Sex i selo
Moderator: anex
-
The_Fluid
#1 Sex i selo
Da li ste gledali? Prvu ili drugu epizodu? Svidja li vam se..ili vam je sam scenarij vec vidjen?
- Bosanac sa dna kace
sta? dje? ko? kako? s kim? s cim?
kolko ima epizoda? do kada traje?
kolko ima epizoda? do kada traje?
- manijak1
- manijak1
- irfan2
sa ovim postom bi se trebala zakljucit temaedu wrote:dani su nekad na naslovnoj izbacili naslov "igrale se balije"..naslov je bio u vezi sa "krizom za buducnost"..za ovu seriju moglo bi se reci.."igrale se balije a vlasi im pomagali"..![]()
![]()
![]()
nisam vjerovao da postoji gore sranje od vize za buduccnost..![]()
![]()
-
radeljas
sto to. eduov komentar je na mjestu. jos jedna sund emisija. za koju je smece od vize jos dobar humor. batko nije nista bolji od mace. karikatura bosanskog duha. sta je smijesno u tome sto glavna glumica kaze da joj se nekakav lik predstavio kao ginekolog i da je ona isla kod njega na kanal. oni su nasli mjesto na pink televiziji i to im je mjera. dno dna. nervira me i hiperprodukcija enisa i milana. oni jesu ok i simpaticni, ali sto je previse, previse je. ocito im treba novac jer se ne bi pojavili u ovakvom smecu. plus svugdje prisutni amel i enver. nije mi jasno kako niko u ovoj zemlji ne moze da napravi dobru humoristicku emisiju zar je to tako tesko.irfan2 wrote:sa ovim postom bi se trebala zakljucit temaedu wrote:dani su nekad na naslovnoj izbacili naslov "igrale se balije"..naslov je bio u vezi sa "krizom za buducnost"..za ovu seriju moglo bi se reci.."igrale se balije a vlasi im pomagali"..![]()
![]()
![]()
nisam vjerovao da postoji gore sranje od vize za buduccnost..![]()
![]()
najmanje mi je jasno ko daje likovima poput batka i mace toliki novac za ublehu. taj atak na zdravu pamet cu ubuduce propustiti. ovako sam hito da vidim dokle nisko se moze ici.
-
Svemirski-Jebach
apsolutno! Samo je problem što to jako malo njih zna...manijak1 wrote:Bojim se da je problem mnogo dublje prirode ...........čini mi se da smo takav vid humora ............prevazišli
![]()
-
El-Baklawa
...amaterski ...mada mislim da je *Kriza* ubjedljivo gora...treba neku
peticiju organizovat ...za ukinut je
...ova durga ce sama od sebe
peticiju organizovat ...za ukinut je
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja zato sct redovno pratim
:D:D:D
-
samurai_jack
e meni je ok serija, jedino ne znam sta ce im oni pjevaci al eto...Hamo mi je cool