Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bianconeri1988 wrote:Prvi koji je spomenuo suđenje je Admir, inače navijač Rome i Liverpoola.
Ma meni je najsmješnije što sad niko ništa ne priča protiv Milana, da je kojim slučajem Vidal igrao rukom umjesto De Jonga pao bi server...
Niko neće da prizna da su sudije katastrofa, a svako će reći da Juve krade.
Jesam li šta pogrešno rekao u komentaru nakon prvog poluvremena? Frajer skida loptu rukom ispred gervinha i to kao nije penal Roma je tu drastično oštečena
- Predsjednik Talijanskog nogometnog saveza dao podršku izborniku Antoniju Conteu i najavio smanjenu ligu od sezone 2016/2017. Čini se kako je strah od gubitka izbornika Antonija Contea prevelik, jer je predsjednik Talijanskog nogometnog saveza Carlo Tavecchio spreman za revoluciju. Tavecchio je u intervjuu za Corriere della Serra potvrdio kako kreće s reformama, a mnoge od njih zatražio je izbornik kako bi bilo više vremena za nacionalne selekcije. Prva je smanjenje broja klubova u Serie A s 20 na 18. "To je cilj u 2015., zajedno s kvalificiranjem za Euro 2016. Želimo do 30. 6. 2015. donijeti odluku po kojoj će Serie A imati 18 klubova (sada 20), Serie B 20 (sada 22), a Lega Pro i Serie D bi postale važne za napredak." "Cilj je jasan. Vratiti snagu i važnost talijanskih klubova. Svi se slažu sa mnom da je nacionalna selekcija slika države. Oni koji su protiv ovog prijedloga, su protiv napretka. Reprezentacija ispred svih."
Dobro je to, svakako ima previse ekipa, ali bez nekog veceg ulaganja u infrastrukturu klubova tesko ce to imati nekog veceg efekta, ne znam ima li u seriji a ono pravilo o broju domacih igraca koje moraju poceti mec, ako nema to treba napraviti, pa kad svi timovi se okrenu domacem talentu i posvete se svojim skolama i repka ce biti bolja.
Sve dok se dovodi svjestski skart jer klubovi nemaju para za neke klasne igrace sam broj ekipa nije neka velika uloga.