servis za auto brave

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
pedja1

#1 servis za auto brave

Post by pedja1 »

pozdrav svima.nedavno mi je obijen auto.centralna brava koju je uspio razvaliti.trebam zamjenu brave vozaka i suvoyacka vrata.interesuje me u gdje ima u sarajevu(ili u zenici) dobar servis gdje mogu kupiti novu bravu i da mi je ugrade.kolika je orijentaciona cijena...zasada vrata ne mogu zakljucati.pozdrav i unaprijed hvala
frngla

#2 Re: servis za auto brave

Post by frngla »

jedino ovu temu sam našao, a imam sličan problem... naime, ostala su mi zaključana oba zadnja vrata "iz čista mira", prvo zadnja desna, pa zadnja lijeva tako da mi je auto trenutno dvosjed :lol: zna li neko dobrog majstora da mi pogleda ovo i pokuša napraviti
Nermin_BH

#3 Re: servis za auto brave

Post by Nermin_BH »

frngla wrote:jedino ovu temu sam našao, a imam sličan problem... naime, ostala su mi zaključana oba zadnja vrata "iz čista mira", prvo zadnja desna, pa zadnja lijeva tako da mi je auto trenutno dvosjed :lol: zna li neko dobrog majstora da mi pogleda ovo i pokuša napraviti
Koje auto ? Ima li neki alarm ?
nevzad

#4 Re: servis za auto brave

Post by nevzad »

frngla wrote:jedino ovu temu sam našao, a imam sličan problem... naime, ostala su mi zaključana oba zadnja vrata "iz čista mira", prvo zadnja desna, pa zadnja lijeva tako da mi je auto trenutno dvosjed :lol: zna li neko dobrog majstora da mi pogleda ovo i pokuša napraviti
Topla preporuka za HUDINY servis i to odeš u onaj kod bosmala. Meni su popravili i kodiran ključ a brave su im kolko vidim rutina.
shlauf

#5 Re: servis za auto brave

Post by shlauf »

Delegati,
Koje auto je u pitanju ??? :?: :?: :?:
ldzi

#6 Re: servis za auto brave

Post by ldzi »

kad se blokiraju vrata većinom ode senzor brave na blokirsnim vrstima. Popravljam sve vrste auto brava, boš brava, zamjena prekidača na daljinskim, izrada kodiranih ključeva, ključeva po bravi i dr. 061/594-122 Travnik
Post Reply