Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nogatrans wrote:Sex za jednu noc ili sex bez obaveze je vise bolesno nego sto neki ovdje smatraju normalni ili cak uporedjuju evropu,pa kao mi zaostali..
Od takvog vrsta sexa pocinje mnogo losih stvari,krenemo,bolest,razvod brakova,naravno ljubomora a od ljubomore muskarca moze se desiti svasta,pa do nezeljene djece koja il se abortiraju ili zavrse u domovima.
Po meni to nije normalno i nikako mi nikad ne moze neko reci da to teba praktikovati..
Nije tema o sexu za jednu noc vec o sexu dvoje ljudi izmedju dvoje ljudi izmedju postoji hemija,dobri odnosi,mogu popiti kafu al koji nemaju vremena,zelje ili drugih razloga da budu u vezi... ti kako napisa...
Pa jesam ja to nesto pogresno rekao? Isti problemi nastaju kako god..
Nogatrans wrote:Sex za jednu noc ili sex bez obaveze je vise bolesno nego sto neki ovdje smatraju normalni ili cak uporedjuju evropu,pa kao mi zaostali..
Od takvog vrsta sexa pocinje mnogo losih stvari,krenemo,bolest,razvod brakova,naravno ljubomora a od ljubomore muskarca moze se desiti svasta,pa do nezeljene djece koja il se abortiraju ili zavrse u domovima.
Po meni to nije normalno i nikako mi nikad ne moze neko reci da to teba praktikovati..
Nije tema o sexu za jednu noc vec o sexu dvoje ljudi izmedju dvoje ljudi izmedju postoji hemija,dobri odnosi,mogu popiti kafu al koji nemaju vremena,zelje ili drugih razloga da budu u vezi... ti kako napisa...
Pa jesam ja to nesto pogresno rekao? Isti problemi nastaju kako god..
Ti od necega sto ljudi vole dodje do djece u domovima za u par recenica
svako ima pravo na svoje misljenje, samo sto ja tvoj stav ne smatram bolesnim, a ljudi poput tebe, sa visokim moralnim nacelima, sve sto se ne uklapa u njiihove poglede na zivot smatraju bolesnim...toliko o toleranciji
ako nismo toliko zaostali, kao sto ti tvrdis, onda znamo sta je zastita...osim toga ko u 21 vijeku nezeljeno zatrudni, nije vrijedan sazaljenja, nego je jednostavno zaostao...
ovdje nije rijec o razvodima brakova i ljubomori, nego o dogovoru...
jes jes, je*ale bi se mnoge, al da im ne udje, il mozda da niko ne zna
neko spomenu to gore, a neko spomenu njemacku i poljsku, ja bih dodo i cesku...kad se ode na more, samo tari po njemicama i cehinjama, u 7 dana se poj*be ko i za godinu ovdje . a kad hoces s kakvom nasom dole, onda krene preseravanje zivo, doduse i nase su na moru nesto opustenije nego kuci, ono moze se.
da se mi razumijemo kad je sex u pitanju, pogotovo za jednu noc, tu su srbijanke broj 1. <3
expertx wrote:jes jes, je*ale bi se mnoge, al da im ne udje, il mozda da niko ne zna
neko spomenu to gore, a neko spomenu njemacku i poljsku, ja bih dodo i cesku...kad se ode na more, samo tari po njemicama i cehinjama, u 7 dana se poj*be ko i za godinu ovdje . a kad hoces s kakvom nasom dole, onda krene preseravanje zivo, doduse i nase su na moru nesto opustenije nego kuci, ono moze se.
da se mi razumijemo kad je sex u pitanju, pogotovo za jednu noc, tu su srbijanke broj 1. <3
expertx wrote:jes jes, je*ale bi se mnoge, al da im ne udje, il mozda da niko ne zna
Imam ja prijatelja,kobar u splitu... Kaze najlakse sa bosankama i cehinjama al to potvrdjuje onu da je sutnja zlato.. a nasi mahalci odmah razglase i onda nece nijedna.. onak na moru lijepo sa hrvatima ili drugim strancima zavrse i nikada se vise i ne vide
Imam ja prijatelja,kobar u splitu... Kaze najlakse sa bosankama i cehinjama al to potvrdjuje onu da je sutnja zlato.. a nasi mahalci odmah razglase i onda nece nijedna.. onak na moru lijepo sa hrvatima ili drugim strancima zavrse i nikada se vise i ne vide
ma kakvi dalmatinci, kad su oni bili mangupi...
moguce moguce, ja sam se nagledo toga kako nasa ide nekom drugom, hajmo reci tudjem, a nece nasem. to sam vidio jos za vrijeme srednjoskolskih ekskurzija, pa kad odemo negdje, a pola ovih nasih se bace na druge, tudje. haman je tudji k*rac sladji, ne znam sta bi ti reko moj prijatelju. al dzaba im, opet kad tad moraju nama na megdan. ima dana za megdana.
ja sam protiv. ali mislim da postoje dvije kategorije ljudi, oni koji sexom smatraju nesto fakat intimno sto dijelis sa nekime prema kome postoje emocije. i druga kategorija koja na sex gleda kao na rekreativu i nije bitno da postoji i ta emocionalna povezanost. muskaraca ima vsie u prvoj kategoriji vjerujem, ali i sve vise zena.
na kraju sve zavisi na koju kategoriju naidjes. nema opasnosti sve dok su obje 'stranke' u istoj kategoriji ali moze doci do problema ako su interesi drugaciji ili se razvije emocionalna privlacnost sa jedne strane. e onda uvijek netko naj*be
fulio si temu, religija je par mjesta iznad
Kakve veze ima relegije? U svom okruzenju znam dva slucaja gdje je krenulo upravo bez obaveze a onda zena saznala i obadva kretena unistili sebi brak i sve ono sto se gradi godinama..
A sto se tice osoba koje nisu u brakovima,a takvi slabije traze seks bez obaveze oni su ipak u drukcijoj situaciji..
Nogatrans wrote:
Kakve veze ima relegije? U svom okruzenju znam dva slucaja gdje je krenulo upravo bez obaveze a onda zena saznala i obadva kretena unistili sebi brak i sve ono sto se gradi godinama..
A sto se tice osoba koje nisu u brakovima,a takvi slabije traze seks bez obaveze oni su ipak u drukcijoj situaciji..
jes jes, je*ale bi se mnoge, al da im ne udje, il mozda da niko ne zna
I naše se udaraju ali ne sa "bosancima" ima par izuzetaka jer kad odeš i Podace,Zaostrog,Podgora,Makarska samo govoriš "gdje si,šta ima,kad si došao,kad ideš" ,tako da čehinje,švabice,poljakinje NO.1 Ove naše se udaraju sa dalmatincem nekim koji ju je napio domaćim vinom
NeZatvaramPastu wrote:Dosadi uvijek u jednu rupu ( zensku ) i dobro je kad se usjece nesto sa strane.
To ti misliš da je tako kako si otipkao
Al, pusti da ti ja to dočaram.
Jedeš argetu svaki dan, kupuješ je u Mercatoru, tu se osjećaš svoj na svome, najbliže je, (Droga kolinska), i jedeš, svaki dan, svaku noć, stalno, kad god si gladan otvoriš argetu i uživaš u njoj, ukusna je a i liši te osjećaja gladi i onda jedan dan kažeš sam sebi:e vala, dosadilo mi je, sad ću promijeniti i..šta uradiš?
Odeš u Robot i kupiš argetu.
Razumiješ?
Opet bogatiš Droga kolinsku
hoću reći, ako ti je to razlog mijenjanja
moraš poraditi na sebi, pa ćeš onda, believe me, u Mercatoru naći punooooo ukusnijih stvari pored argete
ako razumiješ na šta mislim. Haos
p.s.
jest mi drago što su nam ovdje izbrisali postove
Ovo samo zensko moze napisati, ne razumijes ti, ne valja stalno u jednu rupu i tacka, nema tu diskusije.
I samo da znate i nase se tamburaju dje stignu, samo pitajte kakvog stranca jel guzio sta, ni jedan nece reci da nije.
Medjutim slabije se tamburaju s domacom publikom, valjda im to nesto bezveze.
plain vanilla wrote:pa sta je onda s ovih domacih momaka, jos nevini?
Pa domaci momci se moraju bas potrudit da zguze nesto, al nije uvijek tako posreci se i domacim al nase zenskice puno lakse daju strancima, provjereno.
plain vanilla wrote:pa sta je onda s ovih domacih momaka, jos nevini?
Pa domaci momci se moraju bas potrudit da zguze nesto, al nije uvijek tako posreci se i domacim al nase zenskice puno lakse daju strancima, provjereno.