Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#6226 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

to vec ima smisla i o tome se može pricati, al porediti srecu u prvih 11 utakmica i nesrecu u zadnje dvije (gdje primaš gol iz nicega u zadnjoj sekundi) je besmisleno

roma jeste dobro limitirana sa klupom, al opet u ove dvije utakmice su pokazali da su zasluženo tu gdje jesu, dominirali su terenom i promašili brat bratu 15 dobrih i solidnih prilika
juventus

#6227 Re: Serie A

Post by juventus »

Nemoj da se ljutiš Vitoni. Jednostavno je došlo vrijeme na koje smo te većina nas upozoravali od početka sezone, vrijeme kada Napoli kao prosječan klub pada, a Juventus kao tim za osvajanje trofeja raste i naravno da ćemo te sad zezati do kraja sezone. Osim ako ne odeš na službeni put.

Ali doći će opet iduća sezona, opet ćeš ti provoditi ovdje 24h, najavljivati titulu i tako to. Samo se malo strpi, brzo će to. Čim Juventus podigne još jedan pehar, ti odmah nakon toga napadaj iduću sezonu i pričaj o njoj. Sad pusti nas da uživamo i sportski podnesi koju provokaciju, barem su osnovane. Mi smo trpili one tvoje bez ikakvog osnova, pa smo opet tu. Nismo išli na službeni put.
Son1

#6228 Re: Serie A

Post by Son1 »

Ne treba se Roma prerano otpisati, svaka ekipa koja ima 10 pobjeda zaredom se mora posmatrati sa respektom.
Slucajno sam pogledao ove 3 posljednje utakmice Rome (ili bar produzeni highlights) i stvarno Roma nije imala srece.
Sinoc je golman imao ludu noc, prije toga primaju gol u 90. minuti, ali isto tako su dobili i onu sa igracem manje.
Bilo kako bilo, treba sacekati reakciju igraca Rome na ovu "krizu" rezultata i vidjeti odgovor.
Ono sto je jasno jeste da imaju tezi raspored od Juventusa do kraja polusezone, ali i nesrecu da i Juventus ima najbolji start otkako je Antonio na klupi, jos da nije bilo one gluposti protiv Fiorentine...
Ja vjerujem da ce Juventus uzeti scudeto, ali je prerano da se svi ostali otpisu.
DonVitoN

#6229 Re: Serie A

Post by DonVitoN »

Puno falis :( Marek Hamšik.
Atticus Finch

#6230 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

Da ponovim ono što sam napisao poslije Sasuola.
Atticus Finch wrote:Ja ne mislim da je Roma pala. Danas su imali par dobrih prilika da riješe tekmu, Ljajić je sve fulo. Da nije, druga priča bi bila. Ima Roma kvalitetu, istina nema neku širinu, al jbg uz malo sreće može tu svašta biti.

Bit će ovo zanimljiva sezona.
Roma nije loše odigrala ove godine. Jedina slabija utakmica po meni je protiv Udinesea, kada su uzeli tri boda, a mogli su ih vrlo lako izgubiti. Teško primaju golove i to sigurno nije slučajnost. Sjetit ćemo se prve sezone s Conteom kao trenerom kad je Milan bio apsolutni favorit, a znamo kako je završilo.

Nemaju širinu i ako će im nešto doći glave, sigurno je to. Vidi se i na primjeru Tottija. Benatia je, recimo, prevažan igrač, a za kojeg nemaju adekvatnu zamjenu.

Sad igraju sa Atalantom u gostima i ta će utakmica dati neke odgovore.
DonVitoN

#6231 Re: Serie A

Post by DonVitoN »

Sve prolazi ali samo je jedan D10S.
relativno84

#6232 Re: Serie A

Post by relativno84 »

DonVitoN wrote:Puno falis :( Marek Hamšik.
Istina :thumbup: Nema ko da plasi protivnicke igrace :lol: Image
DonVitoN

#6233 Re: Serie A

Post by DonVitoN »

Dobar otac, odlican nogometas.
Marek Hamsik.

Image
ultima_palabra

#6234 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Precijenjeni slovački hipsterski klošar :zoka:
Son1

#6235 Re: Serie A

Post by Son1 »

@atticus

Slazemo se tu u vezi Rome, uz bitnu napomenu da ce im prelomni dio sezone biti ovaj prelazni rok.
Tu bi mogli da pokazu da li planiraju da budu ozbiljna ekipa koja ce da igra LP, tj. da li ce uspjeti da zadrze igrace koji su sada trazeni na trzistu i po mogucnosti se pojacaju, pa makar igracima koji ce prosiriti klupu.

@sluzbeniput

Smorio si, onako kako samo ti to znas.
DonVitoN

#6236 Re: Serie A

Post by DonVitoN »

relativno84 wrote:
DonVitoN wrote:Puno falis :( Marek Hamšik.
Istina :thumbup: Nema ko da plasi protivnicke igrace :lol: Image
:thumbup:

Znam dati se svidja.
Atticus Finch

#6237 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

Zatrpa lik temu ovim besmislenim slikama, samo tako. Imaš temu Napoli pa tamo postaj Hamšika i co. :)
relativno84

#6238 Re: Serie A

Post by relativno84 »

Atticus Finch wrote:Da ponovim ono što sam napisao poslije Sasuola.
Atticus Finch wrote:Ja ne mislim da je Roma pala. Danas su imali par dobrih prilika da riješe tekmu, Ljajić je sve fulo. Da nije, druga priča bi bila. Ima Roma kvalitetu, istina nema neku širinu, al jbg uz malo sreće može tu svašta biti.

Bit će ovo zanimljiva sezona.
Roma nije loše odigrala ove godine. Jedina slabija utakmica po meni je protiv Udinesea, kada su uzeli tri boda, a mogli su ih vrlo lako izgubiti. Teško primaju golove i to sigurno nije slučajnost. Sjetit ćemo se prve sezone s Conteom kao trenerom kad je Milan bio apsolutni favorit, a znamo kako je završilo.

Nemaju širinu i ako će im nešto doći glave, sigurno je to. Vidi se i na primjeru Tottija. Benatia je, recimo, prevažan igrač, a za kojeg nemaju adekvatnu zamjenu.

Sad igraju sa Atalantom u gostima i ta će utakmica dati neke odgovore.
Ako jos kiksaju protiv Atalante koja jedino kuci se nada nekim bodovima ostaje im da se "vade" protiv Fiorentine i Milana sto nece biti lako, tu je i Catania i onda trenutak istine ove poluezone :D

Dok Juve u istom periodu ima Udineze, Bolonju, Sasuolo, i Atalantu :izet:

Mozda do 06/01/14 i duela sezone Romin zaostatak se poveca drasticnije.

Kako god naredna 4 kola bi mogla imati odlucujuci uticaj na konacni ishod s tim da forma Juventus ase polako dize a forma Rome je u nekoj vrsti pada, ostaje da se vidi :)

Nadat se dobrim utakmicama i naravno porazima konkurenata :oops:

FORZA JUVE!!!
DonVitoN

#6239 Re: Serie A

Post by DonVitoN »

Atticus Finch wrote:Zatrpa lik temu ovim besmislenim slikama, samo tako. Imaš temu Napoli pa tamo postaj Hamšika i co. :)
A ti si tu da napomenes pa eto dodaj da je relativni 84 godiste postavio prvu, imas oci.
Point.

#6240 Re: Serie A

Post by Point. »

Admir_1984 wrote:
Point. wrote:Eto ga sad, ispade Roma da je jaka za 10 pobijeda u nizu bez imalo srece. Udinese ih ubio, protiv Chieva se izvukli a i kako su dali Parmi tri gola to ni oni ne znaju.
trabunjaš kao i obicno

vrati se u maj toplije ti je, vidim da ti sibirska zima od oko -20 baš i ne prija
Kao i do sada, napises nesto a nista nisi rekao. Doduse, bjezanje od realnosti ti je uvijek bila vrlina. Samo ce corav, neobjektivan insan reci da Romu nisu vile pronosale u Udinama i da je Benatia najolji bek na planeti Zemlji i sire. :thumbup:
wickerman

#6241 Re: Serie A

Post by wickerman »

DonVitoN wrote:

Mozda je otisao na sluzbeni put. :D :D
Crvena Tifoza

#6242 Re: Serie A

Post by Crvena Tifoza »

wickerman wrote:
DonVitoN wrote:

Mozda je otisao na sluzbeni put. :D :D
:lol:
Crvena Tifoza

#6243 Re: Serie A

Post by Crvena Tifoza »

relativno84 wrote:Image
Rijeci su suvisne :pusi:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Znaci, gorhotom, placem, vristim! :lol: :lol: :lol:
DonVitoN

#6244 Re: Serie A

Post by DonVitoN »

Ovo je smijesno djeci.
groove

#6245 Re: Serie A

Post by groove »

kad musko napise "vristim" :run:
DonVitoN

#6246 Re: Serie A

Post by DonVitoN »

groove wrote:kad musko napise "vristim" :run:
:lol: druze to su stare dame.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#6247 Re: Serie A

Post by I am Happy »

Fakat je prejaka slika, svaka ti cast :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spree

#6248 Re: Serie A

Post by spree »

najbolja slika na forumu zadnje 2 god :lol: :lol: :lol: :lol:
cuj dobar otac :-) :lol: :lol:
Juvelandia

#6249 Re: Serie A

Post by Juvelandia »

DonVito je kralj, on je subotom na službenom putu a radni danima visi po forumu, idol. :D
Crvena Tifoza

#6250 Re: Serie A

Post by Crvena Tifoza »

Juvelandia wrote:DonVito je kralj, on je subotom na službenom putu a radni danima visi po forumu, idol. :D
I to samo one subote kada igraju protiv Juventusa ili strašne Parme. :D
Post Reply