Da li u Sarajevu postoji neko ko seta pse? I kako to ide sto se tice organizacije, placanja...?
Takodje me interesuje i trener pasa? Ali svakako ne neko ko bi tukao mog cuku da ga nauci odredjene stvari i moze li se vjerovati nekome da ce biti dobar prema mom psu?
Setac i trener pasa?
Moderator: anex
-
zelenashica
#2 Re: Setac i trener pasa?
Ako nađeš šetača....javi i meniAngie071 wrote:Da li u Sarajevu postoji neko ko seta pse? I kako to ide sto se tice organizacije, placanja...?
Takodje me interesuje i trener pasa? Ali svakako ne neko ko bi tukao mog cuku da ga nauci odredjene stvari i moze li se vjerovati nekome da ce biti dobar prema mom psu?
- Skyfox
#3 Re: Setac i trener pasa?
Prije par godina sam cuo da kod Pionirske Doline policija trenira svoje pse, cini mi se da je rekao da se i civili mogu tamo obratiti... Nemam nikakav kontakt a i davno je to bilo...
- kockica_kockica
#4 Re: Setac i trener pasa?
Kad ih treba setati?
Ja sam poznata po tim setanjima tudjih pasa
i cuvanja kucnih ljubimaca dok su gazde na putu

- Angie071
#5 Re: Setac i trener pasa?
Nema 'ih'
Samo jedan mladi, hiperaktivni, slatki mjesanac 
Ne ozbiljno...da li stvarno setas pse ili? Kako ide uopste to? Kad je najbolje, koliko traje, koliko kosta, itd itd...
Ne ozbiljno...da li stvarno setas pse ili? Kako ide uopste to? Kad je najbolje, koliko traje, koliko kosta, itd itd...
- kockica_kockica
#6 Re: Setac i trener pasa?
Angie071 wrote:Nema 'ih'Samo jedan mladi, hiperaktivni, slatki mjesanac
ja ti obozavam zivotinje... i svi moji susjedi kao i rodbina to iskoristava, pa im s vremena na vrijeme prosetam psa bilo sto njih nema ili da je meni do setnje pa da nisam previse ofirna ja psa povedem....
psima najvise treb predvece setnja.. ujutro i u podne njima je to samo otici obaviti nuzdu... predvece oni bi trebali malo duze prosetati po mogucnosti se istrcati....
a slatki mjesanac koliko je star????
- Lady Saray
#7 Re: Setac i trener pasa?
evo ja cu
koliko placas?