Servo problem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mehM3D
#1 Servo problem
Zdravo, danas sjednem u auto upalim sve okej, kasnije ga ugasio 5 minuta dok sam sacekao nesto i opet da upalim volan tezak ne radi servo, dodjem kuci ugasim i upalim auto sve opet okej. Kad mi se ugasi servo nikakve lampice nisu gorile znal neko sta moze biti ?
-
citroen xm
#2 Re: Servo problem
Koje auto je u pitanju. Ako je Punto, oni imaju te standardne probleme koji se sada lako i jeftino rješavaju.
-
mehM3D
#3 Re: Servo problem
Citroen c3 1.4 benzin je u pitanju, pa ne znam sta je. Dosao kuci ugasio upalio sve uredu, e sada hocel se to stalno desavati i sl. posto nemam iskustva sa tim.citroen xm wrote:Koje auto je u pitanju. Ako je Punto, oni imaju te standardne probleme koji se sada lako i jeftino rješavaju.
-
mehM3D
#6 Re: Servo problem
Evo poslije toga sam palio auto jos jedno 10 puta i normalno se vozio nije mi bilo dalji problema, dal je moguce da mi je to samo taj put ili ce nastaviti dalje. Citao sam na citroenovom forumu hrvatske da nekom nije radio 2 dana servo i nakon 2 dana proradio vodio na servis i sve nije bilo nikakvi greski i 2 mjeseca poslije vozi auto i nije mu se opet to desavalo ...winter97 wrote:servo motor ti je problem
-
citroen xm
#7 Re: Servo problem
Meni to liči na neki hladni lem kome nikad ne znaš kako će se ponašati.
-
mehM3D
#8 Re: Servo problem
Nadam se da se ovo vise nece dogoditi, a gledao sam ljudi koji imaju punta, kazu to im se desi odmore auto 5 minuta i nastave dalje normalno im radi servo, valjda mi nece vise cinit problem. Jer ruke su mi otpale dok sam do kuce dosao,a kasnije kad sam ugasio upalio auto imao sam osjecaj koliko je lahak volan da mi se ne okrecu tockovi, pa sam morao pogledati hahahcitroen xm wrote:Meni to liči na neki hladni lem kome nikad ne znaš kako će se ponašati.