da li ste probali/da li bi zeljeli da probate
sex na prvi pogled..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- irfan2
#1 sex na prvi pogled..
..znaci disko (ili dernek), glasna muzika i nemogucnost konverzacije pretjerane
..ples tijelo uz tijelo
poljubac itd
...
..ono, bez komplikacija, bez obaveza
..
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
to mi dodje ko specijalitet...al ljubljenje, e to vala ne
-
Crvena Tifoza
Prob'o, sve od navedenog.
U vecini slucajeva je bila jednokratna upotreba', s' tim da u par navrata bilo je i produzetaka sve dok se nisu poceli pojavljivati znaci da bi moglo doci do nekih "osjecaja" kod protivnika. Onda ide ono, rucna, haj ti Marinko nazad.
U vecini slucajeva je bila jednokratna upotreba', s' tim da u par navrata bilo je i produzetaka sve dok se nisu poceli pojavljivati znaci da bi moglo doci do nekih "osjecaja" kod protivnika. Onda ide ono, rucna, haj ti Marinko nazad.
-
FFK as Lucy01
Da mi je znat' sta je to "sex na prvi pogled"
Je'l to ono, pogledate se i odma' skacete jedno na drugo

Je'l to ono, pogledate se i odma' skacete jedno na drugo
-
FFK as Lucy01
De, pitam bonadanas wrote:neka irfe bona![]()
U mom selu Otoga nema
-
rikardoreis
#7 Re: sex na prvi pogled..
naravno da ima sexa na prvi pogled, bolje reci takvog pogleda na sexirfan2 wrote:..znaci disko (ili dernek), glasna muzika i nemogucnost konverzacije pretjerane..ples tijelo uz tijelo
![]()
poljubac itd
![]()
![]()
...
da li ste probali/da li bi zeljeli da probate..ono, bez komplikacija, bez obaveza
..
mislim da bi to mnogi uradili (pod tim mislim i na pomisljanje tog cina, uraditi i pomisliti je isto za mene
- mali Ninja
ja ti volim oni rok, tu se ne pleše tako ...
hoću p*č**

hoću p*č**
- scorpion7
Drug da tebe ko nije natego na tom one night stand-uDogma wrote:"sex na prvi pogled" valjda mislis na "one night stand" ko' sto bi amereli rekli ...imao sam oko desetak takvih posto kod amera je sve normalno jbg...a ja ratno dijete a odrastao u US of A prilagodio sam se njihovim standardima
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
zar taj nije derpeIvanche wrote:samo me gospo'n latino R. Martin moze odmah dobiti...hahahaha![]()
-
basta sljezove boje
vidi se da si iz Njemacke, Jebenhausen u dusikarabaja-x wrote:to mi dodje ko specijalitet...al ljubljenje, e to vala ne
- lady midnight
irfo,
ne valja ti ovo nimalo, cccc..... shta je sa slijepim i slabovidnim osobama
:D:D:D
ne valja ti ovo nimalo, cccc..... shta je sa slijepim i slabovidnim osobama
-
eugen-magic
iz kojeg si ti bolan sela, curo?Lucy01 wrote:De, pitam bonadanas wrote:neka irfe bona![]()
![]()
U mom selu Otoga nema....mislim pogleda.....mi se pipajuci prepoznajemo
-
boracha
tesko zabu u voduDogma wrote:"sex na prvi pogled" valjda mislis na "one night stand" ko' sto bi amereli rekli ...imao sam oko desetak takvih posto kod amera je sve normalno jbg...a ja ratno dijete a odrastao u US of A prilagodio sam se njihovim standardima
- ja_cura_
ima toga kod nas,cak i vise... evo scene jedne...ja sam pravo bila
nova godina u nekoj kuci, iznad sarajeva, najvisa tacka na okolnim brdima, tu smo bili...drug kojeg znam iz skolskih dana pozvao mene i jos nas nekoliko, hajd, mi dodjemo... kad tamo upoznam jednu djevojku... vidim ja ona se ljubaka sa jednim momkom (njega znam od ranije, frajer raja prava), kontam da su u semi.. neka, sretno... kad nakon neki sat, vidim ovog frajera da se semi sa jednom drugom slatkicom, a ova prva pocela da leta oko drugog, da bi na kraju ona zavrsila sa mojim skolskim drugom. kasnije ja njega pitam, pa zar ti se nije gadila, prvo sa onom dvojicom se cmace, pa na kraju s tobom.. kaze on meni, sta me briga, nisam je ljubio, samo sam je o**rao i to uz kondome!
meni se vala i on i ona zgadili...(on prije svega, zbog nacina, kako je pricao o njoj i toj noci, a inace nije takav, cak je vise od onih sutljivih, nenametljivih tipova)
dno dna!
nova godina u nekoj kuci, iznad sarajeva, najvisa tacka na okolnim brdima, tu smo bili...drug kojeg znam iz skolskih dana pozvao mene i jos nas nekoliko, hajd, mi dodjemo... kad tamo upoznam jednu djevojku... vidim ja ona se ljubaka sa jednim momkom (njega znam od ranije, frajer raja prava), kontam da su u semi.. neka, sretno... kad nakon neki sat, vidim ovog frajera da se semi sa jednom drugom slatkicom, a ova prva pocela da leta oko drugog, da bi na kraju ona zavrsila sa mojim skolskim drugom. kasnije ja njega pitam, pa zar ti se nije gadila, prvo sa onom dvojicom se cmace, pa na kraju s tobom.. kaze on meni, sta me briga, nisam je ljubio, samo sam je o**rao i to uz kondome!
meni se vala i on i ona zgadili...(on prije svega, zbog nacina, kako je pricao o njoj i toj noci, a inace nije takav, cak je vise od onih sutljivih, nenametljivih tipova)
dno dna!