SESELJ, -POPUSITE MI K....
-
bih-pravda
#1 SESELJ, -POPUSITE MI K....
Seselj je pred Haskim tribunalom rekao; mozete svi da mi popusite k.... !
Hej protiv koga smo se morali boriti, protiv kakve bagre, i Hvala dragom Bogu, odbranili smo i drzavu i cast!!
Zvucni snimak mozete cuti ovdje;
http://www.virtualno.com/download/Sesel ... 0kurac.mp3
Hej protiv koga smo se morali boriti, protiv kakve bagre, i Hvala dragom Bogu, odbranili smo i drzavu i cast!!
-
FIKUS2
#3 Re: SESELJ, -POPUSITE MI K....
kaže lik "točka, točka, šta je to?" (pošto mu je nekakav hrvat valjda prevodio) "da nije ženski točak?"bih-pravda wrote:Seselj je pred Haskim tribunalom rekao; mozete svi da mi popusite k.... !
ne sekirajte se može lajati koliko hoće, al če u tvorza sjediti do kraja života (nadam se)
ne radi link btw
-
Thanatos
"da pojedete sva govna koja ste israli"...Aleksandar Vucic ne dolazi da me poseti u svojstvu clana Srpske radikalne stranke nego kao moj prihvaceni pravni savetnik. Ja sam ga prihvatio kao svog pravnog savetnika, a vi, svi pripadnici Sekretarijata haškog tribunala, možete samo da prihvatite da mi pušite kurac.
Moji pravni savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravilnicke uslove koji su predvideni za branioce. Oni samo moraju da ispune one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje odbrane, pa cete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste israli.
Jebacu vam majku svima, pocevši od Hansa Holcijusa pa nadalje, ukljucujuci i onu bitangu Tjarda van der Spula.
Ovo mora da je izvadak iz njegove doktorske disertacije.[/quote]
-
bih-pravda
GDJE GOD JE SRBSKO UHO, TO JE SRBSKA ZEMLJA (draza mihajlovic)
SRBI SU NEBESKI NAROD (srbska misao i ubjedjenje)
Ko to kaze ko to laze, Srbija je mala!! (kaze jedna pjesma) a ja dodadoh; Nije Srbija mala, srbija je sve do haga!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Kada ce ovi srbo/cetnici doci pameti i priznati koliko su jadni!!??
SRBI SU NEBESKI NAROD (srbska misao i ubjedjenje)
Ko to kaze ko to laze, Srbija je mala!! (kaze jedna pjesma) a ja dodadoh; Nije Srbija mala, srbija je sve do haga!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Kada ce ovi srbo/cetnici doci pameti i priznati koliko su jadni!!??
-
Davy Crockett
Šešelj je jedan lud čovek.
Što se tiče njegovih izjava u Hagu očigledno je da se on podsmeva sudu i nastoji da od suda napravi što veću sprdnju jer mu je jasno kao dan da nikada neće izaći odatle pa se čovek zabavlja dok može.
Što se tiče njegovih izjava u Hagu očigledno je da se on podsmeva sudu i nastoji da od suda napravi što veću sprdnju jer mu je jasno kao dan da nikada neće izaći odatle pa se čovek zabavlja dok može.
-
bih-pravda
A EVO KAKO JE ZAVRSI0 NAS LIDER, ZA RAZLIKU OD MNOGIH DRUGIH OKOLNIH LIDERA I VODJA;

Pogledaj nas Allahu, tvoi smo robovi!

Pogledaj nas Allahu, tvoi smo robovi!
-
Davy Crockett
Niko Evropi a i šire nije imao veću sahranu od Tita.
-
bih-pravda
Mozda nije, ali to nije ni bitno. Nemam nista protiv Tita, bio je veliki covjek.
Ali dajte barem jednom priznajte da je Alina dzenaza bila zaista velika i iskrena! Alija je imao najvecu dzenazu u historiji BiH, medju svoim narodom u svojoj domovini!!
Covjek kojem su na dzenazu dosli i Pravoslavni i Katolicki i Muslimanski poglavari, to ipak nesto govori, zar ne??
Ali dajte barem jednom priznajte da je Alina dzenaza bila zaista velika i iskrena! Alija je imao najvecu dzenazu u historiji BiH, medju svoim narodom u svojoj domovini!!
Covjek kojem su na dzenazu dosli i Pravoslavni i Katolicki i Muslimanski poglavari, to ipak nesto govori, zar ne??
-
bih-pravda
Tacno, tema je Seselj!!
Izvinite sto sam ja skrenuo sa teme!
Izvinite sto sam ja skrenuo sa teme!