Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shake69 wrote:Stipu to "jebat Hin" kad su oni najistureniji na tribinama, prije i poslije utakmice i to dominira. Daj Boze da medju njima ima bivsih boraca Armije BiH pa da to nesto emotivno dozivljavaju. Nikako da im dodje u glavu sta je prioritet, ako se vec znaju spremiti i organizovati da ne dodje do belaja i slicnog na tribinama a ne umiju ponijeti sluzbenu zastavu BiH. I jos nam uz to kazu kao eto mi ne znamo cijeniti ljiljane! Bljak
Nije ba njih
Jebat ove iz entiteta
Oni svakako nece pa makar mi trobojke nosali
Point. wrote:E jebo ti nas ako nam nesto emotivno budi trokut i zvjezdice naskrabane od nekog stranca.
Druze, onda ti zivis duboko zakopan u proslosti. I nije to problem u pojedinacnoj ravni, misli i osjecaj kako hoces, frka je kad se takav nacin razmisljanja servira kroz neke organizovane forme i udruzenja, pa i ova navijacka. Zna se dobro koja je sluzbena zastava BiH i valjda BHF dodje nekad pameti!
Ti je voli onda ako se za trokut mozes emotivno vezati. Zna se sta se krvi prolilo i sta je ljudi izginulo za ljiljane, da ih ovako lako zaboravimo i njihovu zrtvu. Ljiljani su sluzbeno i nesluzbeno moj identitet.
Sta odigrati sutra?
4-2-3-1 , 4-4-2 ili mozda nesto trece?
Za ovo prvo nam fali Miske, nemamo igraca takvog kalibra da ga zamijeni. Mislim da ne vrijedi gurati Pjanica na tu poziciju jer mu ne lezi. Medunjanin je probao ali nije to to. Stilic evo otpao.
Pobjeda nam treba, mozda ipak poceti sa dva napadaca. Opet, koga staviti uz Dzeku kada bas I nemamo preveliki izbor (za Vedu mislim da smo ipak vec odgledali njegove najbolje partije, trudi se, grize ali mi se cini da to ipak nije dovoljno; Djuric jos uvijek nedokazan... sta da se radi)?
Puno pitanja, malo odgovora.
Uprkos svemu, ocekujem pobjedu.
Kopka me mozda Zec na drugom napadacu za 4-4-2 formaciju.
Sedam golova I dvije asistencije za 16 odigranih utakmica nije za baciti. Nije liga petice ali nije ni HNL.
Izraelci kao da dolaze u Palestinu, a ne u BiH. Snajperisti, zabrana izlaska na balkone, imaju prava kao Papa. Sutra samo ljiljani i zvanična zastava BiH imaju mjesto na tribini, ostale nisu poželjne. Rezultat kao što rekoh neriješen.
@Mirza, vjerovatno si upravu. I on i Visca su obojica zasluzili da igraju... Zanima me kako ce to da izgleda, protiv Austrije nije bilo lose, toliko, a sada treba da bude jos zategnutije i po mogucnosti efikasnije. Pravo bih volio da ih rastavimo na proste faktore. Potajno to prizeljkujem i nadam se najboljem.
s obzirom da sam svaki put fulio nadam se da ce i ovaj put biti tako
i btw ocekujem dron iznad Bilinog sa zastavom Palestine... gotovo sam pa siguran da ce se to desiti... a kakvi smo baksuzi ovi ce izaci s terena a mi cemo popusiti foru
Naslov : Pred muslimanskom zastavom uvijek želim da demonstriram
U tekstu : Posebno pred muslimanskom publikom želim da demonstriram borbu za izraelsku zastavu.
Mislim, i ova "prava" rečenica je shit, ali šta sve ovi portalčići neće napisati za klik.
Postby It_is_a_Leclerc » 11/06/2015 02:58
Ako googlam, na hebrejskom i našem, nalazim ovu izjavu samo na našim, mahom opskurnim portalčićima i blogovima. Zaključak - samoproglašeni bh. novinari pokušavaju dizati tenzije, isprovocirati neki incident i isključivanje BiH iz kvalifikacija.
Nisam ni ja uspio naći. Vjerovatno je lik izjavio da očekuje utakmicu pred neprijateljski raspoloženom publikom, a da uopće nije naglasio muslimansku publiku.
za oko mi je upao izbor sudije za sutra...
hem šupčić iz Francuske, hem popriličan anonimus u sudijskim okvirima... bojim se da nije delegiran po zadatku...