Juve
Napoli
Roma/Fiorentina (ne mogu da se odlučim)
Milan
Inter
Lazio
Zahebao si se golemo Napoli ce biti prvak.
Ostalo nije bitno.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Juve
Napoli
Milan
Inter
Lazio
Mislim da ce Napoli imati malo problema, s obzirom da im je finale LP zagarantovano, pa ce morati da odmaraju neke igrace u toku sezone, ali i to ce prebroditi sirokom i jakom klupom.DonVito wrote:Juve
Napoli
Milan
Inter
Lazio
Zahebao si se golemo Napoli ce biti prvak.
Ostalo nije bitno.
Napoli osvaja Ligu prvaka i Europa ligu, oba trofeja ove godine, sto opet znaci da ce im i Superkup biti dodjeljen, jer nece imati protiv koga da igraju.po_reznac wrote:propali napoli nec biti ni medju prvih cetri ove godine u Seriji A. a ispast ce iz lige prvaka nakon grupne faze
po_reznac wrote:propali napoli nec biti ni medju prvih cetri ove godine u Seriji A. a ispast ce iz lige prvaka nakon grupne faze
po_reznac wrote:propali napoli nec biti ni medju prvih cetri ove godine u Seriji A. a ispast ce iz lige prvaka nakon grupne faze
Pipita je prvi strijelac Argentine i opcenito klf. za SP i vodi Argentinu na SP.Pipita, inace jedini pravi Argentinac koji nema mjesto prebivalista u Argentini
vidi se da nisi izlazio iz rupe godinamaDonVito wrote:po_reznac wrote:propali napoli nec biti ni medju prvih cetri ove godine u Seriji A. a ispast ce iz lige prvaka nakon grupne faze![]()
Gdje si Dzamila upeklo sunce..
BegA_ wrote:Mnogi ce na kraju pojesti goFno kad' je u pitanju Napoli.Najavljivao se raspad Napolija i kad' je otisao Lavezzi, pa eto sta se desi.
po_reznac wrote:jah, hoces ti bega jesti gofna kad napoli ne mogne meda za prva tri mjesta
Grijesis...Yahel wrote:Znaci Vito ima 2 accounta no forumu
Neko ce drugi sutati penalepo_reznac wrote:vidjecemo sta mogu bez cavanija
Kako sada stvari stoje, moje vidjenje tabele trenutno je:Juve
Napoli
Milan
Inter
Lazio

Point. wrote:Kako sada stvari stoje, moje vidjenje tabele trenutno je:Juve
Napoli
Milan
Inter
Lazio
Juve
Napoli
Fiorentina
Milan
Lazio
roma
Inter
pa onda Udinese i ostali.
Al treba cekati kraj mercata, bice tu jos transfera u svim nabrojanim ekipama vjerujem.
A evo i standardna trampa milanskih klubova, Silvestre iz Intera u Milan. I nek mi neko kaze milanski derbi najjaci ovo ono. Ovi su vise igraca izmjenili nego sto Kemal Malovcic fanova ima.