Nisam probala i sumnjam da bi ikad....
Ali ova tema me podsjeti na izjavu mog druga kad je rekao "Ma nemoze ona biti toiko ruzna, koliko ja mogu popiti"!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
To se zove sex.......super stvar.........on ili ona prljavi ili bolesni.......ma odlicno.irfan2 wrote:..znaci disko (ili dernek), glasna muzika i nemogucnost konverzacije pretjerane..ples tijelo uz tijelo
![]()
poljubac itd
![]()
![]()
...
da li ste probali/da li bi zeljeli da probate..ono, bez komplikacija, bez obaveza
..
ko je iz njemacke!? kakav jebenhausen u dusi!?....basto sljezove boje...ne citas moje poruke pazljivo....ja sam iz bosne, u mojoj dusi je samo sevdah....a iz njemacke sam digo nogu davnih dana...cim su mi rekli da ce mi uskratit socijalu...i tako moj stari u onom birovu sjeti im se familije okupatorske i prevrne onaj sto i baci im papire u lice....basta sljezove boje wrote:vidi se da si iz Njemacke, Jebenhausen u dusikarabaja-x wrote:to mi dodje ko specijalitet...al ljubljenje, e to vala ne
ja fujno1diego wrote:Nedavno gledam u jednom sarajevskom klubu, tip zagrlio tri ribe i ljubi se s njimaOne olesene od alkohola,a sa strane mu raja navijaju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi da ne bude iz kobilje glaveeugen-magic wrote:iz kojeg si ti bolan sela, curo?Lucy01 wrote:De, pitam bonadanas wrote:neka irfe bona![]()
![]()
U mom selu Otoga nema....mislim pogleda.....mi se pipajuci prepoznajemo
Orahovice Donjeeugen-magic wrote:iz kojeg si ti bolan sela, curo?Lucy01 wrote:De, pitam bonadanas wrote:neka irfe bona![]()
![]()
U mom selu Otoga nema....mislim pogleda.....mi se pipajuci prepoznajemo