Servis za Jeep u Sarajevu?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Inspirit

#1 Servis za Jeep u Sarajevu?

Post by Inspirit »

Pozdrav.. gdje u Sarajevu ima ovlasteni servis, ili bar kvalitetan servis za Jeep i americka vozila? Gdje nabavljati dijelove za Jeep?

Hvala
_mufljuz_

#2 Re: Servis za Jeep u Sarajevu?

Post by _mufljuz_ »

Inspirit wrote:Pozdrav.. gdje u Sarajevu ima ovlasteni servis, ili bar kvalitetan servis za Jeep i americka vozila? Gdje nabavljati dijelove za Jeep?

Hvala
najjeftinije ti je za Krajzler kupovat u USA... nadji nekog na ebay-u sa dobrom referencom i nek ti salje dijelove, otvori visa masters konto i tako kupuj dijelove.... ja sam za vrlo rijedak mitsubishi jednom trazio retrovizor koji je kostao stotinama eura u EU (ebayu) a nadjem isti takav za 50 dolara u USA - covjeku dam pare on odradi payment - cekao delivery i montirao ga sam....

mislim nema boga da platis u sarajevu originalni disk za 300C naprimjer 30-40 dolara.... slobodno dodaj i trecu cifru :skoljka:
dok je to u americi ko da ides u granap....
preludezalude

#3 Re: Servis za Jeep u Sarajevu?

Post by preludezalude »

Ja koliko znam Jeep servis imas kod Banjaluke. U Sa nema. Za dijelove, ovisi sta ti treba. Moze se naci po nekim radnjama nekih osnovnih dijelova. Nesto specificno i dio koji se rijeeeetko mijenja se narucuje.
Post Reply