Servus Zagreb

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Čovjek i po'

#1 Servus Zagreb

Post by Čovjek i po' »

Koncerta Halida Bešlića odrzan je prekjucer u dvorani "Dražen Petrović" u Zagrebu. O ulaznicama ne treba ni govoriti, samo plakata govori o sebi.
Pored Enisa, ovo je drugi lik koji osvaja hrvatsku. Svaka cast Halide.

Image

A evo malo atmosfere i sa koncerta:
AVELANA

#2 Re: Servus Zagreb

Post by AVELANA »

Bila na koncertu :D , tukla se laktovima ,nogama :evil: ,vrat iskrivila i naplesala se ko nikad u zivotu na pola metra prostora koje sam imala, ljudi je bilo gro.. ,bila i na hariju,beslic ga je kategoricno pobjedio sto se tice posjete ljudi ,i atmosfere . ! Jak je... :thumbup:
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#3 Re: Servus Zagreb

Post by gentoo »

Hrvatska elita koja se sjeba kad ima kazes da su balkanci i koja ne zna sta ce od silikonskih barbika i "wanna be hollywood" "ajme meni" persona i koji su po svom licnom misljenju dalkekooo bolji od nas bosanaca, a vamo tvrde kako su im cevapcici i sarma nacionalno jelo,tornjak njihov pas, a vidim Halid i ostali narodnjci im idoli. Sacuvaj me Boze hrvatske kulture ...
Neelix

#4 Re: Servus Zagreb

Post by Neelix »

ne kontam naslov teme, al halid je bog u svakom slucaju :D
zemo_online

#5 Re: Servus Zagreb

Post by zemo_online »

a mos zamisliti da nema cenzure prema narodnjacima,sta bi bilo?
dalmatinka

#6 Re: Servus Zagreb

Post by dalmatinka »

gentoo wrote:Hrvatska elita koja se sjeba kad ima kazes da su balkanci i koja ne zna sta ce od silikonskih barbika i "wanna be hollywood" "ajme meni" persona i koji su po svom licnom misljenju dalkekooo bolji od nas bosanaca, a vamo tvrde kako su im cevapcici i sarma nacionalno jelo,tornjak njihov pas, a vidim Halid i ostali narodnjci im idoli. Sacuvaj me Boze hrvatske kulture ...
Ne znam što hrvati misle o sebi, ali znam što si ti upravo REKAO o sebi. :evil: :evil: :evil: ( ovo je samo evil, a ne i mad) :D :D
U prijevodu baš sam zla. :-) :-) :-)
ShoePac

#7 Re: Servus Zagreb

Post by ShoePac »

gentoo wrote:Hrvatska elita koja se sjeba kad ima kazes da su balkanci i koja ne zna sta ce od silikonskih barbika i "wanna be hollywood" "ajme meni" persona i koji su po svom licnom misljenju dalkekooo bolji od nas bosanaca, a vamo tvrde kako su im cevapcici i sarma nacionalno jelo,tornjak njihov pas, a vidim Halid i ostali narodnjci im idoli. Sacuvaj me Boze hrvatske kulture ...
Ako je taj koncert bio rasprodan ne znaci da ga hrvati vole, vec da u hrvatskoj ima mnogo bosanaca. :wink: Ipak, moras priznati, da bi volio takvu muziku, moras biti bosanac. :mrgreen: :-)
AVELANA

#8 Re: Servus Zagreb

Post by AVELANA »

Hrvatska elita koja se sjeba kad ima kazes da su balkanci i koja ne zna sta ce od silikonskih barbika i "wanna be hollywood" "ajme meni" persona i koji su po svom licnom misljenju dalkekooo bolji od nas bosanaca, a vamo tvrde kako su im cevapcici i sarma nacionalno jelo,tornjak njihov pas, a vidim Halid i ostali narodnjci im idoli. Sacuvaj me Boze hrvatske kulture ...

sacuvaj Boze tvojih kompleksa i ljubomore ,odi na ispovjed pucas od grijeha !
AVELANA

#9 Re: Servus Zagreb

Post by AVELANA »

Ako je taj koncert bio rasprodan ne znaci da ga hrvati vole, vec da u hrvatskoj ima mnogo bosanaca. :wink: Ipak, moras priznati, da bi volio takvu muziku, moras biti bosanac. :mrgreen: :-)
Ja sam Hrvatica , i volim Halida Beslica! I nisam jedina /jedini.. ,malo mi zvucis napuhano; U Hrvatskoj je taj i taj koncert jer ima puno bosanaca..hallo??? Istina :ima vas , Istina : fakat se znate snaci.. ali brate mili CIBONA je velika ,i teorija ti ne drzi vodu !
ShoePac

#10 Re: Servus Zagreb

Post by ShoePac »

AVELANA wrote:
Ja sam Hrvatica , i volim Halida Beslica! I nisam jedina /jedini.. ,malo mi zvucis napuhano; U Hrvatskoj je taj i taj koncert jer ima puno bosanaca..hallo??? Istina :ima vas , Istina : fakat se znate snaci.. ali brate mili CIBONA je velika ,i teorija ti ne drzi vodu !
kod nas u Hrvatskoj se kaze: "svaka budala ima pravo na svoje veselje" 8-)

izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio, i ja imam pravo na svoje veselje :lol:
neshto

#11 Re: Servus Zagreb

Post by neshto »

koji je ovo gospodin čovjek!!! :thumbup:

i nek mi neko kaže da pola cibone nije poželjelo doći u sarajevo na ćevape i rakijicu poslje ovakvog koncerta...
AVELANA

#12 Re: Servus Zagreb

Post by AVELANA »

Vise volim burek nego cevape.. :D , i mozda se nekome jela zagorska strukla.. ? Ajme.. stvait cu veliko JA , jer Ja mislim da muzika nebi trebala imati veze sa nacionalnoscu, vjerom..itd..itd.. , a vidim da to dosta (ovaca) prakticira ,ma fuuj ! Ebem ti jarca
1941.

#13 Re: Servus Zagreb

Post by 1941. »

gentoo wrote:Hrvatska elita ...
ShoePac wrote:Ako je taj koncert....
Zašto uvijek prepucavanja po nacionalnoj osnovi?
Ljudi,ako može,govorite u svoje ime a ne u ime bosanaca i hrvata.
neshto

#14 Re: Servus Zagreb

Post by neshto »

AVELANA wrote:Vise volim burek nego cevape.. :D , i mozda se nekome jela zagorska strukla.. ? Ajme.. stvait cu veliko JA , jer Ja mislim da muzika nebi trebala imati veze sa nacionalnoscu, vjerom..itd..itd.. , a vidim da to dosta (ovaca) prakticira ,ma fuuj ! Ebem ti jarca
hajd bar se oko rakije slažemo :D
AVELANA

#15 Re: Servus Zagreb

Post by AVELANA »

..hehe.. u rakijicu volim liznut ,ali samo uz drustvo ! Ma uz nju bi se sve dalo dogovorit! A dobo..sta se slusa dole od RVATSKE muzike.. (naglasila namjerno ,jer to tako bice ovdje biva ).. :-D
neshto

#16 Re: Servus Zagreb

Post by neshto »

AVELANA wrote:
..hehe.. u rakijicu volim liznut ,ali samo uz drustvo ! Ma uz nju bi se sve dalo dogovorit! A dobo..sta se slusa dole od RVATSKE muzike.. (naglasila namjerno ,jer to tako bice ovdje biva ).. :-D
ne kaže se džaba "rakia conecting people" :mrgreen:

narodnjake inače baš i ne gotivim al halid je stvarno ljudina!

a što se tiče muzike iz HR većinom su to neki alternativni bendovi tipa analena, pasi, nula...
AVELANA

#17 Re: Servus Zagreb

Post by AVELANA »

..neznam pojma koji su to ..al bravo za alternativu ! Neshto.. zivija ti meni !
Post Reply