Pored Enisa, ovo je drugi lik koji osvaja hrvatsku. Svaka cast Halide.

A evo malo atmosfere i sa koncerta:
Moderator: _BataZiv_0809

Ne znam što hrvati misle o sebi, ali znam što si ti upravo REKAO o sebi.gentoo wrote:Hrvatska elita koja se sjeba kad ima kazes da su balkanci i koja ne zna sta ce od silikonskih barbika i "wanna be hollywood" "ajme meni" persona i koji su po svom licnom misljenju dalkekooo bolji od nas bosanaca, a vamo tvrde kako su im cevapcici i sarma nacionalno jelo,tornjak njihov pas, a vidim Halid i ostali narodnjci im idoli. Sacuvaj me Boze hrvatske kulture ...
Ako je taj koncert bio rasprodan ne znaci da ga hrvati vole, vec da u hrvatskoj ima mnogo bosanaca.gentoo wrote:Hrvatska elita koja se sjeba kad ima kazes da su balkanci i koja ne zna sta ce od silikonskih barbika i "wanna be hollywood" "ajme meni" persona i koji su po svom licnom misljenju dalkekooo bolji od nas bosanaca, a vamo tvrde kako su im cevapcici i sarma nacionalno jelo,tornjak njihov pas, a vidim Halid i ostali narodnjci im idoli. Sacuvaj me Boze hrvatske kulture ...
Hrvatska elita koja se sjeba kad ima kazes da su balkanci i koja ne zna sta ce od silikonskih barbika i "wanna be hollywood" "ajme meni" persona i koji su po svom licnom misljenju dalkekooo bolji od nas bosanaca, a vamo tvrde kako su im cevapcici i sarma nacionalno jelo,tornjak njihov pas, a vidim Halid i ostali narodnjci im idoli. Sacuvaj me Boze hrvatske kulture ...
Ja sam Hrvatica , i volim Halida Beslica! I nisam jedina /jedini.. ,malo mi zvucis napuhano; U Hrvatskoj je taj i taj koncert jer ima puno bosanaca..hallo??? Istina :ima vas , Istina : fakat se znate snaci.. ali brate mili CIBONA je velika ,i teorija ti ne drzi vodu !Ako je taj koncert bio rasprodan ne znaci da ga hrvati vole, vec da u hrvatskoj ima mnogo bosanaca.Ipak, moras priznati, da bi volio takvu muziku, moras biti bosanac.
![]()
kod nas u Hrvatskoj se kaze: "svaka budala ima pravo na svoje veselje"AVELANA wrote:Ja sam Hrvatica , i volim Halida Beslica! I nisam jedina /jedini.. ,malo mi zvucis napuhano; U Hrvatskoj je taj i taj koncert jer ima puno bosanaca..hallo??? Istina :ima vas , Istina : fakat se znate snaci.. ali brate mili CIBONA je velika ,i teorija ti ne drzi vodu !Ako je taj koncert bio rasprodan ne znaci da ga hrvati vole, vec da u hrvatskoj ima mnogo bosanaca.Ipak, moras priznati, da bi volio takvu muziku, moras biti bosanac.
![]()
gentoo wrote:Hrvatska elita ...
Zašto uvijek prepucavanja po nacionalnoj osnovi?ShoePac wrote:Ako je taj koncert....
hajd bar se oko rakije slažemoAVELANA wrote:Vise volim burek nego cevape.., i mozda se nekome jela zagorska strukla.. ? Ajme.. stvait cu veliko JA , jer Ja mislim da muzika nebi trebala imati veze sa nacionalnoscu, vjerom..itd..itd.. , a vidim da to dosta (ovaca) prakticira ,ma fuuj ! Ebem ti jarca
..hehe.. u rakijicu volim liznut ,ali samo uz drustvo ! Ma uz nju bi se sve dalo dogovorit! A dobo..sta se slusa dole od RVATSKE muzike.. (naglasila namjerno ,jer to tako bice ovdje biva )..hajd bar se oko rakije slažemo
ne kaže se džaba "rakia conecting people"AVELANA wrote:..hehe.. u rakijicu volim liznut ,ali samo uz drustvo ! Ma uz nju bi se sve dalo dogovorit! A dobo..sta se slusa dole od RVATSKE muzike.. (naglasila namjerno ,jer to tako bice ovdje biva )..hajd bar se oko rakije slažemo