Serbiancafe - leglo mrznje

sekiracija

Post by sekiracija »

Zavrzlama,vi a i mnoge druge Zavrzlame ne vide ili nece da vide dublje od povrsine :D sto bi vam bilo jako svrsishodno ako namijeravate da zaplivate u vodama Balkana :lol:
zavrzlama

Post by zavrzlama »

sekiracija wrote:Zavrzlama,vi a i mnoge druge Zavrzlame ne vide ili nece da vide dublje od povrsine :D sto bi vam bilo jako svrsishodno ako namijeravate da zaplivate u vodama Balkana :lol:
Nemam kad zavirivat...valja ispec koje jagnje na raznju,obici stare jarane ,napunit baterije pa opet za dijasporu :D

I kad se vratim nazad upalim comp da vidim gdje sam to bio i sta se radi tamo gdje sam bio :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Dobro jutro! :D

Je ste li to tek sad skontali? :? Sto se tice Bosnjaci.net on ne vrijedja Srbe i Hrvate niti je to ikada radio, ili mozda orijentalni izgled stranice ga stavlja u kategoriju "nacionalisticki" iako se samo bori za prava Bosnjaka. IslamBosna ne znam ne idem kod njih. Sarajevo-x nije nikada vrijedjao Srbe i Hrvate ako bi neko to uradio odmah je banovan. Zahtjev za ukidanje "RS" je nesto sto svaka zdrava osoba podrzava, sta je tu nacionalisticki? :? Nego mene zanima sta ovi odavde rade po tim stranicama, da ne traze svadju? :D
Post Reply