Ne znam koliko ste upratili, nisam sigurna je li HRT ili NovaTV, ali ima nova "domaca" serija.... glumaca ima iz BiH, SCG i CRO.. a bogami i SLO (Zijah Sokolovic)....
nisam do sada stigla nijednu epizodu cijelu da pregledam, ali ono sto vidjeh nije lose.... ono shega shala, humor, bla bla, obicni ljudi , nije saanica vec smijeh do suza....
ali ono sto me iznerviralo je slijedece:
najava za seriju, skacu tri ves masine (perilice) i odjednom stanu jedna pored druge...sve ok ali jedna ima tri boje (zastava SCG), druga je sva u crveno bijelim kockicama (ZNA SE) a treca je ZELENA?!?!?!?
i to se sve tolerise...a svi se pitaju kada cemo uci u EU i ostale integracije....
e pa nikad dokle god pustamo da nas i preko filmskog ili TV programa predstavljaju kao teroriste, nepismene, divljake .....
mislim da smo previse dopustili da nas tretiraju kao pastorchad...
Serija Praonica
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
-
PITARKA_SA
ja mislim,da je to serija u suradnji "MREZE PLUS" izmedju ostalog,i tv hajat
mislim da svak normalan je svjestan da se uvjek bosanci prikazuju kao divoljaci..i sve najgore
tako da se necudim sto si pomislila da je neko iz druge zemlje pravio tu seriju ..al eto zgleda da ipak nije

mislim da svak normalan je svjestan da se uvjek bosanci prikazuju kao divoljaci..i sve najgore
tako da se necudim sto si pomislila da je neko iz druge zemlje pravio tu seriju ..al eto zgleda da ipak nije
-
PITARKA_SA
i jos nesto u vezi tih masina i meni je oci zaparalo
pa neznam koji glupan je stavio to???mislim da treba biti u bojama nase zastave pa kakva je takva je
sad mi ispadosmo nacionalisti i "muslimanska"zemlja,zar ne ??
pa neznam koji glupan je stavio to???mislim da treba biti u bojama nase zastave pa kakva je takva je
sad mi ispadosmo nacionalisti i "muslimanska"zemlja,zar ne ??
-
Kukuruz_Barbe-q
umjesto da propagiramo sami sebe ko sto to rade druge zemlje mi jos vise isticemo nase probleme
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
tek sam sad razocarana....PITARKA_SA wrote:ja mislim,da je to serija u suradnji "MREZE PLUS" izmedju ostalog,i tv hajat
mislim da svak normalan je svjestan da se uvjek bosanci prikazuju kao divoljaci..i sve najgore![]()
tako da se necudim sto si pomislila da je neko iz druge zemlje pravio tu seriju ..al eto zgleda da ipak nije![]()
![]()
![]()
a bas sam se nafurala da je neko drugi to pravio....
e jesmo jeftini, fuj....
obraz prodadosmo za saku maraka