoulou wrote:Je l' ovo:ladyblue18 wrote:O cemu cete vi ovdje pricati, o temi ili o Saneli i telekomu?
Inace, tema negdje ima, sacu vam je iskopati.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=63967
BobeBez starca nema udarca.
nellington wrote:Šta ti znaš kakve tvoja voli-Romeo- wrote:
a ovaj naš je nekakav nikakav, što se toga tiče mogu biti u potpunosti rahat
Nisam mislio bash na bobe...Strpljiva wrote:BobeBez starca nema udarca.![]()
Nego, bureče ako si već tu, izjašnjavaj se.burek_in_space wrote:Nisam mislio bash na bobe...
Uvijek sam za sex na radnom mjestu, ali njenom.Strpljiva wrote: Nego, bureče ako si već tu, izjašnjavaj se.
čak i ako je dotična patolog?burek_in_space wrote:Uvijek sam za sex na radnom mjestu, ali njenom.Strpljiva wrote: Nego, bureče ako si već tu, izjašnjavaj se.![]()
isukogakoruku wrote:Ima, ima i te kako ima. fala uzvisenom ali nisu svi familija(ne)forumas wrote:zasto nema sexa u drzavnim institucijama? pa zato sto su svi familija...
-Romeo- wrote:
čak i ako je dotična patolog?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niš se ne sekiraj, doći će i to na redburek_in_space wrote:-Romeo- wrote:
čak i ako je dotična patolog?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam josh na patologinju(jel se 'vako kazhe) naishao
taj mi je momenat promakao, post je editovan, ali jedan drugi nije tj. kada "postavljačica" teme o sebi govori u muškom licu.sarayewo wrote:Mene redovno handre na poslu...![]()
Salu na stranu, legendarno mi je da je postavljacica teme pitala DA ili NE ... NAKON sto se vec odradila i bila uhvacena s muzem... Isto k'o kad dijete uhvatis da pravi belaj, pa ono u tom trenutku pita "a smijem li?"
isukogakoruku wrote:Suprug u istoj kompaniji, samo drugi sektor....@di wrote:Jel te to direktor "zguzio"?isukogakoruku wrote:
ma i ja al' imo problema...
jeste, samo se bojim da je odradio nečijeg supruga, reci mi da griješimsarayewo wrote:[
Do mene... ja skontah ovaj post kao da je njoj (postavljacici teme) suprug u istoj kompaniji... tek onda vidjeh da je gore im'o problema...
Nejse... onda je postavljac teme odradio nekog na poslu pa tek onda pit'o valjal' to...
Griješiš - suprug je odradio njega nakon što je saznao da je ovaj prvi odradio njegovu ženu.-Romeo- wrote:jeste, samo se bojim da je odradio nečijeg supruga, reci mi da griješimsarayewo wrote:[
Do mene... ja skontah ovaj post kao da je njoj (postavljacici teme) suprug u istoj kompaniji... tek onda vidjeh da je gore im'o problema...
Nejse... onda je postavljac teme odradio nekog na poslu pa tek onda pit'o valjal' to...