Sex bez obaveze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
aldenkoo

#1 Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

E ajmo sta mislite o ovome... meni je ok... jbga nekada covjek nije za veze ili je u braku bezzze a sex poboljsava raspolozenje... :) jestel imali iskustva,kako je bilo...
fotelja

#2 Re: Sex bez obaveze

Post by fotelja »

Nije to to , i ja sam mislio najbolje je tako ,al vjeruj mi nije... Kad zbaris trebu kako Bog zapovjeda, tamo vamo , privedes je u stan , e to je sex ;) ... Ti vjerovatno mislim sex za € ... :D
aldenkoo

#3 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

fotelja wrote:Nije to to , i ja sam mislio najbolje je tako ,al vjeruj mi nije... Kad zbaris trebu kako Bog zapovjeda i privedes je u stan , e to je sex ;)
hahaha.. a i ovako neko nekoga treba zbariti,ne ide samo "hajmo se sexati" al je stvar u odnosu nakon toga... :)
karanana

#4 Re: Sex bez obaveze

Post by karanana »

sex bez obaveze je super. samo je problem sto tako misli 90% muskaraca i mozda 5-10% treba, tako da je za nas manje zgodne veoma tesko naci sex bez obaveze a da se ne mora platiti.
aldenkoo

#5 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

karanana wrote:sex bez obaveze je super. samo je problem sto tako misli 90% muskaraca i mozda 5-10% treba, tako da je za nas manje zgodne veoma tesko naci sex bez obaveze a da se ne mora platiti.
Mislim da ni kod djevojki nije to al je problem sto je kod muskaraca glavna teza "sto sam jbo ako necu pricati"... da muskarci znaju bolje sutiti drukcije bi bilo... kod mene npr niko nije saznao za nijednu od ovih mojih prijateljica.... mada naravno i tu mora postojati hemija :)
quarterback

#6 Re: Sex bez obaveze

Post by quarterback »

moje gledanje na to je tokom godina evoluiralo od potpuno neprihvatljivog do sasvim prihvatljivog

sve ono sto se dvoje dogovore je sasvim OK po mom misljenju, ma o kakvoj varijanti sexa se radilo medjutim oboje moraju biti saglasni oko toga, ako je to sex bez obaveza onda let it be

sto se tice hvalisanja - jos je kazanova rekao da je diskrecija pola uspjeha kod naredne dame
Jay Gatsby

#7 Re: Sex bez obaveze

Post by Jay Gatsby »

Nema toga. Sam seks je jedna velika obaveza :mrgreen:
Donnie Smith

#8 Re: Sex bez obaveze

Post by Donnie Smith »

quarterback wrote:moje gledanje na to je tokom godina evoluiralo od potpuno neprihvatljivog do sasvim prihvatljivog

sve ono sto se dvoje dogovore je sasvim OK po mom misljenju, ma o kakvoj varijanti sexa se radilo medjutim oboje moraju biti saglasni oko toga, ako je to sex bez obaveza onda let it be

sto se tice hvalisanja - jos je kazanova rekao da je diskrecija pola uspjeha kod naredne dame
:thumbup:
Platformas

#9 Re: Sex bez obaveze

Post by Platformas »

#
Last edited by Platformas on 24/06/2012 18:02, edited 1 time in total.
aldenkoo

#10 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

Jay Gatsby wrote:Nema toga. Sam seks je jedna velika obaveza :mrgreen:
Zar je dotle doslo? :D
Mojo Jojo

#11 Re: Sex bez obaveze

Post by Mojo Jojo »

aldenkoo wrote:E ajmo sta mislite o ovome... meni je ok... jbga nekada covjek nije za veze ili je u braku bezzze a sex poboljsava raspolozenje... :) jestel imali iskustva,kako je bilo...
Ponekad ono što krene kao sex bez obaveze izrodi se u nešto što nisi planirao :D

A ti ko da gledam si oženjen i bi malo da promjeniš da razbiješ monotoniju :wink:
aldenkoo

#12 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

Mojo Jojo wrote:
aldenkoo wrote:E ajmo sta mislite o ovome... meni je ok... jbga nekada covjek nije za veze ili je u braku bezzze a sex poboljsava raspolozenje... :) jestel imali iskustva,kako je bilo...
Ponekad ono što krene kao sex bez obaveze izrodi se u nešto što nisi planirao :D

A ti ko da gledam si oženjen i bi malo da promjeniš da razbiješ monotoniju :wink:
Hahaha.. nisam ozenjen... jesi to imao/la iskustva s pretvaranje u nesto vise?
frameni

#13 Re: Sex bez obaveze

Post by frameni »

Razliciti stavovi i gledista koliko procitah...Ja licno nisam za tu opciju...Ali i ne osudjujem one koji jesu...
Naprotiv to je ok ali samo ako je to dogovor obje strane...A koliko ce neko unutrasnje zadovoljstvo potrajati
i koliko cemo biti ispunjeni...E to je vec neka druga tema...
Dr. Kuca

#14 Re: Sex bez obaveze

Post by Dr. Kuca »

Meni je super, imo sam par takvih avanturica. Svi zadovoljni i cao :dance:
caros

#15 Re: Sex bez obaveze

Post by caros »

Image
Fauja Singh

#16 Re: Sex bez obaveze

Post by Fauja Singh »

Ja danas s kim god pricam od ove raje koji su neozenjeni ili nisu u vezi, svi imaju neku semu za sex bez obaveze, i to im sve mladje cure - studentice... ja kad sam izlazio i ganjao djevojke cini mi se da to nije bilo bas tako... ne kazem da nije bilo nikako ali cini mi se da je to danas u puno vecoj mjeri.
al neka ba nek se raja sex-a :)
MirtolaDas

#17 Re: Sex bez obaveze

Post by MirtolaDas »

kakav je to sex sa obavezom?

Kad je seks obavezao covjeka na bilo sta. Da malo filojofiram, um obavezuje covjeka, seks ga oslobadja :D
quarterback

#18 Re: Sex bez obaveze

Post by quarterback »

sex sa obavezom je onaj nakon kojeg trebas na pijacu, uzeti usisivac, oprati sudje i promjeniti pelenu ...
:D
Jay Gatsby

#19 Re: Sex bez obaveze

Post by Jay Gatsby »

aldenkoo wrote:
Jay Gatsby wrote:Nema toga. Sam seks je jedna velika obaveza :mrgreen:
Zar je dotle doslo? :D
A čuj, ako hoćeš da sve uradiš kako treba... :mrgreen:
blesava

#20 Re: Sex bez obaveze

Post by blesava »

kad sam got zeljela seks bez obaveze imala sam tu nesrecu da bi se lik zaljubio i uvijek zelio mnogo vise od samo seksa.

ali kad bih se ja zaljubila i zeljela nesto vise, uvijek sam imala tu nesrecu da je on zelio samo seks za jednu noc.
quarterback

#21 Re: Sex bez obaveze

Post by quarterback »

:thumbup:
aldenkoo

#22 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

[quote="blesava"]kad sam got zeljela seks bez obaveze imala sam tu nesrecu da bi se lik zaljubio i uvijek zelio mnogo vise od samo seksa.

ali kad bih se ja zaljubila i zeljela nesto vise, uvijek sam imala tu nesrecu da je on zelio samo seks za jednu noc.[/quo

znaci ti si imala vise toga... :) i kakvo je tvoje misljenje u vezi s tim?
Not My Idea

#23 Re: Sex bez obaveze

Post by Not My Idea »

aldenko na dva foruma izvidja situaciju :thumbup:
quarterback

#24 Re: Sex bez obaveze

Post by quarterback »

Image

:lol:
GoodTaste

#25 Re: Sex bez obaveze

Post by GoodTaste »

blesava wrote:kad sam got zeljela seks bez obaveze imala sam tu nesrecu da bi se lik zaljubio i uvijek zelio mnogo vise od samo seksa.

ali kad bih se ja zaljubila i zeljela nesto vise, uvijek sam imala tu nesrecu da je on zelio samo seks za jednu noc.
Obecavam da se necu zaljubiti ! ! ! Sta mislis ? :D :lol: :lol: :lol:
Post Reply