servis za auto brave
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
pedja1
#1 servis za auto brave
pozdrav svima.nedavno mi je obijen auto.centralna brava koju je uspio razvaliti.trebam zamjenu brave vozaka i suvoyacka vrata.interesuje me u gdje ima u sarajevu(ili u zenici) dobar servis gdje mogu kupiti novu bravu i da mi je ugrade.kolika je orijentaciona cijena...zasada vrata ne mogu zakljucati.pozdrav i unaprijed hvala
-
frngla
#2 Re: servis za auto brave
jedino ovu temu sam našao, a imam sličan problem... naime, ostala su mi zaključana oba zadnja vrata "iz čista mira", prvo zadnja desna, pa zadnja lijeva tako da mi je auto trenutno dvosjed
zna li neko dobrog majstora da mi pogleda ovo i pokuša napraviti
-
Nermin_BH
#3 Re: servis za auto brave
Koje auto ? Ima li neki alarm ?frngla wrote:jedino ovu temu sam našao, a imam sličan problem... naime, ostala su mi zaključana oba zadnja vrata "iz čista mira", prvo zadnja desna, pa zadnja lijeva tako da mi je auto trenutno dvosjedzna li neko dobrog majstora da mi pogleda ovo i pokuša napraviti
-
nevzad
#4 Re: servis za auto brave
Topla preporuka za HUDINY servis i to odeš u onaj kod bosmala. Meni su popravili i kodiran ključ a brave su im kolko vidim rutina.frngla wrote:jedino ovu temu sam našao, a imam sličan problem... naime, ostala su mi zaključana oba zadnja vrata "iz čista mira", prvo zadnja desna, pa zadnja lijeva tako da mi je auto trenutno dvosjedzna li neko dobrog majstora da mi pogleda ovo i pokuša napraviti
- shlauf
#5 Re: servis za auto brave
Delegati,
Koje auto je u pitanju ???

Koje auto je u pitanju ???
-
ldzi
#6 Re: servis za auto brave
kad se blokiraju vrata većinom ode senzor brave na blokirsnim vrstima. Popravljam sve vrste auto brava, boš brava, zamjena prekidača na daljinskim, izrada kodiranih ključeva, ključeva po bravi i dr. 061/594-122 Travnik