Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ima li neko zainteresovan za setnju veceg psa na podrucju koseva,
pozeljno je da osoba zivi sto blize i da je dostupna u periodu izmedju 13:20 do 15:20 pon-pet.. to je optimalan termin.. a setnja traje oko sat.. manje vise..
mozete mi se javit na pp
jutarnja wrote:ima li neko zainteresovan za setnju veceg psa na podrucju koseva,
pozeljno je da osoba zivi sto blize i da je dostupna u periodu izmedju 13:20 do 15:20 pon-pet.. to je optimalan termin.. a setnja traje oko sat.. manje vise..
mozete mi se javit na pp
To je ipak radno vrijeme. Evo ja cu ga setat poslije 17.
jutarnja wrote:ima li neko zainteresovan za setnju veceg psa na podrucju koseva,
mozete mi se javit na pp
To je ipak radno vrijeme. Evo ja cu ga setat poslije 17.
mozete mi se javit na pp
Mogao bih ti ja cetvrtkom u tom terminu, ostali dani iza 17...
u pravu su ljudi, to je radno vrijeme, ili vrijeme škole, ili vrijeme faksa... a javit se na oglas a ispunjavaš samo dva od pet dana je krajnje neozbiljno... bar za mene
Karen wrote:u pravu su ljudi, to je radno vrijeme, ili vrijeme škole, ili vrijeme faksa... a javit se na oglas a ispunjavaš samo dva od pet dana je krajnje neozbiljno... bar za mene
poslala sam broj vlasnika psa svima koji su se zainteresovali.. al nesto se ne javljaju
inace ja sam izvodila tog psa, al vise nisam u mogucnosti..
pa bilo bi fino da neko konkretno nazove kako bi pas mogao kakat oko 2pm