Severina-Priopćenje za javnost

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ozone

#1 Severina-Priopćenje za javnost

Post by ozone »

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Diskografska kuća Dallas Records u potpunosti podržava Severinu u njezinom nastojanju da zaštiti svoj privatni život od javnosti. Također, Dallas Records osuđuje krađu i javnu distribuciju Severinine privatne snimke, kao najgore kršenje temeljnih ljudskih prava i kazneno djelo podložno sankcijama pravosudnih organa.

U našem poslu svakodnevno se susrećemo sa pokušajima pojedinaca da u potrazi za jeftinim senzacijama razotkriju intimu naših izvođača, u koju se niti mi nikada ne uplićemo. Bez obzira što se u slučaju naših izvođača radi o javnim osobama, držimo da je njihovo neotuđivo pravo zaštiti svoj intimni život od pogleda javnosti i u tome smo im uvijek pružali punu podršku.

Pozivamo sve naše poslovne partnere i suradnike, a nadasve hrvatske medije i javne institucije da se pridruže osudi ovog nasrtaja na intimu pojedinca, jer samo tako možemo se osigurati da se ovakvi slučajevi više ne ponavljaju.

Severina Vučković najveća je hrvatska estradna zvijezda i u Dallas Recordsu iznimno smo ponosni što je ona dio naše diskografske kuće.
copy/past
http://www.never2much.info/index.php?id ... &verzija=1
Pooll

Post by Pooll »

nadam se da ce i ovo sve u PAST Image

:zzzz: :zzzz:
Ludi_Milojko

Post by Ludi_Milojko »

ma daj ba,onaj film je klasicna namjestaljka,kako vam to do sada nije jasno Image
cassano

Post by cassano »

pa gdje se to moze pogledati?dajte ljudi tu adresu ovdje!!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

joj da ste vidjeli tu akciju

ko kakvi psi :lol: :lol: :lol:
ozone

Post by ozone »

7th_Heaven

Post by 7th_Heaven »

heh janezi su je totalno popljuvali ovdje, sinoc su recimo pustali u jednom 'clubu' na screenu isjecke, naravno one naj spektakularnije..opsta euforija :roll:

meni nesto zao
perlica

Post by perlica »

meni nesto zao
heh, zao mi je severine koliko mi je bilo zao i alise sisic kad su se pojavile one njene fotografije.... na kraju je ona ispala nevina mala curica koju je iskoristio zli fotograf... ma daj! 8-)
Post Reply