Edin H. wrote: ↑25/06/2026 12:09
Plavo-bijeli wrote: ↑25/06/2026 12:06
Edin H. wrote: ↑25/06/2026 12:00
Oni su samo pojedinačno kvalitetniji igrači, umjetnički dojam Milke Babović, ali nisi imao Kerima koji je izmislio fudbal za sve tadašnje igrače, evo sada i Mahmića.
E jebiga sad..cuj izmislio fudbal za sve tadasnje igrace..na osnovu partije protiv Katara? Polako jarane...
Vidjeli smo koliko se vidio tj nije vidio protiv Kanade i Svicarske. Tek njegovo najbolje treba da dodje i tek on treba da se dokaze, ali je na pravom putu da fakat bude bolji od svih tadasnjih igraca..ali tad si imao Lulica koji je itekako bio uspjesan u Seriji A. 13/14 7 golova dao za Lazio. I fakt da je ostao 10 godina u takvom klubu i takvoj ligi, ruzno je reci da je Alajbegovic koji je tek na poocetku karijere izmislio fudbal za njeg, jer izmedju ostalog to uopste nije ni istina.
Mani se tih seoskih liga.
Bio indisponiran što ga trola Barbarez, moraće još neku golčinu uvaliti ograničenim Amerikancima, ako misli u Premiership, po mogućnosti Arsenal.
Uopšte ga ne "trola".
Objasnio je Barbarez zasto on nekad igra od prve a nekad ne igra.
Kad igra protiv vrhunskih igraca a gdje mora dosta defanzivno da igra, tj da se konstantno vraca i trosi nazad, bude dosta losiji. Onda je bolje takve utakmice poceti sa Memicem pa Alajbegovica uvesti punog energije i kondicije na umorne igrače..
Treba uzeti u obzir da je na toj strani Kolasinac, koji kao evo i protiv Katara zna cesto ispasti ili zakasniti jer nije brz...zamisli kad moras trcati dodatno za njega protiv nekih ozbiljnijih igraca i tu trosis energiju...vrlo tesko za nekog ko ima 18g i tek treba da skupi iskustvo i znanje u jednoj od top 5 liga.
Nije Austrija taj nivo iako su solidni.
Nikakvo trolanje i "qrcenje", sve je sa razlogom.
Raja mislila da on glumi nesto Bajraktarevicu kad ga nije pozivao a ovaj igrao za drugi tim PSV-a...
Sve ima svoje, a dovoljno je pogledati neke izjave poslije utakmice gdje to on fino i logično objasni.
Kad ga pita novinar zbog cega Mahmic ne igra, a da on nema neki odgovor i kaze "eto zato sto ja tako hocu" e onda bih rekao da veze nema sto ne igra i da nesto glumi..ali fino objasni i tu u smislu da je tek dosao , da je mlad, da ce postepeno sve vise i vise dobijati minutazu.
Zamisli imas Demirovica koji igra u Bundesligi na VISOKOM nivou i koji ima preko 40 nastupa za reprezentaciju i kazes mu hej ...hajd ti na klupu ne ide te u reprezentaciji, ali igrat ce Mahmic koji je tek dosao i koji je vagao izmedju nas i Austrije i ima ukupno pola sata odigrano...ti malo na klupu dok ne krenes zabijati...pa ja da sam Demirovic vise se ne bi nikad odazvao na bilo kakav poziv...treba malo glavom razmisljati a ne sve kritikovati i tjerati, nismo mi Engleska, a ni Spanija.
Mislim da smo donekle i tim komentarima uticali i na Pjanica a i na Viscu da sto prije zavrse sa Bosnom.