jeste li za/protiv i utice li to na vas stav o partnerici/parneru
a ako nije...jel niste imali priliku ili ne zelite to odmah
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A, šta fali?profi25 wrote:jel vam se dogodio sex na prvom sastanku i sta o tome mislite ...
jeste li za/protiv i utice li to na vas stav o partnerici/parneru![]()
red je da prvi odgovoris, mislim, kako to ocekujes od drugih a da ni sam nisi, ha?profi25 wrote:jel vam se dogodio sex na prvom sastanku i sta o tome mislite ...
pici wrote:UH to zna biti fantazija![]()
![]()
.......hebi ga zalomi se nekad
![]()
bjezi baba, razguli, omladinu nam kvaris. ti si se ******** kad si stigla a nama bi sada sexualni zivot da pokvaris, jezik pregrizla.anđeo s greškom wrote:Znalo se dogoditi![]()
Ali kao stara i iskusna koka... toplo preporučam svim mladim djevojčicama da to ne rade, bar ne na Balkanu, jerbo mužjaci homo sapisensa na Balkanu, odnosno Homo Balcanicusi to znaju ne primiti baš najbolje...
Pa jedan bapski savjet, ako vam se momak stvarno sviđa... ni slučajno to napraviti odmah... obucite poderane čarape... nemojte se depilirati... samo nedajte
potpuni stranac wrote:bjezi baba, razguli, omladinu nam kvaris. ti si se jebavala kad si stigla a nama bi sada sexualni zivot da pokvaris, jezik pregrizla.anđeo s greškom wrote:Znalo se dogoditi![]()
Ali kao stara i iskusna koka... toplo preporučam svim mladim djevojčicama da to ne rade, bar ne na Balkanu, jerbo mužjaci homo sapisensa na Balkanu, odnosno Homo Balcanicusi to znaju ne primiti baš najbolje...
Pa jedan bapski savjet, ako vam se momak stvarno sviđa... ni slučajno to napraviti odmah... obucite poderane čarape... nemojte se depilirati... samo nedajte![]()
joj profi jesi se ti razradio, te visina muškaraca, te sex na prvom sastanku....šta je ovo ti neka istraživanja vršiš pred vikend?profi25 wrote:jel vam se dogodio sex na prvom sastanku i sta o tome mislite ...
taman tako, a u slucaju da se nesretnik drzne pa te stipne za nezgodno mjesto (da ne budem prost kad mi to vec ne stojilamija_SA wrote:joj profi jesi se ti razradio, te visina muškaraca, te sex na prvom sastanku....šta je ovo ti neka istraživanja vršiš pred vikend?profi25 wrote:jel vam se dogodio sex na prvom sastanku i sta o tome mislite ...
Usput...nema sexa na prvom sastanku... nema kod mene ni ljubljenja ni na prvom..................ni na drugom....................ni na trećem..............................haj na četvrtom se i mogu poljubiti.....
Hmm, moje fetish su upravo poderane smrdljive charape i dlaka svuda, ko u grizlija!anđeo s greškom wrote:Znalo se dogoditi![]()
Pa jedan bapski savjet, ako vam se momak stvarno sviđa... ni slučajno to napraviti odmah... obucite poderane čarape... nemojte se depilirati... samo nedajte
Ih jesi ti neka... Ja se do cetvrtog sastanka ozenim obicnolamija_SA wrote:joj profi jesi se ti razradio, te visina muškaraca, te sex na prvom sastanku....šta je ovo ti neka istraživanja vršiš pred vikend?profi25 wrote:jel vam se dogodio sex na prvom sastanku i sta o tome mislite ...
Usput...nema sexa na prvom sastanku... nema kod mene ni ljubljenja ni na prvom..................ni na drugom....................ni na trećem..............................haj na četvrtom se i mogu poljubiti.....
nebesa, ..............chuchumbamayumbe wrote:BTW, danas smo imali nekakav sastanak, upoznavanje sa novi shefom, folovi-golovi, i ja im svima predlozim da se posesksamo (grupnjak, orgije) jer bi moglo da bude pravo zanimljivo, posto nam je to prvi sastanak...
Bilo je divlje i nezaboravno!
Zasto da ne.potpuni stranac wrote:nebesa, ..............chuchumbamayumbe wrote:BTW, danas smo imali nekakav sastanak, upoznavanje sa novi shefom, folovi-golovi, i ja im svima predlozim da se posesksamo (grupnjak, orgije) jer bi moglo da bude pravo zanimljivo, posto nam je to prvi sastanak...
Bilo je divlje i nezaboravno!. izgleda da si ti kljuc uspjeha "uvuci se sefu u supak" doslovno shvatio pa čak i primjenio.
![]()
Eha sta ću, znam da nisam nimalo moderna po tom pitanju, ali ne mogu i neću drugačije!cheguevara_k1 wrote:Ih jesi ti neka... Ja se do cetvrtog sastanka ozenim obicnolamija_SA wrote:joj profi jesi se ti razradio, te visina muškaraca, te sex na prvom sastanku....šta je ovo ti neka istraživanja vršiš pred vikend?profi25 wrote:jel vam se dogodio sex na prvom sastanku i sta o tome mislite ...
callmethebreeeze wrote:ja mislim da bi sex na prvom dejtu trebao postati pravilo. 'em je jeftinije, 'em interesantnije od kina i vecera, plus sto odmah vidis ima li tu potenicijala za nesto vise ili je najbolje igrati se razlaza.
![]()
ja se ovoga bojimdia81 wrote:desilo se s tim da sam ja mislila da je to one night stand a ustvari je preraslo u vezu...
jesi i dalje u vezi ili bi na jos jedan dejt?dia81 wrote:desilo se s tim da sam ja mislila da je to one night stand a ustvari je preraslo u vezu...