Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ajde uzmi realnu činjenicu da muškarci mnogo blebeću o tome koju su skarali i gde (čast izuzecima). Sada zamisli scenu gde radim sa 50 ljudi, padnem na jednog šmekera, imamo seks u kancelariji, i sutra cela firma bruji o nama. Posle kada mi dečko dođe na posao u posetu, čisto sumnjam da neće biti dobronamernih koji "mu imaju nešto reći u poverenju". Zašto mi to treba?
Bolje rešenje mi je da (pazi, sada ne pišem o vezama nego o prohtevima mimo veza jer je i seks na poslu prohtev mimo veze), ako već oću nekog šmekera i stanujem u većem gradu izađem vani, odradim ga kako treba, zadovoljim svoje potrebe i svako sebi. Tog ću retko posle sresti.
Sandra,Sandra ti si zena mog zivota
i ja sam se zaljubio u Sandru...idealna žena ... samo jbg ja nisam njen tip...nisam u klubu 22+
Pa ajde uzmi realnu činjenicu da muškarci mnogo blebeću o tome koju su skarali i gde (čast izuzecima). Sada zamisli scenu gde radim sa 50 ljudi, padnem na jednog šmekera, imamo seks u kancelariji, i sutra cela firma bruji o nama. Posle kada mi dečko dođe na posao u posetu, čisto sumnjam da neće biti dobronamernih koji "mu imaju nešto reći u poverenju". Zašto mi to treba?
Znači ti bi se jebala samo je problem što on može saznati...
Officer Crabtree wrote:Znači ti bi se jebala samo je problem što on može saznati...
Prava definicija vjernosti.
Kakve sad veze ima vernost sa seksom na radnom mestu i onim što sam napisala? Da bi neko bio "veran" mora biti u vezi, a što se mene tiče, bila u vezi ili ne bila moj odgovor je ne radi razloga koje sam već navela.
Postoje još neki malo dublji razlozi zbog kojih to nikada ne bi uradila, a oni su:
- Većina ovih koji bi da karaju na poslu su oženjeni. Zašto da kvarim nečiju sreću i unesrećim tuđu decu? Ili, zašto da se zanosim da će taj da bude samo moj i da će da poruši sve kule i gradove koje je sazidao to tada?
- Ajde da uzmem samo za primer i sledeću situaciju ako čovek nije oženjen. Evo taj iz mog primera me neodovljivo privlači, i ajde eto padne i seks. Vremenom mi predloži vezu, na kraju sve završi brakom, i sada ću ja tebe da pitam - ko će da ga gleda i kod kuće i na poslu kada ostarimo i kada mi dosadi?
Officer Crabtree wrote:Znači ti bi se jebala samo je problem što on može saznati...
Prava definicija vjernosti.
- Ajde da uzmem samo za primer i sledeću situaciju ako čovek nije oženjen. Evo taj iz mog primera me neodovljivo privlači, i ajde eto padne i seks. Vremenom mi predloži vezu, na kraju sve završi brakom, i sada ću ja tebe da pitam - ko će da ga gleda i kod kuće i na poslu kada ostarimo i kada mi dosadi?
Ovo vala ako se desi a tebi bude smetala namaH se i razvodi
Zar je promjena posla sveto pismo
zelenashica wrote:Ovo vala ako se desi a tebi bude smetala namaH se i razvodi
Trenutno sam nezaposlena, pre sam se bavila projektovanjem kuća i maloprodajnih obekata, te uređenjem enterijera i eksterijera. Ajde mi reci gde mogu da se zaposlim sa svojim znanjem u Sarajevu ako znam i volim samo to da radim? Pa nije ovo USA da mogu da biram gde ću i šta ću da radim.
I zašto da se posle razvodim nakon greške koju sam napravila? Zar nije bolje podsetiti druga sa posla da ima ženu, ili da nije moj tip čoveka?
Last edited by Sandra D. on 21/07/2010 00:15, edited 1 time in total.
zelenashica wrote:Ovo vala ako se desi a tebi bude smetala namaH se i razvodi
Trenutno sam nezaposlena, pre sam se bavila projektovanjem kuća i maloprodajnih obekata, te uređenjem enterijera i eksterijera. Ajde mi reci gde mogu da se zaposlim sa svojim znanjem u Sarajevu ako znam i volim samo to da radim? Pa nije ovo USA da mogu da biram gde ću i šta ću da radim.
I zašto da se posle razvodim nakon greške koju sam napravila? Zar nije bolje podsetiti druga sa posla da ima ženu, ili da nije moj tip čoveka?
E pa igrom slučaja i ja sam se nekad bavila enterijerom i eksterijerom i znam da posla vala ima... stoga mačku o rep priče da se zarad ljubavi i braka ne može promijeniti posao.Na kraju krajeva da ti neko do te mjere pomuti mozak sjedila bi ti kući u kuhala,rađala djecu i opet uz voljenu osobu bila sretna.....
I ovdje nisam na razvod mislila zarad druga i njegove žene,tebi haman samo prevara na umi mislila sam da ako se udas za slobodnog muskarca s posla i zarad njega ne zelis raditi zajedno s njim u istoj firmi je bolje da se namah razvedes ili i ne udajes jer ako ga ne mozes gledati na poslu kao kolegu od tog braka mala fajda....
zelenashica wrote:E pa igrom slučaja i ja sam se nekad bavila enterijerom i eksterijerom i znam da posla vala ima... stoga mačku o rep priče da se zarad ljubavi i braka ne može promijeniti posao.Na kraju krajeva da ti neko do te mjere pomuti mozak sjedila bi ti kući u kuhala,rađala djecu i opet uz voljenu osobu bila sretna.....
Bez obzira koliko nekog volela, neću da mu služim samo za "kuvanje, duvanje, spremanje i rađanje dece". Za to neka traži mašinu, ja to nikad nisam bila. Ako jedan od partnera ne može da oseti šta treba onoj drugoj strani, onda je najbolje i ne započinjati brak jer će se vrlo brzo pretvoriti u pakao, ali sada odosmo na drugu temu pa ću se vratiti na onu početnu.
Seks na poslu je za mene gomila nepotrebnih komplikacija bez kojih se može, a što se mene tiče napokon sam osetila da mogu da volim, ali pored toga trebam i deo svoga vremena koje posvećujem samo sebi u miru i samoći. Seks na poslu je većinom avantura, nekom bude lepo, nekom (a oni su većina) ne bude i to je sva "mudrost".
Bez obzira koliko nekog volela, neću da mu služim samo za "kuvanje, duvanje, spremanje i rađanje dece". Za to neka traži mašinu, ja to nikad nisam bila. Ako jedan od partnera ne može da oseti šta treba onoj drugoj strani, onda je najbolje i ne započinjati brak jer će se vrlo brzo pretvoriti u pakao, ali sada odosmo na drugu temu pa ću se vratiti na onu početnu.
Možda je problem u pismu pa ne možeš da skontaš, evo ovako:
Какав ти је то брак ако мужа не можеш гледати на послу?
Ma sacekaj jarane da se zaposli !!! Pa cemo vidjeti onda sta misli o ovoj temi... Mozda promjeni misljenje, pogotovo ako se "uliva" gdje u kakve drzavne institucije ...
Sunrise00 wrote: ....
....
To znam tako sam i planirala, ti i tako umires od ljubomore
Mimo, poslala sam ti.
evo svu sam kosu pocupala i nokte izgrizla od ljubomore
Hos da ti ja proslijedim?[/quote]
Ne znam dokle se doslo sa ovim PP, do kojeg slova ??? ali ovaj nacin je vec za toga da se u sve ukljuci i Transparency International ( TI ) ... Jbg-a, ovo je netransparentno ....