Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#6551 Re: Serie A
ma dobro, sve je ovo normala. juventus i sudije, to je poznata prica. kad ih kazne i ove godine, pa opet u trecu ligu, nema druge 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6552 Re: Serie A
Mozes ti pricati o sudijama i namjestanju, cinjenica je da se ova Roma ne moze nositi sa Juventusom.
Ako si uopste gledao utakmicu, onda znas o cemu pricam.
Ako si uopste gledao utakmicu, onda znas o cemu pricam.
-
odsutraopetultra
#6553 Re: Serie A
Kakve sudije Roma ne bi do sutra gol dala o čemu pričate, ljudi imaju 18 kola 16-1-1 a Napoli i Romu su ispratili sa po 3 razlike,al jok sudije su bitne.
- omega369
#6554 Re: Serie A
ne moze, tacno. ali ne moze ni sa njihovim sudijama niko i to je tacno. ovaj prvi crveni se samo juventusu svira i sumnjam ikome vise na svijetu. prije toga lik se doslovno baca na 20m i naravno prekrsaj, zicer za deduku pirila... ne znam koji me djavo tjera da uopce pratim ovu sugavu ligu
- I am Happy
#6555 Re: Serie A
Neko je morao fasovati crveni veceras, ona Romina sestica je kao kakva zivotinja citavu utakmicu.
- House
#6557 Re: Serie A
Pjanic izasao ja prestao gledati utakmicu .... kontam da vidim sta ima , otvorim whoscored.com kad ono 2 crvena za Romu
kakav raspad sistema
- Zavatoni
#6558 Re: Serie A
Juventus ne igra lijepo, ali se mora priznati da je defanzivno beton i ubitačno efikasan...isto tako činjenica je da je kvalitetniji od Rome, te da bi bilo čudo da ove godine ne uzmu titulu...
Romi je ove godine drugo mjesto i liga prvaka uspjeh...
Večeras je Roma bila puno bolja na terenu u periodu kada je Pjanić igrao...onda su uslijedili oni startovi i sistematično povređivanja od strane Juventusovih defanzivaca...sudije to puštaju Juvetu i to je to...
Ali i u periodu dok je Roma dominirala, a Juventus igrao bunker, Juve je vodio...
Možda se sa zdravim Pjanićem Roma mogla boriti za neriješeno, ali bi to bio plafon...Juventus je beton, a pola klupe Juveta (Quagliarela, Marchisio, Giovinco, Ogbonna) bi u Romi bili prvotimci...
Rizzoli je pretjerao sa onim prvim crvenim...bilo bi OK da je onako kažnjavao i Juventusove startove na Pjaniću, gdje se vidjelo da se planski želi igrač izbaciti iz igre...i u tome su uspjeli...nije ni fer ni korektno, ali kad te sudija ne kažnjava...zašto ne.
Romi je ove godine drugo mjesto i liga prvaka uspjeh...
Večeras je Roma bila puno bolja na terenu u periodu kada je Pjanić igrao...onda su uslijedili oni startovi i sistematično povređivanja od strane Juventusovih defanzivaca...sudije to puštaju Juvetu i to je to...
Ali i u periodu dok je Roma dominirala, a Juventus igrao bunker, Juve je vodio...
Možda se sa zdravim Pjanićem Roma mogla boriti za neriješeno, ali bi to bio plafon...Juventus je beton, a pola klupe Juveta (Quagliarela, Marchisio, Giovinco, Ogbonna) bi u Romi bili prvotimci...
Rizzoli je pretjerao sa onim prvim crvenim...bilo bi OK da je onako kažnjavao i Juventusove startove na Pjaniću, gdje se vidjelo da se planski želi igrač izbaciti iz igre...i u tome su uspjeli...nije ni fer ni korektno, ali kad te sudija ne kažnjava...zašto ne.
-
Juvelandia
#6559 Re: Serie A
Ima li gdje onog @semirizsvemira ili kako vec, mozda i on vikendom na službeni put kroči.
Forza Grande Juve!
Forza Grande Juve!
- I am Happy
#6560 Re: Serie A
Roma je jos uvijek zelena, stvorili su jednu respektabilnu ekipu i ako nista mogu konkurisati za pozicije koje vode u ligu prvaka.
Sa druge strane Juventus je iskusno odigrao ovu utakicu, prvi gol jeftin, drugi jos jeftiniji i to je to.
Roma nije imala nikakav odgovor...
Zar nemaju niti jednog boljeg igraca od Ljajica? Ne znam zasto je ostao na terenu svih 90 minuta.
Sa druge strane Juventus je iskusno odigrao ovu utakicu, prvi gol jeftin, drugi jos jeftiniji i to je to.
Zar nemaju niti jednog boljeg igraca od Ljajica? Ne znam zasto je ostao na terenu svih 90 minuta.
-
Juvelandia
#6561 Re: Serie A
Pjana malo malo, "idemo u Torino po tri boda" a vrati se sa tri cvoke redovno, minimalno.Ni Chievo tako ne prodje.
Mali previse prica.
Mali previse prica.
- Dr. Kuca
#6562 Re: Serie A
Start sa dvije noge u igraca nije crveni?
. Oba cista, ne znas koji je cistiji. Juventus sa pola snage, rutinski. roma bez Pjanketa nidje veze.
- Cyrax
#6563 Re: Serie A
Pjanic se sam povrijedio a Chiellini ga dokusurio. Nije "planski"
Svi mi volimo Pjanketa ali ono bi svi uradili jbg.
- I am Happy
#6564 Re: Serie A
Pa normalno kada je jedina prijetnja golu BuffonaCyrax wrote:Pjanic se sam povrijedio a Chiellini ga dokusurio. Nije "planski"![]()
Ljajice niko nije ni dirao
-
odsutraopetultra
- I am Happy
#6566 Re: Serie A
E toodsutraopetultra wrote:http://www.youtube.com/watch?v=TDPBOEB86II
-
snoopy_cb
#6567 Re: Serie A
Ima Florenzi, ako nista ne gnjavi loptu i vise trci, ali i on upao u neku igracku krizu. Adem definitivno precijenjen igrac, mana u igri ima na odmet. Ne kontam otkud mu samo sloboda za prekide onolika, ali iduca mu je klupa sigurno, zato je ovu odradio svih 90.Yahel wrote:Roma je jos uvijek zelena, stvorili su jednu respektabilnu ekipu i ako nista mogu konkurisati za pozicije koje vode u ligu prvaka.
- elmirčo
#6568 Re: Serie A
ne znam što se palite na ove provokacije za sudije.
roma kao bila bolja, jest, k'o barselona s čelzijem, eto vam lopta, dodajite je, jebite je, radite šta hoćete, al' gola vam nema dat'.
još jednom se pokazalo, vidal je.... uh
roma kao bila bolja, jest, k'o barselona s čelzijem, eto vam lopta, dodajite je, jebite je, radite šta hoćete, al' gola vam nema dat'.
-
snoopy_cb
#6569 Re: Serie A
Arturo prejak igrac, Bayer je vazda imao hebene skaute u JA.elmirčo wrote:ne znam što se palite na ove provokacije za sudije.
roma kao bila bolja, jest, k'o barselona s čelzijem, eto vam lopta, dodajite je, jebite je, radite šta hoćete, al' gola vam nema dat'.![]()
-
snoopy_cb
#6570 Re: Serie A
Lose za prvenstvo sto Roma nije uzela, ovako jos jedna liga 5 ce biti odlucena kroz par kola. Ostaje jos ENG i malo neizvjesnosti u FRA i ESP. Za fudbal bi bilo dobro da Lille, L'pool i Atletico M uzmu prvenstva, bar kad bi jedan uspio da poljuja ove " finasijske golijate".
- Zatamnjena stakla
#6571 Re: Serie A
Možda ćemo im iduće godine dat' da uzmu titulu. Uvijek bilo Juventusu 2 a ostali k'o uzme 
- Zatamnjena stakla
#6574 Re: Serie A
Normala ba