Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#8576 Re: Serie A
drugo mjesto realno nije neki uspjeh kada se ambicije sa početka sezone uzmu u obzir, tako da ne treba to nešto slaviti sada. ako napoli uzme ovu prigradsku bagru za 7 dana onda će to da bude lijepa osveta, a tugu mogu ublažiti sa bračom interistima, oh no
- relativno84
#8577 Re: Serie A
Iduca sezona ce donijeti veliku borbu za drugu poziciju, bilan se vraca a mozda i shinter tako da ce biti bas veselo 
- Romanista 101%
#8578 Re: Serie A
Admir_1984 wrote:drugo mjesto realno nije neki uspjeh kada se ambicije sa početka sezone uzmu u obzir, tako da ne treba to nešto slaviti sada. ako napoli uzme ovu prigradsku bagru za 7 dana onda će to da bude lijepa osveta, a tugu mogu ublažiti sa bračom interistima, oh no
svaka sezona bez trofeja nije uspjesna, ali svaki derbi nosi nesto posebno a ovaj je bas bio skup
- Point.
#8579 Re: Serie A
Neprocjenjivo je vidjeti ciganiju zvanu 1927 kako slavi drugo mjesto kao da su uzeli scudetto. Uzevsi u obzir da su samo na Iturbea potrosili vise od svih noviteta Lazija ove sezone, to postaje i tragikomicno. Kad slavis drugo mjesto, znaci da si luzerska ekipa, koja ce vazda fasovati sedmicu od malo jaceg protivnika. Eh, tugo.
- Romanista 101%
#8580 Re: Serie A
Eh, tugo, a kako je tek izgubiti Kup, derbi i ligu prvaka, kakva tek onda treba da si luzercina
ali evo sad cujem izgleda da je Lotito odlozio 3 boda Romi

ali evo sad cujem izgleda da je Lotito odlozio 3 boda Romi
- Romanista 101%
- MOSALJOZE
#8582 Re: Serie A
Neki ljudi baš ne znaju podnijeti poraz...
-
todd_smith
#8583 Re: Serie A
slave ligu prvaka i pobjedu nad rivalomPoint. wrote:Neprocjenjivo je vidjeti ciganiju zvanu 1927 kako slavi drugo mjesto kao da su uzeli scudetto. Uzevsi u obzir da su samo na Iturbea potrosili vise od svih noviteta Lazija ove sezone, to postaje i tragikomicno. Kad slavis drugo mjesto, znaci da si luzerska ekipa, koja ce vazda fasovati sedmicu od malo jaceg protivnika. Eh, tugo.
- Logovan
#8584 Re: Serie A
Malo ti je krivo što ti je Lazio izgubio, jelde?Point. wrote:Neprocjenjivo je vidjeti ciganiju zvanu 1927 kako slavi drugo mjesto kao da su uzeli scudetto. Uzevsi u obzir da su samo na Iturbea potrosili vise od svih noviteta Lazija ove sezone, to postaje i tragikomicno. Kad slavis drugo mjesto, znaci da si luzerska ekipa, koja ce vazda fasovati sedmicu od malo jaceg protivnika. Eh, tugo.
- Point.
#8585 Re: Serie A
Romanista 101% wrote:Eh, tugo, a kako je tek izgubiti Kup, derbi i ligu prvaka, kakva tek onda treba da si luzercina![]()
To valjda vi najbolje znate. Lulic 71.
-
todd_smith
#8586 Re: Serie A
gdje ste rodjeni rimljani, nisam vas prepozn`o
- Point.
#8587 Re: Serie A
Ja ti samo govorim o kakvim mi ovdje svjetovima pricamo. 1927 ima para na bacanje, bogata jenkija kojem nije tesko dati 30 miliona za prosjecnog igraca, dok Lazio (koji i dan danas placa dug), nakupi 5 igraca za slicnu cifru i natjera 1927 da se ponasa kao da su Cesena na terenu i brani sa 6 bekova. I onda ovi vise slave poraz protivnika, nego sopstvenu pobjedu. Mislim, mozes ti biti pun kao brod, ali nema tih para koje ti mogu kupiti neki visi mentalitet od provincijskog, na kojem je 1927 utemeljena.Logovan wrote:Malo ti je krivo što ti je Lazio izgubio, jelde?Point. wrote:Neprocjenjivo je vidjeti ciganiju zvanu 1927 kako slavi drugo mjesto kao da su uzeli scudetto. Uzevsi u obzir da su samo na Iturbea potrosili vise od svih noviteta Lazija ove sezone, to postaje i tragikomicno. Kad slavis drugo mjesto, znaci da si luzerska ekipa, koja ce vazda fasovati sedmicu od malo jaceg protivnika. Eh, tugo.Dođe ti rival Roma u goste i ostvari pobjedu i osigura direktan odlazak u Ligu prvaka, pa zar je onda greška proslaviti pobjedu? Ti sad našao pisati o Iturbeu, kako su pare bačene, mislim niđe veze sad o ovome pisati, a bitna utakmica se izgubila. Nauči podnijeti poraz. A i ti bi vjerovatno slavio pobjedu.
- Point.
#8588 Re: Serie A
Idi na temu o PLBiH, ako ti se odje ne svidja.todd_smith wrote:gdje ste rodjeni rimljani, nisam vas prepozn`o
- Romanista 101%
#8589 Re: Serie A
Point. wrote:Romanista 101% wrote:Eh, tugo, a kako je tek izgubiti Kup, derbi i ligu prvaka, kakva tek onda treba da si luzercina![]()
vi mozete sada samo borbene da pjevate, ovaj derbi je najvazniji derbi zadnjih 15-20 godina jer je odlucivao o LP i 50 miliona eura, to je cak za puno bogatije klubove veoma lijepa cifra, Garcia vam je postavio taktiku onakvu kakvu ste ocekivali i koja vam je odgovarala a sto to niste iskoristili vasa stvar, vas problem, da stvar bude gora golove za Romu su zabili igraci koji su najvise razocarali ove sezone - najgori! Iturbe i Yanga-Mbiwa
puno ste se bili uzdigli, sada smo vas vratili na zemlju a pravi udarac tek predstoji
- Admir_1984
#8590 Re: Serie A
ima sljedeće sezone prigradski derbi sa forisinjoneom pa da i oni dobiju derbi više
frajer spominje romu u kontekstu citiya ili pariza što se tiće trošenja para, a samo od prodaje benatije/lamele i markinjosa zaradili preko 80miliona+ igrali ove sezone ligu prvaka. nije da se nema, ali da se može priuštiti ko iz šale neki dobar igrač može al malo sutra. Iturbe je preplačen i to je jedan od večih idiotizama sabatinija i ekipe
frajer spominje romu u kontekstu citiya ili pariza što se tiće trošenja para, a samo od prodaje benatije/lamele i markinjosa zaradili preko 80miliona+ igrali ove sezone ligu prvaka. nije da se nema, ali da se može priuštiti ko iz šale neki dobar igrač može al malo sutra. Iturbe je preplačen i to je jedan od večih idiotizama sabatinija i ekipe
- Point.
#8591 Re: Serie A
Tebi su mozda vaznije pare od trofeja, meni nije. Razumijem ja da je tebi vazniji ovaj derbi, jer ste onaj, koji je zaista bio najvazniji i po prestizu i historijski i kako god, zijanili. Sta je u fudbalu prestiznije, osvojiti trofej ili 50 m eura?Romanista 101% wrote:Point. wrote:Romanista 101% wrote:Eh, tugo, a kako je tek izgubiti Kup, derbi i ligu prvaka, kakva tek onda treba da si luzercina![]()
vi mozete sada samo borbene da pjevate, ovaj derbi je najvazniji derbi zadnjih 15-20 godina jer je odlucivao o LP i 50 miliona eura, to je cak za puno bogatije klubove veoma lijepa cifra, Garcia vam je postavio taktiku onakvu kakvu ste ocekivali i koja vam je odgovarala a sto to niste iskoristili vasa stvar, vas problem, da stvar bude gora golove za Romu su zabili igraci koji su najvise razocarali ove sezone - najgori! Iturbe i Yanga-Mbiwa![]()
puno ste se bili uzdigli, sada smo vas vratili na zemlju a pravi udarac tek predstojisljedece vikenda
- Point.
#8592 Re: Serie A
Lazio, za razliku od 1927, ima i mjesto i datum osnivanja. 1927 mozda i osnovana u Frosinjoneu, to niko ne zna.Admir_1984 wrote:ima sljedeće sezone prigradski derbi sa forisinjoneom pa da i oni dobiju derbi više![]()
- Admir_1984
#8593 Re: Serie A
ja mislim da je to danas svaki navijač lazia pomislio kada je izlazio sa stadiona, rezultat nije bitan 
- Romanista 101%
#8594 Re: Serie A
Point. wrote:
Tebi su mozda vaznije pare od trofeja, meni nije. Razumijem ja da je tebi vazniji ovaj derbi, jer ste onaj, koji je zaista bio najvazniji i po prestizu i historijski i kako god, zijanili. Sta je u fudbalu prestiznije, osvojiti trofej ili 50 m eura?
ja ne umanjujem vaznost onog derbija iz 2013 godine u finalu kupa, ali zar nije serie A vaznija od kupa? oba kluba u vrhu vode bitku za ligu prvaka, jedni na drugom a drugi na trecem mjestu - razlika 1 bod! veliki ulog, pobjeda OSIGURAVA LIGU PRVAKA i mjesto ispred gradskog rivala, znaci da ovaj derbi ima vece znacenje nego onaj iz 2013 iako je i onaj bio vazan jer je bilo finale kupa ali na kojem su mjestu tada bili Roma i lazio u seriji A? to si zaboravio da napises
- Šveđanin
#8595 Re: Serie A
Samo da kazem da ovaj dres Lacija ubija.. Vrhunski!
-
todd_smith
#8596 Re: Serie A
pricao sam o rimljanima, ovo je tema seria a, valjda mogu ovdje ondaPoint. wrote:Idi na temu o PLBiH, ako ti se odje ne svidja.todd_smith wrote:gdje ste rodjeni rimljani, nisam vas prepozn`o
a ti nisi iz rima tako da ne znam gdje ces ti
- Butmiran
#8597 Re: Serie A
Mogu se ubaciti u raspravu?
Roma je pravi gradski bordo klub, ovi drugi smećari ne zaslužuju da se priča o njima uopšte.
Roma je pravi gradski bordo klub, ovi drugi smećari ne zaslužuju da se priča o njima uopšte.
-
todd_smith
#8598 Re: Serie A
brat moiButmiran wrote:Mogu se ubaciti u raspravu?![]()
- Point.
#8599 Re: Serie A
Opet, po meni, osvojiti trofej je bitnije od osvajanje drugog mjesta. Lazio ove sezone uopste nije ni sanjao o borbi za LP, tako da je ovo sve jedan veliki bonus. Naravno, LP bi bila prava stvar, no ova sezona je vec premasila svaka ocekivanja. Ne zaboravi da je Laziju potreban i bod u Napoliju, jednom smo ih vec pobijedili tamo. Bice tesko, al Napoli nije Barcelona.Romanista 101% wrote:Point. wrote:
Tebi su mozda vaznije pare od trofeja, meni nije. Razumijem ja da je tebi vazniji ovaj derbi, jer ste onaj, koji je zaista bio najvazniji i po prestizu i historijski i kako god, zijanili. Sta je u fudbalu prestiznije, osvojiti trofej ili 50 m eura?
ja ne umanjujem vaznost onog derbija iz 2013 godine u finalu kupa, ali zar nije serie A vaznija od kupa? oba kluba u vrhu vode bitku za ligu prvaka, jedni na drugom a drugi na trecem mjestu - razlika 1 bod! veliki ulog, pobjeda OSIGURAVA LIGU PRVAKA i mjesto ispred gradskog rivala, znaci da ovaj derbi ima vece znacenje nego onaj iz 2013 iako je i onaj bio vazan jer je bilo finale kupa ali na kojem su mjestu tada bili Roma i lazio u seriji A? to si zaboravio da napises
- Point.
#8600 Re: Serie A
Ne razumijem tvoj upad ovdje, da ispanes smijesan sta li, fakat ne kontam.todd_smith wrote:pricao sam o rimljanima, ovo je tema seria a, valjda mogu ovdje ondaPoint. wrote:Idi na temu o PLBiH, ako ti se odje ne svidja.todd_smith wrote:gdje ste rodjeni rimljani, nisam vas prepozn`o
a ti nisi iz rima tako da ne znam gdje ces ti