Sex bez obaveze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
aldenkoo
#1 Sex bez obaveze
E ajmo sta mislite o ovome... meni je ok... jbga nekada covjek nije za veze ili je u braku bezzze a sex poboljsava raspolozenje...
jestel imali iskustva,kako je bilo...
-
fotelja
#2 Re: Sex bez obaveze
Nije to to , i ja sam mislio najbolje je tako ,al vjeruj mi nije... Kad zbaris trebu kako Bog zapovjeda, tamo vamo , privedes je u stan , e to je sex
... Ti vjerovatno mislim sex za € ... 
-
aldenkoo
#3 Re: Sex bez obaveze
hahaha.. a i ovako neko nekoga treba zbariti,ne ide samo "hajmo se sexati" al je stvar u odnosu nakon toga...fotelja wrote:Nije to to , i ja sam mislio najbolje je tako ,al vjeruj mi nije... Kad zbaris trebu kako Bog zapovjeda i privedes je u stan , e to je sex
- karanana
#4 Re: Sex bez obaveze
sex bez obaveze je super. samo je problem sto tako misli 90% muskaraca i mozda 5-10% treba, tako da je za nas manje zgodne veoma tesko naci sex bez obaveze a da se ne mora platiti.
-
aldenkoo
#5 Re: Sex bez obaveze
Mislim da ni kod djevojki nije to al je problem sto je kod muskaraca glavna teza "sto sam jbo ako necu pricati"... da muskarci znaju bolje sutiti drukcije bi bilo... kod mene npr niko nije saznao za nijednu od ovih mojih prijateljica.... mada naravno i tu mora postojati hemijakaranana wrote:sex bez obaveze je super. samo je problem sto tako misli 90% muskaraca i mozda 5-10% treba, tako da je za nas manje zgodne veoma tesko naci sex bez obaveze a da se ne mora platiti.
-
quarterback
#6 Re: Sex bez obaveze
moje gledanje na to je tokom godina evoluiralo od potpuno neprihvatljivog do sasvim prihvatljivog
sve ono sto se dvoje dogovore je sasvim OK po mom misljenju, ma o kakvoj varijanti sexa se radilo medjutim oboje moraju biti saglasni oko toga, ako je to sex bez obaveza onda let it be
sto se tice hvalisanja - jos je kazanova rekao da je diskrecija pola uspjeha kod naredne dame
sve ono sto se dvoje dogovore je sasvim OK po mom misljenju, ma o kakvoj varijanti sexa se radilo medjutim oboje moraju biti saglasni oko toga, ako je to sex bez obaveza onda let it be
sto se tice hvalisanja - jos je kazanova rekao da je diskrecija pola uspjeha kod naredne dame
-
Jay Gatsby
#7 Re: Sex bez obaveze
Nema toga. Sam seks je jedna velika obaveza 
- Donnie Smith
#8 Re: Sex bez obaveze
quarterback wrote:moje gledanje na to je tokom godina evoluiralo od potpuno neprihvatljivog do sasvim prihvatljivog
- Platformas
-
aldenkoo
#10 Re: Sex bez obaveze
Zar je dotle doslo?Jay Gatsby wrote:Nema toga. Sam seks je jedna velika obaveza
- Mojo Jojo
#11 Re: Sex bez obaveze
Ponekad ono što krene kao sex bez obaveze izrodi se u nešto što nisi planiraoaldenkoo wrote:E ajmo sta mislite o ovome... meni je ok... jbga nekada covjek nije za veze ili je u braku bezzze a sex poboljsava raspolozenje...jestel imali iskustva,kako je bilo...
A ti ko da gledam si oženjen i bi malo da promjeniš da razbiješ monotoniju
-
aldenkoo
#12 Re: Sex bez obaveze
Hahaha.. nisam ozenjen... jesi to imao/la iskustva s pretvaranje u nesto vise?Mojo Jojo wrote:Ponekad ono što krene kao sex bez obaveze izrodi se u nešto što nisi planiraoaldenkoo wrote:E ajmo sta mislite o ovome... meni je ok... jbga nekada covjek nije za veze ili je u braku bezzze a sex poboljsava raspolozenje...jestel imali iskustva,kako je bilo...
![]()
A ti ko da gledam si oženjen i bi malo da promjeniš da razbiješ monotoniju
- frameni
#13 Re: Sex bez obaveze
Razliciti stavovi i gledista koliko procitah...Ja licno nisam za tu opciju...Ali i ne osudjujem one koji jesu...
Naprotiv to je ok ali samo ako je to dogovor obje strane...A koliko ce neko unutrasnje zadovoljstvo potrajati
i koliko cemo biti ispunjeni...E to je vec neka druga tema...
Naprotiv to je ok ali samo ako je to dogovor obje strane...A koliko ce neko unutrasnje zadovoljstvo potrajati
i koliko cemo biti ispunjeni...E to je vec neka druga tema...
- Dr. Kuca
#14 Re: Sex bez obaveze
Meni je super, imo sam par takvih avanturica. Svi zadovoljni i cao 
-
Fauja Singh
#16 Re: Sex bez obaveze
Ja danas s kim god pricam od ove raje koji su neozenjeni ili nisu u vezi, svi imaju neku semu za sex bez obaveze, i to im sve mladje cure - studentice... ja kad sam izlazio i ganjao djevojke cini mi se da to nije bilo bas tako... ne kazem da nije bilo nikako ali cini mi se da je to danas u puno vecoj mjeri.
al neka ba nek se raja sex-a
al neka ba nek se raja sex-a
-
MirtolaDas
#17 Re: Sex bez obaveze
kakav je to sex sa obavezom?
Kad je seks obavezao covjeka na bilo sta. Da malo filojofiram, um obavezuje covjeka, seks ga oslobadja
Kad je seks obavezao covjeka na bilo sta. Da malo filojofiram, um obavezuje covjeka, seks ga oslobadja
-
quarterback
#18 Re: Sex bez obaveze
sex sa obavezom je onaj nakon kojeg trebas na pijacu, uzeti usisivac, oprati sudje i promjeniti pelenu ...

-
Jay Gatsby
#19 Re: Sex bez obaveze
A čuj, ako hoćeš da sve uradiš kako treba...aldenkoo wrote:Zar je dotle doslo?Jay Gatsby wrote:Nema toga. Sam seks je jedna velika obaveza
-
blesava
#20 Re: Sex bez obaveze
kad sam got zeljela seks bez obaveze imala sam tu nesrecu da bi se lik zaljubio i uvijek zelio mnogo vise od samo seksa.
ali kad bih se ja zaljubila i zeljela nesto vise, uvijek sam imala tu nesrecu da je on zelio samo seks za jednu noc.
ali kad bih se ja zaljubila i zeljela nesto vise, uvijek sam imala tu nesrecu da je on zelio samo seks za jednu noc.
-
aldenkoo
#22 Re: Sex bez obaveze
[quote="blesava"]kad sam got zeljela seks bez obaveze imala sam tu nesrecu da bi se lik zaljubio i uvijek zelio mnogo vise od samo seksa.
ali kad bih se ja zaljubila i zeljela nesto vise, uvijek sam imala tu nesrecu da je on zelio samo seks za jednu noc.[/quo
znaci ti si imala vise toga...
i kakvo je tvoje misljenje u vezi s tim?
ali kad bih se ja zaljubila i zeljela nesto vise, uvijek sam imala tu nesrecu da je on zelio samo seks za jednu noc.[/quo
znaci ti si imala vise toga...
- Not My Idea
#23 Re: Sex bez obaveze
aldenko na dva foruma izvidja situaciju 
-
GoodTaste
#25 Re: Sex bez obaveze
Obecavam da se necu zaljubiti ! ! ! Sta mislis ?blesava wrote:kad sam got zeljela seks bez obaveze imala sam tu nesrecu da bi se lik zaljubio i uvijek zelio mnogo vise od samo seksa.