Point. wrote:burgundy wrote:Point. wrote:Kako je ovaj Milan odvratna ekipa, neznam kako neko moze gotiviti ovaj klub. Kakve sve njuske u njemu igraju. A i postaje presmjesno ovo siljenje sudija da im zagarantuje mjesto u LP.
Ko je kriv sudija,hejj sudija j.m.Shvatam gnjev,bijes i ogorcenost.Tvoj omiljeni klub je bas isprasen prosle sedmice sa tri komada

,a ujedno i preskocen,naravno sudija je kriv za to.
Da, moj omiljni klub je izgubio, al prvo nakon crvenog u kojoj ono bijase minuti, 12-oj? I o njemu bi se dalo pisati. Ovdje se konstantno silja Milanu u zadnjih desetak kola. Ofsajd golovi, rukometno ponasanje bekova Milana se ne kaznjava, sumnjivi penali (onaj horoz faraon haman ucio od Pippa kako se baciti u sesnaestercu). Mislim, toliko je ocito i svi to vide, osim naravno Milaneza kojma su muda malo porasla nakon Barce pa se umislili da su samo svojim znanjem i dobrom igrom dosli do poena. Bjezi ba.
Ako ista ja sam realan covjek i slazem se da se sinoc u jednoj od tri situacije u 16 Milana ne moglo, vec moralo suditi drugacije u korist Genoe,medjutim nije i mozemo do sutra pricat o ovome,a utakmica je zavrsena i Milan je upisao 3 boda.Ne spominje niko brutalne startove đenovljana ne.
Sto se tice utakmice protiv tvog Lazia,zasluzeno smo pobijedili tu nema price,ni crveni nije diskutabilan,ali ko gubi uvijek nadje nesto.Ne spominje se rusenje Shaarawyja od strane Marchetija cisti penal.Do sad je Shaarawy pokazao da je jedan od naj fer igraca u Seriji A,a odgojen kakav jeste simuliranje nije u njegovom repertoaru.Nemoj mi Pippa dirat
Milan je zadnjih deset kola drasticno popravio igru,to je cinjenica i rezultat toga se vidi i na tabeli.Osim Rome koja nas je razbila,koji je i zadnji poraz Milana poslije te utakmice Milan nije izgubio.Balotelli je bio prvi dobar znak,koji je kulminirao pobjedom protiv Barce.
Sto se tice pozicija koje vode u LP osim Juventusa,Milan je jedini klub koji moze dostojanstveno predstavljati Italiju, dobro moze i Inter ali ne ovaj.Milanu je u DNK Evropa sve ostale ekipe tipa tvoj Lazio,Roma,Fiorentina i Napoli su romanticarske ekipa sa kratkim izletima u Evropu,sa manje ili vise uspjeha.