Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Serija "Mahalaši" je priča o tri prijatelja koji žive u Sarajevu, tačnije na Baščaršiji, a to su Mute, Fare i Fute. Mute ima hotel, Fare lokaciju koju je pretvorio u parking sa sedam mjesta, a Fute prodaje voće i povrće na malom štandu na početku ulice. Fare je oženjen manekenkom iz Sarajeva, Fute manekenkom iz Zagreba, a Mute se zabavlja sa manekenkom iz Beograda.
jeste li slucajno gledali? Uzas? Zna li neko zasto se u serijama pojavljuje sve manje skolovanih glumaca a glume manekenke i naturscici ?... ja u teatru vidim dobru glumu nasih glumaca a serije vrte iste likove ili uzimaju diletante? Ili dovode glumce iz regije.To je kao da odete kod zubara a tokar vam vadi zub e takve veze manekenka ima sa glumom. A da ne govorim o onom krezavom liku. ma fuj fuj ... Vratice se rode ! Zakon.
Zaista se pitam , može li naša kinematografija niže od ovoga , pogotovo sa ovim našim serijama . Jedina serija koja je naša , a valjala je jeste "Viza za budućnost" , a nakon nje ništa , pogotovo sada ovi Mahalaši , a ni Sex i Selo nije ništa bolja !!
Mahalasi su toliko grozni da su neodoljivi. Ja sam se totalno navukla. Ona naturscicka gluma, ono je dno dna, i jedine glumice su valjda Zorana Becic i Aida Bukva. Majke mi...ne mogu odvojiti pogleda od njih, jedva cekam nove nastavke!
e cuj viza jedino sto valja...valjale prve epizode, poslije toga snimili jos 6449393 gluposti, a fakat su dobre glumce okupili...sta ces suhreta i faruk sokolovic
Joey Tribbiani wrote:e cuj viza jedino sto valja...valjale prve epizode, poslije toga snimili jos 6449393 gluposti, a fakat su dobre glumce okupili...sta ces suhreta i faruk sokolovic
Joey Tribbiani wrote:e cuj viza jedino sto valja...valjale prve epizode, poslije toga snimili jos 6449393 gluposti, a fakat su dobre glumce okupili...sta ces suhreta i faruk sokolovic
LZN zakon,po meni
Glavno da su bracni par Sokolovic cijelu siru familiju uhljebili po sivom domu.