I po cemu je to dobro1919 wrote:Da se razumijemo naše žene (pod ovim naše mislim žene u BiH) bi da se j**u a da im ne uđeexpertx wrote:Da su zene malo slobodnije, moglo bi se cesce sexat bez obaveza.Ovako svaka 9-10-ta hoce tako nesto, al i njima rjetko naupadne.
Kao što si rekao svaka 9-10 hoće,recimo u Hrvatskoj ili Srbiji je skroz drugačije,kod njih je to sasvim normalno i 100% ćeš naći takvu ženu/curu bez obzira ima li momka/muža ili ne
Ovo se pogotovu odnosi na Beograd.
A da ne pričam o Europskim zemljama i sl.
Poenta je u svemu tome što smo mi da kažem "zaostali"
Sex bez obaveze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mariella
#51 Re: Sex bez obaveze
-
Nokija
#52 Re: Sex bez obaveze
aldenkoo wrote:Ono sto mi je interesantno je da su odg uglavom od muskaraca u uzimajuci osnovu da nisu gay moraju se sexati sa zenama a ovdje nigdje njihovog misljenja
Sexaju se
Seks je samo u primitivnim sredinama poput nase precjenjen, u smislu nekog moralisanja i tih gluposti. To je sasvim normalna prirodna pojava i ne mora se, medicinski gledano, vezati za emocije i osjecanja. Sta je ljepse to je za svaku individuu pitanje stava u zivotu.
S godinama covjek postane malo liberalniji. Probala i toplo preporucujem. Prosjecan insan je po definiciji prilicno dosadan i nezanimljiv, te je po toj istoj definiciji i seks taki
Zato drage cure, kad naletite na nekog zanimljivog ne oklijvajte. Bicete prijatno iznenadjene
Last edited by Nokija on 26/06/2012 18:03, edited 2 times in total.
- 1919
#53 Re: Sex bez obaveze
Mariella wrote:
I po cemu je to dobroOsim za tebe naravno, kad si onaj s kojim nekog vara, a pitala bi te da si ti muz/momak bil prije ovu "zaostalu" il tu "normalnu"
Sve dok sam slobodan je odlično
- dedovic.almir
#54 Re: Sex bez obaveze
Slabo kod nas toga ima, Sa. je mali grad, u BG npr je to "normalno".
-
krtica_
#55 Re: Sex bez obaveze
Hej znas kako sam ja zanimljivNokija wrote:
![]()
Sexaju se![]()
Seks je samo u primitivnim sredinama poput nase precjenjen, u smislu nekog moralisanja i tih gluposti. To je sasvim normalna prirodna pojava i ne mora se, medicinski gledano, vezati za emocije i osjecanja. Sta je ljepse to je za svaku individu pitanje stava u zivotu.
S godinama covjek postane malo liberalniji. Probala i toplo preporucujem. Prosjecan insan je po definiciji prilicno dosadan i nezanimljiv, te je po toj istoj definiciji i seks taki![]()
Zato drage cure, kad naletite na nekog zanimljivog ne oklijvajte. Bicete prijatno iznenadjeni
U svakom slucaju podrzavam tvoju inicijativu, treba curama malo otvoriti oci, da budu malo liberalnije, tako cemo svi imati koristi.
- NeZatvaramPastu
#56 Re: Sex bez obaveze
Nokija wrote:aldenkoo wrote:Ono sto mi je interesantno je da su odg uglavom od muskaraca u uzimajuci osnovu da nisu gay moraju se sexati sa zenama a ovdje nigdje njihovog misljenja![]()
Sexaju se![]()
Seks je samo u primitivnim sredinama poput nase precjenjen, u smislu nekog moralisanja i tih gluposti. To je sasvim normalna prirodna pojava i ne mora se, medicinski gledano, vezati za emocije i osjecanja. Sta je ljepse to je za svaku individuu pitanje stava u zivotu.
S godinama covjek postane malo liberalniji. Probala i toplo preporucujem. Prosjecan insan je po definiciji prilicno dosadan i nezanimljiv, te je po toj istoj definiciji i seks taki![]()
Zato drage cure, kad naletite na nekog zanimljivog ne oklijvajte. Bicete prijatno iznenadjeni

-
Doktor29
#57 Re: Sex bez obaveze
Kada su onog Ekrema Jevrica pitali sta misli o sexu za jednu noc, lik hladno odgovara: Moze, nema problema

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#58 Re: Sex bez obaveze
ma niko ne moze cijelu noc 
- Traktor`
#59 Re: Sex bez obaveze
mi smo jaranu za rodjendan iz Super Oglasa narucili jednu zeMsku, doduse samo da bude striptizeta tu noc...krtica_ wrote:Koji bi to bili oglasi? Oni planjaksovi il kako vec?Traktor` wrote:
ma ti si definitivno puko...cini mi se da ti ne gine da kupis oglase i narucis sebi neku iz oglasa...
Eh samo da znate, zgodan sam, nije da nisam pa eto. (Ovo iskljucivo za zene).
- 1919
#60 Re: Sex bez obaveze
Koliko KM i kakva je dotična?Traktor` wrote:
mi smo jaranu za rodjendan iz Super Oglasa narucili jednu zeMsku, doduse samo da bude striptizeta tu noc...cini mi se da izlaze petkom ili mozda utorkom...pa na zadnjim stranicama negdje imas to da platis, pa da
- Traktor`
#61 Re: Sex bez obaveze
uzela 100 KM za cijelu noc...samo plesala (doduse samo u tangicama), smijes malo pipkati, ali nista vise...e sad cije za karachi stvarno ne znam, jer nismo za to ni pitali...1919 wrote:Koliko KM i kakva je dotična?Traktor` wrote:
mi smo jaranu za rodjendan iz Super Oglasa narucili jednu zeMsku, doduse samo da bude striptizeta tu noc...cini mi se da izlaze petkom ili mozda utorkom...pa na zadnjim stranicama negdje imas to da platis, pa da
- Loulou
#62 Re: Sex bez obaveze
Što ne obavezuje, oslobađa
(lupam gluposti)
(lupam gluposti)
- Kinaski
#63 Re: Sex bez obaveze
Ja bih za promjenu nesto sa obavezom . Ali suvise sam neozbiljan za takvo nesto jebiga
-
Nokija
#64 Re: Sex bez obaveze
mi smo jaranu za rodjendan iz Super Oglasa narucili jednu zeMsku, doduse samo da bude striptizeta tu noc...
cini mi se da izlaze petkom ili mozda utorkom...pa na zadnjim stranicama negdje imas to da platis, pa da
[/quote]
Tema nije komercijalni sex, kurave i sl
Tema je kad se dvoje slobodnih, odraslih osoba, BEZ OBAVEZA PREMA TRECEM LICU ILI JEDNO PREMA DRUGOM, sastanu i imaju ljubavni liason. Dokle god to nikoga ne ugrozava, dok nema prevarenih muzeva i zena to je apsolutno legitimno.
Tema nije komercijalni sex, kurave i sl
Tema je kad se dvoje slobodnih, odraslih osoba, BEZ OBAVEZA PREMA TRECEM LICU ILI JEDNO PREMA DRUGOM, sastanu i imaju ljubavni liason. Dokle god to nikoga ne ugrozava, dok nema prevarenih muzeva i zena to je apsolutno legitimno.
- NeZatvaramPastu
#65 Re: Sex bez obaveze
Dosadi uvijek u jednu rupu ( zensku ) i dobro je kad se usjece nesto sa strane.
- Donnie Smith
#66 Re: Sex bez obaveze
NeZatvaramPastu wrote:Dosadi uvijek u jednu rupu ( zensku ) i dobro je kad se usjece nesto sa strane.
To ti misliš da je tako kako si otipkao
Al, pusti da ti ja to dočaram.
Jedeš argetu svaki dan, kupuješ je u Mercatoru, tu se osjećaš svoj na svome, najbliže je, (Droga kolinska), i jedeš, svaki dan, svaku noć, stalno, kad god si gladan otvoriš argetu i uživaš u njoj, ukusna je a i liši te osjećaja gladi i onda jedan dan kažeš sam sebi:e vala, dosadilo mi je, sad ću promijeniti i..šta uradiš?
Odeš u Robot i kupiš argetu.
Razumiješ?
Opet bogatiš Droga kolinsku
hoću reći, ako ti je to razlog mijenjanja
moraš poraditi na sebi, pa ćeš onda, believe me, u Mercatoru naći punooooo ukusnijih stvari pored argete
ako razumiješ na šta mislim. Haos
p.s.
jest mi drago što su nam ovdje izbrisali postove
- NeZatvaramPastu
#67 Re: Sex bez obaveze
Ne volim argetu, da ne citam dalje 
- Donnie Smith
#68 Re: Sex bez obaveze
NeZatvaramPastu wrote:Ne volim argetu, da ne citam dalje
unutra van unutra van i gotovo. to je taj kalibar.
dobro...
ima nas svakakvih...nema seks za sve isto značenje...nema veze, ostalima više
-
aldenkoo
#69 Re: Sex bez obaveze
Donnie se bas navukla na temu.. predji ti na praksu donnie 
- NeZatvaramPastu
#70 Re: Sex bez obaveze
Jel ima razlike ??Donnie Smith wrote:NeZatvaramPastu wrote:Ne volim argetu, da ne citam dalje
dobro...
- Donnie Smith
#71 Re: Sex bez obaveze
Poznajemo li se?aldenkoo wrote:Donnie se bas navukla na temu.. predji ti na praksu donnie
- Donnie Smith
#72 Re: Sex bez obaveze
pitaj svoju partnericu...NeZatvaramPastu wrote:Jel ima razlike ??Donnie Smith wrote:NeZatvaramPastu wrote:Ne volim argetu, da ne citam dalje
dobro...
-
aldenkoo
#73 Re: Sex bez obaveze
hahahaha.. ja mislim da ne... al po tvojim postovima bih pomislio da ti mene poznajesDonnie Smith wrote:Poznajemo li se?aldenkoo wrote:Donnie se bas navukla na temu.. predji ti na praksu donnie
- Nogatrans
#74 Re: Sex bez obaveze
Sex za jednu noc ili sex bez obaveze je vise bolesno nego sto neki ovdje smatraju normalni ili cak uporedjuju evropu,pa kao mi zaostali..
Od takvog vrsta sexa pocinje mnogo losih stvari,krenemo,bolest,razvod brakova,naravno ljubomora a od ljubomore muskarca moze se desiti svasta,pa do nezeljene djece koja il se abortiraju ili zavrse u domovima.
Po meni to nije normalno i nikako mi nikad ne moze neko reci da to teba praktikovati..
Od takvog vrsta sexa pocinje mnogo losih stvari,krenemo,bolest,razvod brakova,naravno ljubomora a od ljubomore muskarca moze se desiti svasta,pa do nezeljene djece koja il se abortiraju ili zavrse u domovima.
Po meni to nije normalno i nikako mi nikad ne moze neko reci da to teba praktikovati..
-
aldenkoo
#75 Re: Sex bez obaveze
Nije tema o sexu za jednu noc vec o sexu dvoje ljudi izmedju dvoje ljudi izmedju postoji hemija,dobri odnosi,mogu popiti kafu al koji nemaju vremena,zelje ili drugih razloga da budu u vezi... ti kako napisa...Nogatrans wrote:Sex za jednu noc ili sex bez obaveze je vise bolesno nego sto neki ovdje smatraju normalni ili cak uporedjuju evropu,pa kao mi zaostali..