probaj na tripu, kokain je stimulans a trip je droganeroba wrote:naravno. stavio sam malo koke na njenu picu i prvo lizao i onda j epoceo karat. ej nikad takav orgazam do sad.
da vidis kako vagina prica a ti sve citas sa usana
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
probaj na tripu, kokain je stimulans a trip je droganeroba wrote:naravno. stavio sam malo koke na njenu picu i prvo lizao i onda j epoceo karat. ej nikad takav orgazam do sad.
Koja kolicina frustracije i furke. Santos, priznajemo - najveci si faker i najcool-droger.Santos wrote:Jarane da si probo na Artanu pojebo bi po komsiluka.
Ma to im je samo imidž. Mora da inače vise po fitness-salama, jedu pahuljice za doručak i odlaze na wellness-kure plaćajući babinim parama.Minnela wrote:![]()
![]()
Sta je ovo![]()
Sve sami narkomani na forumu
sve osim placanja babinim parama..Hierarchia wrote:Ma to im je samo imidž. Mora da inače vise po fitness-salama, jedu pahuljiceMinnela wrote:![]()
![]()
Sta je ovo![]()
za doručak i odlaze na wellness-kure plaćajući babinim parama.
moj Murat kad se nadroga nece nikako da mu se digne, kaze ne osjeca ga!Minnela wrote:ProbajBosanac sa dna kace wrote:zar se uopste more dignut kad se nadorgas????![]()
pa nam napisi rezultate
pa hos da probas sve verzije?fildjan wrote:ja nisam jos ni na suho probala a komali sa drogom![]()
![]()
![]()
ma ovdje si sve po potrebi da ispadnes cool..Hierarchia wrote:Ma to im je samo imidž. Mora da inače vise po fitness-salama, jedu pahuljice za doručak i odlaze na wellness-kure plaćajući babinim parama.Minnela wrote:![]()
![]()
Sta je ovo![]()
pas koji laje ne ujeda...a tiha voda brijege valjafildjan wrote:mnogi nisu jebali dalje od auspuha![]()
![]()
koja glupost.. pitam se samo kako ucestovati u forumaskoj diskusiji ovom tvojom metodom tihih bregova?Pearl wrote:pas koji laje ne ujeda...a tiha voda brijege valja
samo prati one koji najvise laju i hvale seznas da dalje od tog ausputa nisu stigli
:D:D
kraljica drame koja jos nije ni probala.. ni vako ni nako.. i prica nesto o seksu.. hljebe dragi, odo na politiku..fildjan wrote:muskarci vole da se hvale i tad pretezno pretjeruju u svojim sexualnim iskustvima i jos nama govore da smo mi kraljice drame , a da slucajno nije obrnuto
![]()
![]()
samohvala svakako nije.. komentar jedan je sasvim dovoljan da se "tiha voda" pokaze..car-x wrote:koja glupost.. pitam se samo kako ucestovati u forumaskoj diskusiji ovom tvojom metodom tihih bregova?Pearl wrote:pas koji laje ne ujeda...a tiha voda brijege valja
samo prati one koji najvise laju i hvale seznas da dalje od tog ausputa nisu stigli
:D:D
naravnoMinnela wrote:ma bitno je biti jedan iz ekipe,pa makar i u negativnom kontekstu...Pearl wrote:ma ovdje si sve po potrebi da ispadnes cool..Hierarchia wrote: Ma to im je samo imidž. Mora da inače vise po fitness-salama, jedu pahuljice za doručak i odlaze na wellness-kure plaćajući babinim parama.
osim sto su super zgodni, najbolji ljuibavnici, sve sto zena moze pozeljeti, idu po teretanama, eto probali su i droge i sex pod uticajem iste (da se nadje ako neko pita na forumu) .. jer inace i ide zdrav zivot + teretana sa drogamalogicno...
suti bona dzabe ti sve, al kad ga ne ubi koka na smrt!Minnela wrote:ihhhhhhhh...sto ti je biti iskusanBosanac sa dna kace wrote:moj Murat kad se nadroga nece nikako da mu se digne, kaze ne osjeca ga!Minnela wrote: Probajpa nam napisi rezultate
jednom se napusio i nije mu se mogo dignut!
jednom se puko kokom nekakom zestkom donio iz Jermenije, tri dana nije mogo na noge i tri dana nismo imali sex!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gdje ces biti muskarcina ,a ne drogirati se
pa sta se sad zalis?fildjan wrote:jok jaBosanac sa dna kace wrote:pa hos da probas sve verzije?fildjan wrote:ja nisam jos ni na suho probala a komali sa drogom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()