Serija La Madrastra

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Dr.Cuddy

#1 Serija La Madrastra

Post by Dr.Cuddy »

Zanima je jel neko gledao seriju/sapunicu La Madrastra (u prevodu Maćeha), kako vam se svidja i imate li komentare na glumce, priču itd. Ja lično ne gledam sapunice tog tipa (ni nase, ni američke, ni meksičke) ali ova mi je bas nesto zapela za oko i uho. Molim bez vrijedjanja teme i korisnika.

Vjerujem, ako je iko i gledao, da su većinom zene u pitanju. Pa eto ostavite komentare. Hvala

M&M
samonikli

Post by samonikli »

Da gledao sam je JA, mislim ja sam musko nisam zensko i inače nepratim spaunice ali sam je gledoa cijelu još dok je bila prikazivana na NOVA TV u Hrvatskoj,to je bilo negdje proljeće -ljeto ove godine,mislim serija je super...Nije bas klasicna sapunica ima svih žanrova u njoj....čista petica
Ivy

Post by Ivy »

Ja nisam gledala cijelu jer sam samo preko ljeta bila na Balkanu, kad se prikazivala, tako da sam gledala negdje od pola do kraja sa vecim prekidima zbog putovanja...naravno pratila sam preko Nove TV...onako sa mamom usput...al sto rece samonikli, nije klasicna sapunica i voljela bih je pogledati cijelu (hehehehehe, ako nista zbog Spanskog jezika)...zna li iko hocel biti na nasim kanalima?

Inace onaj glavni glumac je faca :D
Post Reply