Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
RtrnOfSalisbury wrote: ↑18/10/2024 14:50
stalno se spominje ta jebena plata, pa kolika je majku mu e euricima
30 tisuća mjesečno.
Premda ne znam zašto Vico uopšte plaća naše selektore kad bi mogli raditi kao volonteri, ipak se radi o amaterima.
... jebga, obzirom na rezultate a posebno igru, to je ogromna suma. da su placeni po rezultatima, bogumi ne znam dje bi docerali inace, i meske je imo dugorocni plan, kad mu nisu produzili ugovor, opet se kandidiro i maho papirima punim planova za buducnost, sljedecih 50 godina jal tako nest. isplatilo bi se radit i za 10 milja, pa makar nekoliko mjeseci, nama kokuzima. imam i prijedlog, svi ovi selektori nek odu dje placaju vise, koji k se pate za 30 milja i to svaki mjesec
Ja mu baš i ne kontam ove izjave u vezi Bajraktarevića.
Pa neki od ključnih igrača poput Zlatana Bajramovića su u svoje vrijeme dolazili da igraju za reprezentaciju bukvalno bez jednog treninga nakon povrede, a ovaj sad našao nešto da filozofira zbog pauze u MLS. Isto kao da u MLS ne treniraju već mjesec ili dva... prvenstvno je skoro završeno oko dvadesetog oktobra.
MarlboroGold wrote: ↑05/11/2024 12:01
Pa neki od ključnih igrača poput Zlatana Bajramovića su u svoje vrijeme dolazili da igraju za reprezentaciju bukvalno bez jednog treninga nakon povrede, a ovaj sad našao nešto da filozofira zbog pauze u MLS. Isto kao da u MLS ne treniraju već mjesec ili dva... prvenstvno je skoro završeno oko dvadesetog oktobra.
Znaci nije pozvao bajraktarevica pa odatle ta kritika?
Pozvao ga je, ali je razmišljao da ga ne pozove pa je udario neku filozofiju što će biti bez treninga mjesec dana uoči okupljanja kad i on zna da su u sred sezone i za njegovo vrijeme dolazili igrači bez dana treninga da igraju za BiH. Jednog sam spomenuo kojeg se sjećam, a bilo ih je više.
Gubi se Barba u nedosljednostima: Tahirovic, Mujakic, Bajraktarevic, duga je lista. Ako ne igra/ne trenira, sta taj momak moze doprinijeti? Sta?
Kaze nema sigurnih, a poziva onog golmana iz Vrapcica koji je dakle betoniran s buducim pozivima iako je momku 28 godina i de facto nije najbolji golman PLBiH. Previse patriotskih ppotenciranja a rezultata ni igre nigdje. Ipak, ljudi su zaboravni i ako se Bazdar potvrdi, sve ce mu oprostiti.
E cuj razmisljao da ne pozove Bajraktarevica ovo okupljanje...sramota Sergeje..pa zar i ti ne vidiš kao pola klixa i pola Bosne (i niko drugi više doduše) da je on budući Yamal, samo što je mlađi dvije godine i što igra u 3x lakšoj ligi i ima 100x gore doprinose i trenutno je samo kod nas jer nam je repka nikad slabija i faktici da nemamo krila u čitavoj repki pa daj šta daš...Sramota Sergeje...
Barba se treba bolje pripremati za konferencije sa novinarima. Sreca njegova pa mi nemamo pravih novinara vec tariguz ulizice koje ne znaju postaviti piatnjwe selektoru. Morao bi malo raditi i na logici jer ove izjeve u vezi nekih igraca su tako kontradiktorne pa ne bi bilo lose da preglada snimku sa presice kako slijedeci put se ne bi isprovaljivao. Zivjeli.
Porodice Foht wrote: ↑05/11/2024 14:04
Gubi se Barba u nedosljednostima: Tahirovic, Mujakic, Bajraktarevic, duga je lista. Ako ne igra/ne trenira, sta taj momak moze doprinijeti? Sta?
Kaze nema sigurnih, a poziva onog golmana iz Vrapcica koji je dakle betoniran s buducim pozivima iako je momku 28 godina i de facto nije najbolji golman PLBiH. Previse patriotskih ppotenciranja a rezultata ni igre nigdje. Ipak, ljudi su zaboravni i ako se Bazdar potvrdi, sve ce mu oprostiti.
De Barba, dina ti, zovi vise tog Muftica da ti se ovi zeljovci skinu sa grbace...svakako je svejedno ko ce grijati klupu...
Porodice Foht wrote: ↑05/11/2024 14:04
De Barba, dina ti, zovi vise tog Muftica da ti se ovi zeljovci skinu sa grbace...svakako je svejedno ko ce grijati klupu...
Bas duhovito. U pitanju su principi na koje se poziva covjek a ne provodi ih. Cemu kontinuitet dobrih igara Muftica ako je taj iz Vrapcica siguran svako okupljanje?