Serija potpirujućih Dodikovih izjava neće se tolerisati

hrusta

#1 Serija potpirujućih Dodikovih izjava neće se tolerisati

Post by hrusta »

Lajčak: Serija potpirujućih Dodikovih izjava neće se tolerisati
Visoki predstavnik Miroslav Lajčak zabrinut je zbog serije izjava potpirujućeg karaktera koje je u proteklih nekoliko dana dao premijer Republike Srpske i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, posebno tokom intervjua RTRS-u 20. augusta.

Kako je saopćeno iz OHR-a, visoki predstavnik smatra kako njegove izjave, koje dovode u pitanje suverenitet i teritorijalni integritet BiH, nanose štetu stalnim naporima ove zemlje da nastavi sa reformama i integrira se u evroatlantske institucije.

Upravni odbor Vijeća za implementaciju mira, na posljednjoj sjednici održanoj u Sarajevu 19. juna, jasno je stavio do znanja da je međunarodna zajednica ujedinjena u svom stavu - ona neće tolerirati bilo kakve pokušaje ugrožavanja Dejtonskog mirovnog sporazuma i neće biti pasivna prema provokativnim izjavama i aktivnostima.

U saopćenju se naglašava da je BiH međunarodno priznata država, a RS jedan od dva entiteta u toj državi. Politički predstavnici u BiH obavezni su u svojim izjavama i aktivnostima podupirati ustavni poredak BiH.

Visoki predstavnik podsjeća da je premijer Dodik potpisao svečanu izjavu prije izbora u oktobru 2006. godine kojom sebe i svoju stranku obavezuje da će “u potpunosti poštivati Opći okvirni sporazum za mir u BiH” i da će prihvatiti sankcije ukoliko ne bude poštivao te propise.

Milorad Dodik, pored funkcije premijera RS također je i predsjednik SNSD-a, čiji članovi vrše važne izvršne funkcije na državnom nivou, kako u Predsjedništvu tako i u Vijeću ministara BiH.

Prema tome, Milorad Dodik bi trebao djelovati tako da ukazuje dužno poštovanje prema ovim funkcijama.

"Premijer Dodik treba pažljivo razmotriti da li želi izazvati međunarodnu zajednicu izjavama kojima se dovodi u pitanje ustavni poredak BiH i Daytonski mirovni sporazum", upozorio je visoki predstavnik.

Pocelo je pocelo............... :lol:
cyprus

Post by cyprus »

bosmen wrote:Ja ljudi fakat me je pocelo,nervirati ovo otvaranje tema za svaku Dodikovu izjavi ili vijest o njemu.Imate tristo tema o njemu i strpajte to jednom vise u neku od tih.Imam osjecaj da se neki takmice ko ce objaviti vijest prije i pa otvara temu.Fakat nema smisla.O Dodiku se sad u ovom momentu aktivno raspravlja na deset tema
Davno sam ja apelovo na ovo, ali jok, ne možeš ti to spriječit nikao. :roll:
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

cyprus wrote:
bosmen wrote:Ja ljudi fakat me je pocelo,nervirati ovo otvaranje tema za svaku Dodikovu izjavi ili vijest o njemu.Imate tristo tema o njemu i strpajte to jednom vise u neku od tih.Imam osjecaj da se neki takmice ko ce objaviti vijest prije i pa otvara temu.Fakat nema smisla.O Dodiku se sad u ovom momentu aktivno raspravlja na deset tema
Davno sam ja apelovo na ovo, ali jok, ne možeš ti to spriječit nikao. :roll:
Pa sta bi ljudi trebali pisati, mozda o ljubavi i sexu dok Dodik pravi i cementira drzavu u drzavi i dok kroz zajednicke institucije drzave BiH blokira sve ostale, gradjane BiH i na medjunarodnom planu lobira za federalne jedinice itd :shock: :shock: :shock: :shock: ????

Ne pisati o njemu i srpskoj politici u BiH znaci kapitulaciju BH strane i gradjana i pobjedu Dodika, RS i njihove srpske politike. Ako se BH strana i mi ne budemo bavili Dodikom i srpskom politikom u BiH bavice se oni s nama svakako.

Opet neki nude bosanskohercegovackim gradjanima uspavanke kao i pred sam rat, dok se srpska strana naoruzavala i postavila naoruzanje oko svih gradova i na cijeloj teritoriji BiH dotle su bosnjacki politicari bosancima i hercegovcima drzali uspavanku da rata nece biti. S tom pricom ih hipnotisali i uspavali da se ne probude, naoruzaju i u rat udju spremni.

Tako i sada dok Srbi i Dodik pucaju iz svih naoruzanja politickim sredstvima (politickim oruzjem) dotle nama bosnjacima, bosancima i hercegovcima neki uvaljuju uspavanku da se ne branimo i ne pisemo o Dodiku i srpskoj politici u BiH :shock: ?
Last edited by Novi_Nick on 22/08/2007 18:29, edited 1 time in total.
gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

Podrzavam ovu temu jer je kljucna rijec o dvoboju izmedu Dode i Laje... Ako budemo pratili razvoj dogadjanja , moci cemo komentarisati ispravno, bez da suvise ubacujemo dogadjaje sa strane....Znaci tema je DVOBOJ Dode i Jaje

Za sad Lajo vodi 1:0 ... :D
artzy

Post by artzy »

Pa zanimljiv je. Niko nje mislio da je cheto pa ovo vrijeme izlaska iz cahure jako je zanimljivo.
artzy

Post by artzy »

gospodar kuglastih munja wrote:Podrzavam ovu temu jer je kljucna rijec o dvoboju izmedu Dode i Laje... Ako budemo pratili razvoj dogadjanja , moci cemo komentarisati ispravno, bez da suvise ubacujemo dogadjaje sa strane....Znaci tema je DVOBOJ Dode i Jaje

Go Layo!!! Go Layo!!!

Layo za sada reagira na stvari na koje treba da reagira... krece u borbu za dominaciju srednjim terenom...
gospodar kuglastih munja

bosmen wrote:
gospodar kuglastih munja wrote:Podrzavam ovu temu jer je kljucna rijec o dvoboju izmedu Dode i Laje... Ako budemo pratili razvoj dogadjanja , moci cemo komentarisati ispravno, bez da suvise ubacujemo dogadjaje sa strane....Znaci tema je DVOBOJ Dode i Jaje

Eto ti je pa samo podrzavaj i dalje onda.Molim te i ti otvori jednu sa naslovom ¨Jeli Dodo danas piskio ili je kakio?¨
Mozda je tebi krivo sto se ne otvaraju temeo tebi ? ti si stari vuk ovdje...

"kako nam je danas kakao bosmen, nameHko ili natvrdo "
zavrzlama

Post by zavrzlama »

"
Premijer Dodik treba pažljivo razmotriti da li želi izazvati međunarodnu zajednicu izjavama kojima se dovodi u pitanje ustavni poredak BiH i Daytonski mirovni sporazum", upozorio je visoki predstavnik.
Konacno su neki u manjem entitetu shvatili da Dejton nije bio prelazni oblik ka disoluciji BIH do konacne podjele..

Mz je shvatila da je Dejton od strane velikosrpske politike shvacen kao dobar osnov za podjelu BIH i znaju da je tesko sad ponistiti taj Dejtonski sporazum koji su i sami napravili i kao jedini nacin da se ponisti Dejton oni su vidjeli u integraciji BIH u EU...a ulazak u EU podrazumijeva uskladjivanje BIH Ustava sa zakonima i pravilima koja vladaju u zapadnim demokratijama a to iskljucuje Dejtonsko uredjenje...Velikosrpsaki stratezi su to uvidjeli i zato su prije godinu dana umjesto SDS koji ima veoma losu ratnu i poratnu reputaciju,postavili Dodika da pokusa da zadrzi Dejtonske ovlasti manjem entitetu i da za isto vrijeme pokusa da izdejstvuje Ustavom pravo entitetu na samoopredjeljenje..u medjuvremenu se pocelo rjesavati pitanje Kosova i sad velikosrbi u BIH pokusavaju da ulove sta u mutnom....Dodiku pod hitno treba radikalizacija srpskog naroda i konfrotacija sa MZ-om i politicarima koji su probosanski orijentisani....Dodiku veliku smetnju cini sve vece distanciranje BIH hrvata od podjele BIH i zagovaranja treceg entiteta ....

Sad se Dodik grcevito bori za postovanje Dejtona koje je do juce izigravao..

On je potpuno izgubio kompas..sve vise se cuju glasovi BIH srba koji su spoznali da je ekonomski bum Dodikove politike samo u cilju homogeniziranja naroda i stvaranja privida ekonomskog blagostanja...

Srpski narod u BIH je ponovo postao moneta za podkusurivanje bolesnih ideologa velike Srbije koji gubeci Kosovo zele da kad propadaju da povuku i ostale narode i drzave u okruzenju u bijedu i sukobe....nije iskljuceno da ce MZ iz nemoci da na politicki nacin urazumi velikosrbe na ovim prostorima, pribjeci i puno drasticnijim mjerama....
osa

Post by osa »

Nikad takvi buzdovani nisu mogli biti ozbiojni političari, jedino kod srba, čudi me da čovjek nije psihijatar.
drug_clan77

Post by drug_clan77 »

BANJALUKA - Ruska Federacija se zalaže za striktno sprovođenje Mirovnog sporazuma za BiH i smatra da je međunarodna zajednica obavezna da poštuje Dejtonski sporazum u potpunosti, ne dozvoljavajući promjenu državnog uređenja uspostavljenog u Dejtonu na bilo koji način osim onog koji je predviđen Ustavom.

Ovo je juče izjavio "Nezavisnim" ambasador Ruske Federacije Konstantin Šuvalov komentarišući upozorenje visokog predstavnika Miroslava Lajčaka upućeno premijeru RS Miloradu Dodiku.

"U Banjaluci sam imao sastanak sa gospodinom Dodikom i on mi je jasno rekao da se RS pridržava Dejtonskog sporazuma te da je i dalje spremna da ispunjava sve njegove odredbe. Ne vidim nikakav razlog da se stav RS, za koji se ona uvijek zalaže, stavlja pod sumnju", rekao je Šuvalov.

...
Neobicno ostro (za Suvalova), zar ne?
gospodar kuglastih munja

osa wrote:Nikad takvi buzdovani nisu mogli biti ozbiojni političari, jedino kod srba, čudi me da čovjek nije psihijatar.
Odustali su od medicinskog osoblja, previse su krvavi, sad su na redu biznismeni iznikli po poljanama i livadama hiljadugodisnje srpske zemlje... :D , od BL do Gradiske.... :lol:
Klodovik

Post by Klodovik »

Politika i perverzija

Mordor

Utopija je fantazija, arkadija pesnički pojam, a Republika Srpska nije bolji deo BiH, posebno ne najperspektivniji region Jugoistočne Evrope, već prostor na kojem se vrtoglavom brzinom stvara brutalni režim, u kojem se vlast obnaša na način veoma sličan onom iz Karadžićevog/Miloševićevog voždovskog perioda: represijom nad svim neposlušnim, nepoćudnim, drugačijim. Ovu, po Srbe pogubnu činjenicu, više ne može sakriti “velika obrana nacionalnih interesa”, što se ispreda već godinu i po na bh. nivou (pojednostavljena do besmisla: “Istorijsko NE” svemu, bilo čemu i svačemu), i koja nije ništa drugo do kateter kroz koji će u bliskom periodu iscuriti brojne državotvorne i autonomne nadležnosti dobijene Dejtonskim sporazumom

piše: Slobodan Vasković

Milorad Dodik ponovo je umislio da je Svemogući Bog, pozvan da odlučuje o sudbini svakog pojedinca kojem je pripala “čast” da bude njegovim podanikom; Srpski Cezar, od čije volje zavisi lični uspeh i neuspeh svakog božijeg stvora koji hodi lažnom Arkadijom; Mesija, čiji povratak garantuje Carstvo Nebesko već u Laktašima; Prorok, koji nadnaravnim moćima pretvara pustu priču u milijarde ulaganja, koje nikako da dođu, jer nije završen Sizifov autoput Banjaluka – Gradiška... Okružen polusvetom (okorelim nacionalistima, ksenotičnim kvaziintelektualcima, krajnje problematičnim tipovima, uljemastkolomast - biznismenima, profesionalnim poltronima, kompleksašima svih boja i dezena), Dodik svakodnevno neštedimice seje fatamorgane o “boljem delu BiH”, opsene o “ekonomskom procvatu RS”, iluzije o “borbi protiv kriminala”, a svakom ko samo posumnja ili se usudi da ne poveruje u novu Utopiju sledi Pakao još za života.

Prosto je neverovatno koliko Dodik nije u proteklom periodu ništa naučio na sopstvenim greškama, već je sebi dozvolio da drugi put u samo sedam godina umisli da je Natčovek, sposoban za nadnaravna ostvarenja. Tragična je to greška, koja je neoprostiva i biće skupo plaćena. Prvi put, dvehiljadite, sam Dodik je platio tadašnju uznesenost gubitkom vlasti, a ovaj put će, nažalost, račun izmiriti Srbi u celini, koji nikako da se odreknu mitomanije i perverzne želje za Voždom, sa kvalitetima iz usmenih predanja, koja su sušta suprotnost stvarnim osobinama i karakterima onih koji su nosili tu “laskavu” titulu, bilo da je reč o Karađorđu , Radovanu , Slobodanu ili pak Miloradu. Utopija je fantazija, arkadija pesnički pojam, a Republika Srpska nije bolji deo BiH, posebno ne najperspektivniji region Jugoistočne Evrope, već prostor na kojem se vrtoglavom brzinom stvara brutalni režim, u kojem se vlast obnaša na način veoma sličan onom iz Karadžićevog/Miloševićevog voždovskog perioda: represijom nad svim neposlušnim, nepoćudnim, drugačijim. Ovu, po Srbe pogubnu činjenicu, više ne može sakriti “velika obrana nacionalnih interesa” što se ispreda već godinu i po na bh. nivou (pojednostavljena do besmisla: “Istorijsko NE” svemu, bilo čemu i svačemu), i koja nije ništa drugo do kateter kroz koji će u bliskom periodu iscuriti brojne državotvorne i autonomne nadležnosti dobijene Dejtonskim sporazumom.

Očekivan je to epilog nacionalističkog mahnitanja srpske “elite”, koje je ništa drugo do velika laž sračunata sa ciljem prikrivanja ukidanja demokratskih normi u RS, kako bi se stvorio što povoljniji ambijent za dovršetak nenarodnog i protivnacionalnog programa “Ko je jamio, jamio”! Svaki put izrečena lažna dogma da “Srbima nije potrebna Evropa”, nož je u leđa ovom narodu i novi crep na krovu režima, stvorenog kako bi se malom broju porodica (Dodik, Stanković, Čičić, Janjetović ...) omogućilo da privatizuju celi jedan nacion. Sve je podređeno tom cilju: način vladanja koji je RS svesnom devastacijom institucionalnog sistema pretvorio u “entitet jednog lica”, “odbrana” policije RS, koja već odavno ne postoji; uspostavljanje Holdinga režimskih medija i ukidanje svih glasila koja nisu pod kontrolom; vaspostavljanje ekonomskih pravila po predlošku beloruskog tiranina Aleksandra Lukašenka . Sve ovo uslovilo je stvaranje ambijenta u kojem se Republikom Srspkom ne širi optimizam, kako to vole naglasiti Gospodari, već sirovi strah, rukom opipljiv, od posledica koje će pretrpeti svi oni koji se usude izreći reč kritike, ali i oni koje Mesijini gaulajteri prepoznaju kao osobe koje su možda pomislile nešto što nije u skladu sa važećim režimskim dogmama i aksiomima.

Dodik autokratski vlada republikom: On je u sebi artikulisao sve institucije i druge osim njega i ne postoje; Vlada je loš dekor, Skupština tek mizanscen monodrame “Vožd”; Sva pravila su ukinuta, vrede samo ona koja Cezar ad hok propiše; Holding režimskih medija svaku njegovu reč zlatom uklesuje u “kamene” ploče (bižuterija, loša kopija Mojsijevih); Javni servis Radio-televizija Republike Srpske pretvoren je u sudnicu u kojoj se svakodnevno izriču presude: međunarodnoj zajednici BiH, nepoćudnim. Niko od presuđenih nema pravo na odbranu, a najgore prolaze oni kojima Vrhovni Druid lično odreže kaznu. Kada ne presuđuju, Kožni Mantili sa RTRS-a Utopiju kontaminiraju lažima, poput onih o “odbrani” policije RS. Istina je da ta institucija ne postoji (to je već prastara istorijska kategorija), a imenom “policija RS” sasvim pogrešno naziva se oružana formacija, vojno krilo, Saveza nezavisnih socijaldemokrata, čija osnovna funkcija nije nikakva (neistinito) proklamovana borba protiv kriminala, već odbrana interesa vladajuće sekte (izuzev dela SNSD-a lojalnog Nebojši Radmanoviću), kojoj je “Mile Bog, evro religija, grabež molitva”.

Dodik je do apsurda unapredio “ekonomski” princip Gojka Kličkovića , znan kao “voženje budžeta RS u gepeku”: on i budžet i sva nacionalna dobra nosi u sopstvenom novčaniku, odakle, kada mu se ćefne, izvadi Termoelektranu Gacko i “proda” je “Čezu” za fiktivnih milijardu i po dolara, pri tom bezobzirno urušavajući Banjalučku berzu za stvarnih dve milijarde maraka. Ekonomski “čarobnjak” plati Rusima preuzimanje rafinerija, podvodeći gubitke na tom poslu reda veličina stotinu miliona maraka pod “uspešnu privatizaciju”, da bi nam pre neki dan saopštio da ima “malih problema”: “Ruska banka Vnešekonom je promijenila ime u Razvojna banka, pa nove procedure..., mi smo malo zakasnili ... pisali smo predsedniku Putinu i ruskom premijeru da malo poguraju te kredite!“ Neverovatno tragično i komično u isto vreme: sada svemoćni Dodik angažuje Putina da mu proda Rafineriju, te je za očekivanj da na poslovima dokapitalizacije “Železnica RS” zaposli predsednika SAD Džordža Buša juniora, a za savetnika za izgradnju magistralnih puteva do Šipova i Mrkonjić Grada nemačku kancelarku Angelu Merkel . Samo umišljeni politički diletant može se usuditi zatražiti od predsednika Rusije da celom svetu predoči kako je “sa Dodikom u talu”, te zbog toga ultimativno zahteva od Ruske razvojne banke da odobri kredit “Njeftegazinkoru”, navodnom kupcu rafinerije.

Dok Putin, kako Dodik tvrdi, vredno telefonira RRB, on još vrednije vraća komercijalne kredite brodske rafinerije: do sada je u tu svrhu, prema premijerovim rečima, potrošeno 80 miliona dolara. Nije rekao po kojem zakonu on lično dogovara visinu poravnanja, ni gde je iznašao taj novac (biće da ga je uzeo od onog uplaćenog za “Telekom”); nije objasnio zbog čega tih 80 miliona, umesto u vraćanje dugova, nije uložio u nabavku nafte i pokretanje proizvodnje u Rafineriji, koja je potom mogla iz dobiti servisirati gubitke?! Ekonomski “mag” nije rekao ni šta će se desiti ukoliko Putin “ne uspe” da ubedi RRB da odobri kredit “Njeftegazinkoru”, niti je ičim obrazložio kako je moguće da Vlada Holandije od oktobra do danas nikako da odobri onih četrdesetak miliona evra za rekonstrukciju banjalučkog KBC-a, a nikako da odgovori kako je moguće da pet kilometara autoputa proguta preko sto miliona maraka i kako to da ne kreće izgradnja ostalih najavljenih magistrala...?! Ali, Pukovnika nema ko da pita, jer su takva pitanja u RS zabranjena, kako mu se ne bi oduzimalo dragoceno vreme, u kojem on odlučuje ko će u zatvor, a ko u biznis, ko će da radi, a ko ne može ni pod kakvim uslovima i ni po koju cenu...

Naravno da ni Dodik, kao ni njegovi “uzori”, od kojih je Lukašenko najbezazleniji, ne može a da sebi ne digne spomenik još za života. Tako se, u situaciji kada su plate i penzije znatno manje nego u “gorem delu BiH”, a cene vrtoglavo skaču bez ikakve kontrole; kada se otpuštaju radnici, bez nade da će uspeti igde da se nanovo zaposle; kada je Hercegovina izgorela, a Semberija spržena; kada poslovni ljudi napuštaju RS zbog nesigurnosti investicija... u centru Banjaluke gradi grandiozni spomenik nezajažljivosti i alavosti aktuelne vlasti, vredan stotine miliona maraka utrošenih za luksuz kojeg se ne bi postideo ni Sultan sa Bruneja : nova zgrada u kojoj će biti smeštena Vlada RS, plus ekskluzivni apartmani za Dodikove kurire, koji se nazivaju ministrima. Oni koji se usuđuju da misle dali su tom megalomanskom projektu ime koje sasvim zasluženo nosi: Mordor!!!

http://www.patriotmagazin.com
cyprus

Post by cyprus »

Koliko sam mogo pročitat postove od nekih "umova" ovdje na forumu, Layo dolazi iz pravoslavne i komunističke Slovačke :lol: :lol: :lol: . Pa zato biće da je on ovo malo lano kontra Dodika samo da se hinjski zakamuflira :lol: :lol: :lol: .
haris ubleha

Post by haris ubleha »

cyprus wrote:Koliko sam mogo pročitat postove od nekih "umova" ovdje na forumu, Layo dolazi iz pravoslavne i komunističke Slovačke :lol: :lol: :lol: . Pa zato biće da je on ovo malo lano kontra Dodika samo da se hinjski zakamuflira :lol: :lol: :lol: .
A ja kont'o da je "Layo" deminutiv od "Lazov", onaj "100-postotni"... 8-)
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

cyprus wrote:Koliko sam mogo pročitat postove od nekih "umova" ovdje na forumu, Layo dolazi iz pravoslavne i komunističke Slovačke :lol: :lol: :lol: . Pa zato biće da je on ovo malo lano kontra Dodika samo da se hinjski zakamuflira :lol: :lol: :lol: .
pogrešno si protumačio (kao i obično): Slovačka nije pravoslavna već je u pravoslavnoj sferi uticaja... kao sto recimo Čečenija nije pravoslavna ali je svejedno u pravoslavnoj sferi uticaja... itd itd itd itd itd primjera je bezbroj... :D
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

večeras javiše u vijestima na Hayatu (i nijednoj drugoj tv): Gregorijan nazvao kasno popodne Dodika a ovaj mu se odbio javiti na telefon. Onda Gregorijan malo kasnije opet nazvao ali mu rekli iz premijerovog kabineta (međedove pećine) da je "gospodin premijer zaturio broj OHR-a". Gregorijan nije propustio priliku da podsjeti novinare kojima je ovo izjavio da se očito Dodik "bavi Kosovom više nego Bosnom".

imamo međeda, i imamo lovca. traži se crvenkapica. :D
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

razbijač_magle wrote:večeras javiše u vijestima na Hayatu (i nijednoj drugoj tv): Gregorijan nazvao kasno popodne Dodika a ovaj mu se odbio javiti na telefon. Onda Gregorijan malo kasnije opet nazvao ali mu rekli iz premijerovog kabineta (međedove pećine) da je "gospodin premijer zaturio broj OHR-a". Gregorijan nije propustio priliku da podsjeti novinare kojima je ovo izjavio da se očito Dodik "bavi Kosovom više nego Bosnom".

crvenakpica je vec medju nama! tesko se i medi i lovcu!
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

Arslan wrote:
razbijač_magle wrote:večeras javiše u vijestima na Hayatu (i nijednoj drugoj tv): Gregorijan nazvao kasno popodne Dodika a ovaj mu se odbio javiti na telefon. Onda Gregorijan malo kasnije opet nazvao ali mu rekli iz premijerovog kabineta (međedove pećine) da je "gospodin premijer zaturio broj OHR-a". Gregorijan nije propustio priliku da podsjeti novinare kojima je ovo izjavio da se očito Dodik "bavi Kosovom više nego Bosnom".

:?
cyprus

Post by cyprus »

razbijač_magle wrote:pogrešno si protumačio (kao i obično): Slovačka nije pravoslavna već je u pravoslavnoj sferi uticaja... kao sto recimo Čečenija nije pravoslavna ali je svejedno u pravoslavnoj sferi uticaja... itd itd itd itd itd primjera je bezbroj... :D
:lol: :lol: :lol:
Leonid Breznjev

razbijač_magle wrote:
Arslan wrote:

nista se ne ibreti... samo ce ti se kazati! :D :D
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

cyprus wrote:
razbijač_magle wrote:pogrešno si protumačio (kao i obično): Slovačka nije pravoslavna već je u pravoslavnoj sferi uticaja... kao sto recimo Čečenija nije pravoslavna ali je svejedno u pravoslavnoj sferi uticaja... itd itd itd itd itd primjera je bezbroj... :D
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

Arslan wrote:
razbijač_magle wrote:
Arslan wrote: crvenakpica je vec medju nama! tesko se i medi i lovcu!
nista se ne ibreti... samo ce ti se kazati! :D :D
ali baćuška više nije crven :shock:
Leonid Breznjev

ne rekoh li ja!
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

ima,ima... sakrila se od bakice... u šumici...

uf, fala ti bože te je bakica ipak najstarija (glavna)... :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Inace, intervju sa buzdovanom na koji je Lajcak reagovao je na:

http://www.rtrs.tv/stream/aktuelno.wmv

Nevjerovatno je o kakvoj se sirovini i pijacnom prevarantu radi, jedna od izjava je tipa i "Cujte molim vas 'Policija BiH u RS', pa to je kao 'Policija Francuske u Njemackoj!'".

Najgore je da stoci sitnog zuba koja za njega glasa to vjerovatno i zvuci logicno.

U svakom slucaju, svaka cast Lajcaku na izjavi.
Post Reply