Setac i trener pasa?

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Angie071

#1 Setac i trener pasa?

Post by Angie071 »

Da li u Sarajevu postoji neko ko seta pse? I kako to ide sto se tice organizacije, placanja...?
Takodje me interesuje i trener pasa? Ali svakako ne neko ko bi tukao mog cuku da ga nauci odredjene stvari i moze li se vjerovati nekome da ce biti dobar prema mom psu?
zelenashica

#2 Re: Setac i trener pasa?

Post by zelenashica »

Angie071 wrote:Da li u Sarajevu postoji neko ko seta pse? I kako to ide sto se tice organizacije, placanja...?
Takodje me interesuje i trener pasa? Ali svakako ne neko ko bi tukao mog cuku da ga nauci odredjene stvari i moze li se vjerovati nekome da ce biti dobar prema mom psu?
Ako nađeš šetača....javi i meni :sad:
Skyfox

#3 Re: Setac i trener pasa?

Post by Skyfox »

Prije par godina sam cuo da kod Pionirske Doline policija trenira svoje pse, cini mi se da je rekao da se i civili mogu tamo obratiti... Nemam nikakav kontakt a i davno je to bilo...
kockica_kockica

#4 Re: Setac i trener pasa?

Post by kockica_kockica »

Kad ih treba setati? :D Ja sam poznata po tim setanjima tudjih pasa :mrgreen: i cuvanja kucnih ljubimaca dok su gazde na putu :lol: :lol: :lol: :lol:
Angie071

#5 Re: Setac i trener pasa?

Post by Angie071 »

Nema 'ih' :) Samo jedan mladi, hiperaktivni, slatki mjesanac :)
Ne ozbiljno...da li stvarno setas pse ili? Kako ide uopste to? Kad je najbolje, koliko traje, koliko kosta, itd itd...
kockica_kockica

#6 Re: Setac i trener pasa?

Post by kockica_kockica »

Angie071 wrote:Nema 'ih' :) Samo jedan mladi, hiperaktivni, slatki mjesanac :)
Ne ozbiljno...da li stvarno setas pse ili? Kako ide uopste to? Kad je najbolje, koliko traje, koliko kosta, itd itd...

ja ti obozavam zivotinje... i svi moji susjedi kao i rodbina to iskoristava, pa im s vremena na vrijeme prosetam psa bilo sto njih nema ili da je meni do setnje pa da nisam previse ofirna ja psa povedem.... :) 8-) ali ja to nikada nisam radila za novce vec iz svog gusta tako da ti to ne bih znala reci....

psima najvise treb predvece setnja.. ujutro i u podne njima je to samo otici obaviti nuzdu... predvece oni bi trebali malo duze prosetati po mogucnosti se istrcati....

a slatki mjesanac koliko je star???? :razz: obozavam slatke pse sa onim tuznim okicama i slatkom njuskicom koju cim te vide nude za mazenje :P :razz:
Lady Saray

#7 Re: Setac i trener pasa?

Post by Lady Saray »

evo ja cu :D koliko placas?
Post Reply