Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
profi25 wrote:jel vam se dogodio sex na prvom sastanku i sta o tome mislite ...
jeste li za/protiv i utice li to na vas stav o partnerici/parneru
a ako nije...jel niste imali priliku ili ne zelite to odmah
joj profi jesi se ti razradio, te visina muškaraca, te sex na prvom sastanku....šta je ovo ti neka istraživanja vršiš pred vikend?
Usput...nema sexa na prvom sastanku... nema kod mene ni ljubljenja ni na prvom...............ni na drugom.......
.....ni na trećem............haj na četvrtom se i mogu poljubiti.....
e vidis nesto pitam onako iz zeze, a ovo pitanje je za mene jako ozbiljno
dakle desava mi se da izadjem sa djevojkama onako na date, kafica i na kraju se poljubimo...
medjutim ja onako probam malo i sa dodirima i zanimljivo da me ne zaustavljaju...tj.svaki put ispadne sex na prvom sastanku...a drugog nekada i ne bude...ili izadjemo jos par puta i to bude to
cudno mi je to da bas djevojke pristaju na sex tek tako, ono kontam jel ona ovo sa svakim ovako
kada ih pitam kunu se da im se to nije desavalo ranije, da obicno momak nista i ne pokusa i tako neka prica
ono jeste da i meni to godi, uzbudljivo je i one su svaka dobre,lijepe i sve... mada volio bih djevojku koja ne pristaje tek tako i da se to vremenom dogodi ...nekako da imam osjecaj da je to nesto posebno, a ne kao sa svakom
a ti lamija nekako komplikujes...ok se poljubiti...bar na 2.ako neces na prvom
i zanima me zasto cekas toliko na poljubac ...cmoka
Nije to stvar toga "ko ja se pravim fina", nego jednostavno ne želim da se ljubim sa svakim,a i nema potrebe!
Procijenila sam da ako već i četvrti put želim da izađem sa istim momkom i on želi izaći samnom, onda mi se sviđa ili bi mi se mogao svidjeti na pravi način! Inače, poljubac je isuviše intimna stvar i jednostavno ne želim da razmjenjujem fluide sa bilo kim koga znam tek nekih 45 minuta uz kafu i Boga pitaj hoću li ga ikada više vidjeti!
Shvatam da nekim ljudima to nije problem, ali to su oni, a ja sam ja! Pa svakom svoje!
pa da budem iskren, lamija, ne volim se ni ja nesto pretjerano ljubiti. dapache, i moje pravilo je da se za vrijeme sexa na prvom dejtu ni u kom slucaju ne ljubim, tako da imamo nesto zajednicko. hocemo li na fuka?
lamija_SA wrote:
Nije to stvar toga "ko ja se pravim fina", nego jednostavno ne želim da se ljubim sa svakim,a i nema potrebe!
Procijenila sam da ako već i četvrti put želim da izađem sa istim momkom i on želi izaći samnom, onda mi se sviđa ili bi mi se mogao svidjeti na pravi način! Inače, poljubac je isuviše intimna stvar i jednostavno ne želim da razmjenjujem fluide sa bilo kim koga znam tek nekih 45 minuta uz kafu i Boga pitaj hoću li ga ikada više vidjeti!
Shvatam da nekim ljudima to nije problem, ali to su oni, a ja sam ja! Pa svakom svoje!
joj morala sam , izvini lamija. ali sto ces na cetvrtom sastanku ako ti se lik ne svidja? a sto ces i na prvom? na cetvrtom sastanku vec znas i koji sampon koristi...
lamija_SA wrote:
joj morala sam , izvini lamija. ali sto ces na cetvrtom sastanku ako ti se lik ne svidja? a sto ces i na prvom? na cetvrtom sastanku vec znas i koji sampon koristi...
i kolka mu je kita, molim lijepo da se ne pretvarate kao da vas to ne interesuje.
Sarajevo je vazdan bilo dom cura koje su na granici frigidnog. Mnoge se boje seksa ili im to ne znaci puno. Mahala nas uci da budemo obazrivi. "Ne dao bog da nana sazna da sam dala nekome"
One rijetke, normalne, cure koje su opustene i nemaju osjecaj da "daju" nego i "primaju" i "uzimaju" nesto takodjer, su odmah kurve. Takvim slobodnim se divim. Potrebna je snaga uma da se pobjegne iz svjetonazora mahale.
Upoznah i jednih i drugih... i ove druge, koliko god ponekad bile slobodne do maksimalnih granica mi se vise svidjaju, i to ne iskljucivo sto se hoce sexat, nego sto ih boli za to i ne gledaju na to kroz onu divlju rijec - dala.
Za nekoga ko puno putuje u smjeru zapada, smijesno je vratiti se u Sarajevo, nasim curama...al fakat smijesno.
lamija_SA wrote:
Očigledno sa momkom izađem jer mi je simpatičan ili nešto, ali to ne znači automatski da mi se sviđa ili da se želim ljubiti sa tom osobom, a još manje da želim u krevet sa nekim. Ja sam procijenila da meni treba 4 izlaska. Neko možda bolje procjenjuje ljude, pa to vidi već na prvi pogled! Ja sam za sebe ovako odredila i uvijek je dobro funkcionisalo! Uvijek me ljudi počnu optuživati da sam konzervativna ili frigidna, po ovom pitanju, ali ja imam pravo biti konzervativna, koliko i neko drugi liberalan.
Ali kao stara i iskusna koka... toplo preporučam svim mladim djevojčicama da to ne rade, bar ne na Balkanu, jerbo mužjaci homo sapisensa na Balkanu, odnosno Homo Balcanicusi to znaju ne primiti baš najbolje...
Pa jedan bapski savjet, ako vam se momak stvarno sviđa... ni slučajno to napraviti odmah... obucite poderane čarape... nemojte se depilirati... samo nedajte
bjezi baba, razguli, omladinu nam kvaris. ti si se ******** kad si stigla a nama bi sada sexualni zivot da pokvaris, jezik pregrizla.
nisi valjda ljubomorna sto vise ne mozes, ako je tako, vec cemo ti naci nekog super ******, bar ih na forumu ne manjka.
anjusha wrote:Razmišljam i razmišljam i kontam... i onda se sjetim... jesam jednom tako nešto uradila. ali sam do to prvog sastanka o njemu sve već znala što me zanimalo, a on bio dobar ko dobar dan i eto...ostali u vezi godinu i pol dana. Nisam vise nikad. Malo sam muhanata poslala godinama i mora da prođe nekakve provjere i ostalo.... ko stara koka sta ces....
jesu oni mensini testovi ili su neki drugi
imal se kupiti na trafici
Ali kao stara i iskusna koka... toplo preporučam svim mladim djevojčicama da to ne rade, bar ne na Balkanu, jerbo mužjaci homo sapisensa na Balkanu, odnosno Homo Balcanicusi to znaju ne primiti baš najbolje...
Pa jedan bapski savjet, ako vam se momak stvarno sviđa... ni slučajno to napraviti odmah... obucite poderane čarape... nemojte se depilirati... samo nedajte
bjezi baba, razguli, omladinu nam kvaris. ti si se ******** kad si stigla a nama bi sada sexualni zivot da pokvaris, jezik pregrizla.
nisi valjda ljubomorna sto vise ne mozes, ako je tako, vec cemo ti naci nekog super ******, bar ih na forumu ne manjka.
@potpuni stranac...opomena zbog vulgarnosti
gluho bilo i daleko, vulgarnost ako na ljesu napisem, RP (roditeljska paznja): "jebač" .
doslo je vrijeme da se ovdje moze pricati samo o razmjeni salvetica.
profi25 wrote:jel vam se dogodio sex na prvom sastanku i sta o tome mislite ...
jeste li za/protiv i utice li to na vas stav o partnerici/parneru
a ako nije...jel niste imali priliku ili ne zelite to odmah
joj profi jesi se ti razradio, te visina muškaraca, te sex na prvom sastanku....šta je ovo ti neka istraživanja vršiš pred vikend?
Usput...nema sexa na prvom sastanku... nema kod mene ni ljubljenja ni na prvom..................ni na drugom....................ni na trećem..............................haj na četvrtom se i mogu poljubiti.....
tebe j...... nije ekonomski isplativo dje ce ti dusa ba
Neelix wrote:jest, desilo mi se, i ostali 3 godine u vezi poslije toga
a desavalo mi se i da se poslije toga nikad ne vidimo
sve zavisi od toga sta trazis.
A mene zanima da li si u toku te veze pomislio ikada da to isto moze uraditi s bilo kim drugim...u smislu zadesi se negdje u nekoj prilici da se poseksa za jednu noc...jer to joj eto nije problem.
Neelix wrote:jest, desilo mi se, i ostali 3 godine u vezi poslije toga
a desavalo mi se i da se poslije toga nikad ne vidimo
sve zavisi od toga sta trazis.
A mene zanima da li si u toku te veze pomislio ikada da to isto moze uraditi s bilo kim drugim...u smislu zadesi se negdje u nekoj prilici da se poseksa za jednu noc...jer to joj eto nije problem.
pa ni njemu ocito to nije problem. prema tome...
ccc.... dupli standardi...
Hmm, moje fetish su upravo poderane smrdljive charape i dlaka svuda, ko u grizlija!
To me lozi strasno!
Hmm, moje fetish su upravo poderane smrdljive charape i dlaka svuda, ko u grizlija!
To me lozi strasno!
KemooSA wrote:Meni se jednom pruzila prilika da se taslacim sa ovom jednom hanumom na kojoj se citava mahala "istrenirala"al je ja ko levat ne iskoristi.
Ustvari to i nije bio neki sastanak nego nesto kao slucajni susret...Bilo je to podavno...Sad bi je sigurno "podero" ko "siroce napolitanku"
Sta je, zagorilo se sada, pa daj sta dash...
Pa i u baglamu?!
Kao sto sam rekao podavno je to bilo...na kraju mi je i drago bilo sto je nisam..mene ce barem pamtiti po tome...a ove ostale samo kao potrosnu robu koju je iskoristila kako bi zadovoljila svoje erotske strasti
Sram da je bude!!!