Jesi probao nadrogiran skočiti sa 8 sprata, da vidiš koja je špica.neroba wrote:jeste probali kad vodit sex nadrogirani???
j ajesam i nema niceg boljeg. uzici su puuuno bolji
sex,drugs
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nesquick_
#51 Re: sex,drugs
-
Pearl
#52 Re: sex,drugs
nista ne osjetis, jel da?:D:D:Dnesquick_ wrote:Jesi probao nadrogiran skočiti sa 8 sprata, da vidiš koja je špica.neroba wrote:jeste probali kad vodit sex nadrogirani???
j ajesam i nema niceg boljeg. uzici su puuuno bolji
-
Hierarchia
Nemam detektor za tvoje zajebancije (kojeg ce mi?), a nisam probala ni artan (kojeg ce mi? - na kvadrat). Za notornu glupost ne trebaju protuargumenti. Naprosto, gubljenje vremena.Santos wrote:To je bila zajebancija jer Artan nema veze sa sexom.Mlada damo dali si slucajno probala sta je Artan.Argumenti pa onda prozivaj.
- anais_nin
ovo jeste tacnocar-x wrote:seks poslije dzointa je pravo intenzivan.. svi moguci receptori se otvore i bas je nekako, hm, jako senzualno..
- anais_nin
neroba wrote:mima wrote:A mozes li opisati takav sex? Mislim kad si nadrogiran. Probaj sex iz osjecaja, da ne govorim iz ljubavi.
as ti i opisivanje. uclani se u drustvo poeticara...
sex je praznjenje jaja i fizicko zadovoljstvo. kakva ljubav kakvo opisivanje...
- chuchumbamayumbe
Koliko je sati??? Čini mi se da je sex time!

Hmm, čuje se tuš, još koja minuta i odoh ja, sa drogom ili bez, ejakulacija zagarantovana!!!

Hmm, čuje se tuš, još koja minuta i odoh ja, sa drogom ili bez, ejakulacija zagarantovana!!!
- anais_nin
ma rekla bih ja jos ponesto o pozitivnoj stimulaciji na BILJNOJ bazi, ali ne smijem, mogla bih se usositiSaian wrote:anais_nin wrote:ovo jeste tacnocar-x wrote:seks poslije dzointa je pravo intenzivan.. svi moguci receptori se otvore i bas je nekako, hm, jako senzualno..mada je meni opet najbolji onaj bez ikakvih stimulansa
ali eto ovaj je barem prirodan
![]()
![]()
![]()
uh
-
Svemirski_Jebach
sve neki drogashi (ili drogeri) moj pitte...e truhli zapad.pitt wrote:Cuj ti drogonja
- Bosanac sa dna kace
komsije sa sprata a kadkad sa strane ili ispod su nekima najbolja stimulacija za rucni sex! kakve ti droge kakvo ti sto!chuchumbamayumbe wrote:Koliko je sati??? Čini mi se da je sex time!![]()
![]()
Hmm, čuje se tuš, još koja minuta i odoh ja, sa drogom ili bez, ejakulacija zagarantovana!!!![]()
![]()
-
DonDavudes
lijepa davna vremenacar-x wrote:seks poslije dzointa je pravo intenzivan.. svi moguci receptori se otvore i bas je nekako, hm, jako senzualno..