Sex, duhovni lijek...
Moderator: anex
- StLouis
#1 Sex, duhovni lijek...
Koliko vam je u zivotu bitan sex? Kada govorim o seksu, ne mislim samo na sex, nego na siri pojam.

- StLouis
Napokon neko s konstruktivnim protupitanjem
pocelo, je pocelo
mislim na sve sto ti mislis...
koliko vas sex duhovno procisti(ovo "procisti" tumacite kako zelite, ja znam na sto mislim)
jucer sam se ponovo uvjerio da je sex uzrok mojem vise nego odlicnom, danasnjem raspolozenju.
koliko vam sex napuni baterije?
koliko vas sex duhovno procisti(ovo "procisti" tumacite kako zelite, ja znam na sto mislim)
jucer sam se ponovo uvjerio da je sex uzrok mojem vise nego odlicnom, danasnjem raspolozenju.
koliko vam sex napuni baterije?
-
Svemirski_Jebach
samo no sex = los sex, sve ostalo je sex=dobar sex.
nema loseg seksa, postoje samo losi jebachi

nema loseg seksa, postoje samo losi jebachi
-
mamica papucarka
gimnastikasojka wrote:lubav , lubav duhovni lijek, a sex samo puka posljedica.![]()
- anais_nin
Ma ne znamZhaba wrote:uhh jeste ali jos bolji su oni dani kad i ne napustas krevetanais_nin wrote:najbolji su dani koji odmah zorom pocnu dobrim sexomZhaba wrote:dobar seks=![]()
![]()
los seks=![]()
![]()
makar kod mene i to po cijeli dan![]()
![]()
i jos ako zavrse istim
![]()
eh ti se posebno pamte
![]()
- anais_nin
mozda je muskima bilo kakav sex = ok sex, ali Boga mi na zenskoj skali varijacije su i te kako bitne.... od groznog, losheg, prolaznog, ok, dobrog, odlicnog, fenomenalnog, WOW i nezaboravnogSvemirski_Jebach wrote:samo no sex = los sex, sve ostalo je sex=dobar sex.
nema loseg seksa, postoje samo losi jebachi![]()
- StLouis
ima se, moze sealek wrote:StLouis wrote:jucer sam se ponovo uvjerio da je sex uzrok mojem vise nego odlicnom, danasnjem raspolozenju.ma nisi ti ovdje zbog duhovnosti
nego da se hvalis
![]()
ne nasjedajtenego pocekajmo da cujemo vise
-
rikardoreis
wow Anais...pa to je vec 9 (devet)...mislim muskaracaanais_nin wrote:mozda je muskima bilo kakav sex = ok sex, ali Boga mi na zenskoj skali varijacije su i te kako bitne.... od groznog, losheg, prolaznog, ok, dobrog, odlicnog, fenomenalnog, WOW i nezaboravnogSvemirski_Jebach wrote:samo no sex = los sex, sve ostalo je sex=dobar sex.
a taj kvalitet seksa moze se graficki prikazat kao piramida...grozni je na dnu i najsiri je jer je najcesci
vrh(unc)a.
mislim, ipak, da se isplati ispeti se
- anais_nin
pa nije matematika: po jedna kategorija na skali po jednom muskarcu...moze biti bilo koja od gore navedenih sa istim tipomrikardoreis wrote:
wow Anais...pa to je vec 9 (devet)...mislim muskaraca![]()
- Bosanac sa dna kace
ma nekad moze bit i obrnuto!rikardoreis wrote:wow Anais...pa to je vec 9 (devet)...mislim muskaracaanais_nin wrote:mozda je muskima bilo kakav sex = ok sex, ali Boga mi na zenskoj skali varijacije su i te kako bitne.... od groznog, losheg, prolaznog, ok, dobrog, odlicnog, fenomenalnog, WOW i nezaboravnogSvemirski_Jebach wrote:samo no sex = los sex, sve ostalo je sex=dobar sex.
![]()
a taj kvalitet seksa moze se graficki prikazat kao piramida...grozni je na dnu i najsiri je jer je najcescizatim idu sve uzi i uzi i tako sve do
vrh(unc)a.
mislim, ipak, da se isplati ispeti se
- zena21
#24 Re: Sex, duhovni lijek...
Jako mi je bitanStLouis wrote:Koliko vam je u zivotu bitan sex? Kada govorim o seksu, ne mislim samo na sex, nego na siri pojam.
- StLouis
#25 Re: Sex, duhovni lijek...
Napokon neko duhovno sredjenzena21 wrote:Jako mi je bitanStLouis wrote:Koliko vam je u zivotu bitan sex? Kada govorim o seksu, ne mislim samo na sex, nego na siri pojam.